Ticker

9/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

3 γυναίκες διάσημων με "δικό τους στυλ"


m.zimbio.com via pinterest

Εκείνοι είναι ηθοποιοί, διάσημοι, γοητευτικοί και με λίγα λόγια, τα έχουν όλα. Εκείνες είναι οι σύζυγοί τους, με τις δικές τους ασχολίες, την δική τους έντονη προσωπικότητα και το δικό τους στυλ. 
Όσο και αν κάποιοι, όχι καλοπροαίρετα πάντα, έχουν μόνο αρνητικά σχόλια για εκείνες,

οι ίδιες αποδεικνύουν ότι η αληθινή αγάπη... χρόνια, εμφάνιση και λίγα κιλά παραπάνω, δεν κοιτά.



 Pierce Brosnan και Keely Shaye Smith

dailymail.co.uk via pinterest


Ο Ιρλανδικής καταγωγής James Bond είχε δεσμό τόσο με πανέμορφες ηθοποιούς όπως η Holly Berry και η Denise Richards, αλλά τελικά παντρεύτηκε μια "απλή" δημοσιογράφο, ενώ, απ' ό,τι λέγεται, οι δυο τους "έβγαιναν" για 7 χρόνια πριν αποφασίσουν να παντρευτούν. Μέχρι τότε, είχαν αποκτήσει ήδη έναν γιο και ένα άλλο παιδί "ήταν στον δρόμο".
Τώρα, ύστερα από χρόνια γάμου, είναι ακόμη μαζί και απολαμβάνουν πραγματικά τη σχέση τους σε ένα πανέμορφο σπίτι, αδιαφορώντας για τα σχόλια των άλλων. Και καλά κάνουν...


Hugh Laurie και Joe Green


dailymail.co.uk via pinterest


Εκείνος είναι ο Hugh Laurie, ίσως, ο πιο ιδιόρρυθμος γιατρός στην ιστορία του κινηματογράφου και παντρεμένος με μια καλλιτεχνική διευθύντρια στον θεατρικό τομέα. Οι δυο τους γνωρίστηκαν στα μέσα της δεκαετίας του 1980. 

Ο γάμος τους έγινε το Καλοκαίρι του 1989 και από τότε, το ζευγάρι απέκτησε 3 παιδιά, ενώ οι δυο τους δείχνουν σαν ο γάμος τους να δυναμώνει με τον χρόνο, και ας έχουν περάσει περίπου 3 χρόνια. 

Hugh Jackman και Deborra-Lee Furness

dailymail.co.uk via pinterest


Ο HughJackman είναι γνωστός για τους ρόλους του σαν ηθοποιός, αλλά και για την πολύ ωραία εμφάνισή του. Λέγεται μάλιστα ότι θα μπορούσε να έχει όποια γυναίκα θα ήθελε, όμως, για περισσότερο από 20 χρόνια, η καρδιά του ανήκει στην Deborre-Lee, που τυγχάνει να είναι 13 χρόνια μεγαλύτερή του. Μάλιστα, στις αρχές της δεκαετίας του '90, όταν γνωρίστηκαν, εκείνη ήταν μια αρκετά διάσημη ηθοποιός και εκείνος άγνωστος. 

Σήμερα, εκείνη λέει ότι η διαφορά ηλικίας δεν παίζει κανένα ρόλο στη σχέση τους και ότι ο Hugh Jackman είναι πολύ πιο ώριμος από την ίδια, οπότε οι δυο τους αλληλοσυμπληρώνονται.