Ticker

9/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

ΣΤΑ ΔΙΧΤΥΑ ΤΟΥ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΟΥ

https://www.sunmeibutton.com/ss2021-trends/

 Τα δικτυωτά είναι η απόλυτη τάση της φετινής καλοκαιρινής περιόδου

Η Άνοιξη ήδη μας χαμογελά και αισθανόμαστε πλέον πως το καλοκαίρι δεν είναι πια και τόσο μακριά. Ήδη, οι κορυφαίοι οίκοι μόδας μας έδωσαν μία γεύση του φετινού καλοκαιριού, το οποίο ευχόμαστε να είναι πιο ανέμελο και πιο ελεύθερο από το περσινό. Το σίγουρο είναι πως το καλοκαίρι του 2021 θα μας… μπλέξει στα δίκτυα του, αφού τα δικτυωτά είναι φέτος η απόλυτη τάση.

Μόδα στα δίκτυα του

... ψαρά

Τα Fishnet ρούχα επιστρέφουν φέτος δυναμικά και φέρνουν στο προσκήνιο έναν αέρα από την δεκαετία του 90. Είναι παιχνιδιάρικα, αισθησιακά και προσφέρουν στο στυλ μας μία χαρούμενη διάθεση.

Η απόλυτη τάση της φετινής σεζόν είναι τα δικτυωτά φορέματα. Ωστόσο και τα δικτυωτά τοπ έχουν την τιμητική τους .Φέτος όλοι οι κορυφαίοι οίκοι μόδας μας καλούν να ρίξουμε τα… δίκτυα μας. Το θέμα είναι να …δικτυωθούμε σωστά!

Dior

Οίκος Burberry: Η γοργόνα στα δίκτυα του καρχαρία

Ο βυθός της θάλασσας υπήρξε η βασική πηγή έμπνευση της κολεξιόν με τίτλο “In Bloom” του οίκου Burberry. Από το θαλάσσιο σκηνικό δεν θα μπορούσαν να λείπουν με τίποτα τα …δίκτυα. Δικτυωτά σύνολα με έντονες λάμψεις και κρύσταλλα ήταν η πρόταση του οίκου για το φετινό καλοκαίρι.

Burberry

Πρόταση αποτελεί  και το δικτυωτό παντελόνι σε μεταλιζέ υφές που δίνει μία ανάλαφρη και παιχνιδιάρικη διάθεση στις εμφανίσεις κάτω από τον καλοκαιρινό ήλιο.

Burberry

Η καλοκαιρινή μας ντουλάπα δεν θα είναι πλήρης αν από αυτήν απουσιάζει ένα δικτυωτό μπλουζάκι σε έντονο χρώμα. Μπορείτε και εσείς να το συνδυάσετε με ένα τοπ στο ίδιο χρώμα, όπως πρότεινε η συλλογή “ In Bloom”.

Burberry

Οίκος Hermes: Δίκτυα στην… άμμο

Το δικτυωτό φόρεμα είχε την τιμητική του και στον οίκο Hermes, αλλά προτάθηκε σε πιο γήινες αποχρώσεις. Αν δεν είστε τόσο τολμηρή με τα χρώματα, επιλέξετε ένα fishnet φόρεμα σε καφέ απόχρωση και συνδυάστε το με ένα τοπ στα χρώματα της άμμου.

hermes.com

Valentino: Και το δίχτυ δείχνει φίνο

Το δίχτυ είχε την τιμητική του και στον οίκο Valentino. Ο Πιερπάολο Πιτσιόλι, καλλιτεχνικός διευθυντής του οίκου, ύμνησε το netfish στην πιο elegance όμως εκδοχή του.

Valentino

Μονόχρωμα δικτυωτά φορέματα σε λευκές και μαύρες αποχρώσεις κυριάρχησαν στην κολεξιόν του φετινού καλοκαιριού. Κομψά, φινετσάτα και θηλυκά με ραφιναρισμένο δίχτυ, τα οποία διαθέτουν εσωτερική φόδρα στο χρώμα του δέρματος.


Σε κάποιες  άλλες δημιουργίες το δίχτυ χρησιμοποιείται μόνο σε μία μικρή επιφάνεια του φορέματος. Είναι μία λιγότερο τολμηρή, αλλά άκρως θηλυκή επιλογή για να φορέσετε ένα δικτυωτό φόρεμα.

Πρόταση του Valentino αποτελούν και οι λευκές δικτυωτές ζακέτες, οι οποίες μπορούν να φορεθούν εύκολα και να αποδώσουν μία νεανική  διάθεση στην εμφάνιση σας.

Valentino.com

Οίκος Dior: Δίχτυ και φαντασία και άκρως κομψή δημιουργία

Κομψά και αριστοκρατικά μπορούν να χαρακτηριστούν τα δικτυωτά φορέματα της καλοκαιρινής συλλογής του οίκου Dior. Οι παλέτα των χρωμάτων παραπέμπει στους φωτισμούς που χαρίζει στην άμμο το φως του ήλιου το καλοκαίρι. Κυριαρχούν επίσης και τα λευκά δικτυωτά.

Σε αμφότερες τις περιπτώσεις ωστόσο τα ρούχα συνδυάζονται με αξεσουάρ σε καφέ αποχρώσεις και μεγάλες τσάντες. Αυτό που κάνει την συλλογή του οίκου ξεχωριστή είναι η boho διάθεση που χαρακτηρίζει τα fishnet κομμάτια.

Dior

Οι εκδοχές του δικτυωτού πολλές. Όπως και οι δικές μας επιλογές. Όποια εκδοχή του fishnet και αν επιλέξετε, αυτό που μετράει είναι να… δικτυωθούμε σωστά!

Πηγή: vwoman.gr