Ticker

9/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

AENAON KALLOS: ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ ΜΙΑΣ ΦΙΛΙΑΣ ΖΩΗΣ ΤΑ ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΑ ΤΩΝ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ

από τη Ρένα Κάντζα

Αρχικά, γνώρισα το AENAON KALLOS, από σχετική έρευνά μου στο Διαδίκτυο και όσα διάβασα για την εταιρεία αυτή, κέντρισαν το ενδιαφέρον μου, αμέσως. Και για να μάθω περισσότερα, και μάλιστα κάποια στοιχεία που μόνο άνθρωποι της εταιρείας θα μπορούσαν να μου δώσουν, αποφάσισα να επικοινωνήσω μαζί τους. Η συνέχεια ήταν

απλή και πολύ ευχάριστη. Τηλεφώνησα στη μία από τις δύο νεαρές συν-ιδρύτριες της εταιρείας AENAON KALLOS και από την πρώτη στιγμή ένιωσα σαν να την ήξερα από καιρό.

Βλέπετε, η ευγένεια και η ποιότητα ενός ανθρώπου περνάει ακόμη και μέσα από μια τηλεφωνική γραμμή και φτάνει αβίαστα στον συνομιλητή του.

Το ίδιο συνέβη και τη φορά αυτή. Και έτσι, αφού μιλήσαμε για αρκετά λεπτά, έμαθα όλα όσα χρειαζόμουν για την AENAON KALLOS, αναφορικά με τα προϊόντα της.

Και αφού είχα την τύχη να δοκιμάσω εκείνα που - με την πραγματικά πολύτιμη βοήθεια και των δύο νεαρών κυριών τη φορά αυτή, της Αλεξάνδρας και της Κατερίνας- επιλέξαμε σαν τα πιο κατάλληλα για τον τύπο της επιδερμίδας μου και τις ανάγκες του δέρματός μου, μπορώ ειλικρινά να πω ότι τα προϊόντα της AENAON KALLOS, έχουν πλέον μία θέση στην καθημερινή ρουτίνα περιποίησής μου.

Θεωρώ απαραίτητο, στο σημείο αυτό, να υπογραμμίσω το γεγονός ότι, η εταιρεία AENAON KALLOS προσφέρει φυσικά καλλυντικά υψηλής ποιότητας χωρίς τη χρήση επικίνδυνων χημικών ουσιών και parabens, απολύτως κατάλληλα για το δέρμα, προϊόντα που παρασκευάζονται στην Ελλάδα, σε συνεργαζόμενο εργαστήριο σύμφωνα με τις προδιαγραφές και τις απαιτήσεις της νομοθεσίας.

Περισσότερα στοιχεία, θα βρείτε εδώ, ενώ σε επόμενο post θα σας μιλήσω για τα προϊόντα που "έγιναν δικά μου".

Ένα δείγμα μόνο σας δίνω αμέσως τώρα.


24ωρη κρέμα Botox 50ml για κανονικά-ξηρά δέρματα

Σε αυτό το προϊόν, ο συνδυασμός των φυτικών ελαίων και των ενεργών συστατικών βοηθούν την κρέμα Botox να εισχωρήσει "εν των βάθει" στο δέρμα. Σε μικροσκοπικό επίπεδο, μέσα στην κρέμα, έχουν σχηματιστεί "υγροί κρύσταλλοι" που εξασφαλίζουν σταδιακή απελευθέρωση των ενεργών στοιχείων. Έχουμε λοιπόν σαν αποτέλεσμα μια διαρκή και πολύωρη ενυδάτωση και θρέψη του δέρματος. Η πλούσια σύνθεση της κρέμας αυτής, αναπλάθει, αναδομεί και ενισχύει την παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης από τους ινοβλάστες. Ηρεμεί τους ερεθισμούς του δέρματος και βοηθάει στην ανασύσταση των επιδερμικών λιπιδίων προσδίδοντας στην επιδερμίδα βελούδινη υφή. Τέλος, έχει αντιγηραντική και αντιρυτιδική δράση αφού με τη βοήθεια των επιπεπτιδίων μειώνει τις ρυτίδες και συσφίγγει το δέρμα.