Ticker

9/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Η ΑΝΑΓΕΝΝΗΜΕΝΗ PARIS HILTON ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΝΕΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ ΟΙΚΟΥ LANVIN

από τη Ρένα Κάντζα

 Πολλές φορές, η ζωή, αλλά και η Μόδα μας εκπλήσσουν αφάνταστα.

Έτσι, όσο και αν κάποτε  ένας καθαρά παραδοσιακός Οίκος σαν τον Οίκο Lanvin δεν θα σκεφτόταν ποτέ να κάνει μούσα του κάποια σαν την Paris Hilton, σήμερα αυτό όλα είναι πιθανά.

Και ναι, η Paris Hilton πρωταγωνιστεί σε μία από τις καμπάνιες του διάσημου Οίκου με τον Bruno Sialelli, Creative Director, σε δηλώσεις του στη Vogue, μεταξύ άλλων να λέει ότι:


"Η Paris Hilton καθόρισε μία εποχή. Με τον τρόπο που ντύνεται, τις πούλιες της και τον σκύλο της αγκαλιά, αναδείχθηκε σε μια πολύ ιδιαίτερη προσωπικότητα της δεκαετίας του 1990". 

Paris Hilton - Y2K Coach Campaing

Από την άλλη, η Paris Hilton δείχνει πιο εντυπωσιακή από ποτέ, ύστερα μάλιστα από τη στιγμή που πρωταγωνίστησε σε καμπάνια ενός άλλου διάσημου Οίκου (Y2K Coach campaign), και επίσης σε καμπάνια του Οίκου Valentino μαζί με την αδελφή της Nicky και τη μητέρα της, Kathy.



Πάντως, αυτό που αποδεικνύεται περίτρανα μέσα από την καμπάνια για τον Lanvin (the Lanvin result for SS21)  είναι η αναγέννηση της Paris Hilton, τόσο πολύ μάλιστα σαν να πρόκειται για κάποιο άλλο πρόσωπο.


“Ήταν η πρώτη φορά που απαλλάχτηκα από όλα και μπόρεσα να είμαι φυσική", δήλωσε η Hilton σχετικά.


H collection, παρουσιάστηκε στην Κίνα (Yu Garden runway), τον Οκτώβριο του 2020 και μεταξύ άλλων  εξερευνά την εναλλαγή ανάμεσα στο παλιό και το νέο, τoσημείο τομής μεταξύ της κληρονομιάς και του σύγχρονου στοιχείου. Μας δείχνει μια γυναίκα που εμπνέεται από την κοινωνία της Νέας Υόρκης στη δεκαετία του 1950 και φοράει V-neck dress, μαύρο trench coat, και burgundy leather jacket. Το look συμπληρώνουν maxi γυαλιά και εντυπωσιακά κοσμήματα. 


Αυτή η καμπάνια είναι ένα ακόμη βήμα για να δείξω στον κόσμο ότι δεν εκείνη που πίστευαν ότι είμαι, αλλά είμαι ευάλωτη και έχω μια τρυφερή πλευρά...είμαι έτοιμη να είμαι ο αληθινός εαυτός μου", δήλωσε η διάσημη influencer.

                      

#news, #fashion