Ticker

9/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

8 outfits που φορούν τα μοντέλα στην off duty καθημερινότητά τους


Αν θέλεις κι εσύ να πετύχεις ένα τέτοιο αποτέλεσμα χρειάζεται μόνο να επικεντρωθείς σε κάποια σημαντικά κομμάτια που λίγο πολύ όλες έχουμε στη γκαρνταρόμπα μας. Κι επειδή ξέρεις πόσο θέλουμε να σε διευκολύνουμε σου έχουμε έτοιμες, 8 συνδυασμούς που θα σε κάνουν να νιώθεις σαν να βρίσκεσαι ανάμεσα σε δύο shootings.


Τα μοντέλα πάντοτε τα χαζεύαμε για τις αψεγάδιαστες φωτογραφίες τους και τα υπέροχα looks τους αλλά κάπου μέσα μας ξέραμε πως δεν πρόκειται για μια ανεπεξέργαστη εικόνα αλλά για τη δουλειά μιας ολόκληρης ομάδας ανθρώπων.

Αυτό που απολαμβάνουμε ιδιαίτερα όμως είναι να βλέπουμε τα looks που επιλέγουν όταν δεν βρίσκονται εν ώρα καθήκοντος, δηλαδή το λεγόμενο off-duty model look. Ακόμη και με τα πιο απλά ρούχα φαίνονται περιποιημένες και εξισορροπούν περίτεχνα ανάμεσα σε χαλαρότητα και υψηλή fashion αίσθηση.

Αν θέλεις κι εσύ να πετύχεις ένα τέτοιο αποτέλεσμα χρειάζεται μόνο να επικεντρωθείς σε κάποια σημαντικά κομμάτια που λίγο πολύ όλες έχουμε στη γκαρνταρόμπα μας.

Κι επειδή ξέρεις πόσο θέλουμε να σε διευκολύνουμε σου έχουμε έτοιμες, 8 συνδυασμούς που θα σε κάνουν να νιώθεις σαν να βρίσκεσαι ανάμεσα σε δύο shootings.


 


Το leggings είναι από εκείνα τα ρούχα που μας κάνουν νιώθουμε λες και δεν αποχωριστήκαμε ποτέ τις πιτζάμες μας και πλέον μπορείς να το φορέσεις με τον πιο fashionable τρόπο. Στη θέση του κλασικού κολάν επίλεξε ένα stirrup leggings που μέχρι και η ίδια η Victoria Beckham προτιμά.

Πρόκειται για εκείνο το leggings που διαθέτει ένα λάστιχο το οποίο περνάει κάτω από το πέλμα αγκαλιάζοντας το πόδι. Συμπλήρωσε το outfit σου με ένα μακρύ μαύρο παλτό και μην ξεχάσεις τα αξεσουάρ που θα κάνουν το look σου να φαίνεται πιο δουλεμένο. Μια δερμάτινη τσάντα και ένα ζευγάρι μπαλαρίνες με διχρωμία θα κάνουν όλη τη διαφορά.


 


Μην κρατάς το δερμάτινο παντελόνι σου μόνο για ιδιαίτερες στιγμές και μην διστάσεις να το εντάξεις στην ενδυματολογική σου καθημερινότητα. Οι προσεγμένες και στοχευμένες επιλογές είναι εκείνες που θα πετύχουν άμεσο level up στο στιλ σου. Ένα oversized σακάκι, ένα ζευγάρι Converse και ένα baseball καπέλο θα φέρουν το dad look στα μέτρα σου.

Τeddy coat και chunky boots



 


Ένας συνδυασμός, ιδανικό για τις κρύες μέρες που φέτος είχε την τιμητική του. Λειτουργεί με τα πάντα είτε πρόκειται για denim παντελόνι είτε για το αγαπημένο σου matchy set φόρμας που επίσης τον τελευταίο καιρό έχει αποκτήσει δικό του χώρο στη ντουλάπα μας.



Η γκαμπαρντίνα έχει ένα φυσικό elegance που δημιουργεί μια αντίθεση με το φούτερ και με τα dad sneakers που ξαφνικά βλέπουμε παντού. Για να κρατήσεις την ισορροπία ανάμεσα στα διαφορετικά στοιχεία προτίμησε clean cut γραμμές που δεν θα διαταράξουν την τελική αρμονία της εικόνας.

Camel coat με statement κάλτσες και jeans


Το camel παλτό είναι ένα από τα πανωφόρια στα οποία αξίζει να επενδύσεις. Είναι κομψό και θα δώσει αυτή την αίσθηση και στο πιο casual outfit. Θα δώσει μια νέα δυναμική στο συνηθισμένο κι αγαπημένο combo denim παντελονιού, πλεκτού top και λευκών sneakers. Το κομμάτι όμως που θα «δέσει» όλο το outfit είναι οι κάλτσες σου.

Σωστά διάβασες, οι κάλτσες διεκδικούν την αναγνώριση ως fashion items που τους πρέπει κι ένα διάφανο ζευγάρι ή ένα με έντονο κέντημα είναι αυτό που χρειάζεσαι για να αναβαθμίσεις το σύνολο σου.



Το total black είναι τόσο σταθερή αξία όσο και ένα μαύρο blazer. Αν συνδυάσεις και τα δύο μαζί μπορείς να κατακτήσεις τον κόσμο έστω στιλιστικά. Τις ημέρες που δεν ξέρεις τι να φορέσεις προτίμησε μόνο κομμάτια κλειδιά.

Ένα total black look με ένα ζευγάρι δερμάτινες μπότες στην ίδια απόχρωση κι ένα μαύρο blazer θα σε βγάλουν ασπροπρόσωπη.



Εδώ έχουμε ένα combo που λειτουργεί σαν γενική κατεύθυνση για πολλαπλά off-duty model outfits που προσαρμόζονται και στις διάφορες εποχές. Σκοπός είναι να δημιουργήσεις μια απλή βάση πάνω στην οποία θα μπορέσεις να χτίσεις και πίστεψέ μας οι επιλογές είναι πολλές. Ένα mom jeans για αρχή κι ένα απλό top όπως ένα sweater με κάποιο γραφιστικό αν κάνει περισσότερη δροσιά ή ένα t-shirt τελείως basic μονόχρωμο ή με βάτες αν κάνει ζέστη.

Το φαινομενικά απλό outfit θα καθορίσει το ζευγάρι παπουτσιών που θα διαλέξεις, κι εδώ μπαίνει στο παιχνίδι το μικρό αλλά αποτελεσματικό τακούνι. Ένα ζευγάρι πέδιλα ή mules σε όποιο χρώμα σου αρέσει με λίγο τακούνι θα μετατρέψουν το look σου από αδιάφορο σε effortless chic.