Ticker

9/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Η τσάντα-καλάθι, το απόλυτο MUST του φετινού Καλοκαιριού από τον Οίκο Fendi

από τη Ρένα Κάντζα

 Μπορεί να μην το έχουμε συνειδητοποιήσει ακόμη, αλλά το Καλοκαίρι είναι πια προ των πυλών, κάτι που η έμπειρη fashion persona Silvia Venturini Fendi γνωρίζει καλά. Άλλωστε, αυτός είναι και ένας από τους λόγους που παρουσίασε ένα από τα απόλυτα must του φετινού Καλοκαιριού, αλλά και της Άνοιξης 2021, the basket bag. 


Αυτή η τσάντα, ήδη δημοφιλής στους ανά τον κόσμο fashionistas, αποτελεί ένα ιδανικό αξεσουάρ για την καλοκαιρινή περίοδο, αφού μπορούμε να την κρατήσουμε στην παραλία, στην εξοχή γενικά, σε μια συγκέντρωση φίλων (καλά να πάνε όλα!) ή σε μια μοναχική εξόρμηση το Σαββατοκύριακο. Και κανείς δεν μας αποκλείει ότι θα τη δούμε και σε πολλές βραδινές εξόδους. Και όσο και αν σας θυμίζει πιθανώς "κάτι από τα παλιά", είναι το MUST του Καλοκαιριού 2021. Γιατί; Επειδή τα έχει όλα...

Το σχέδιό της είναι απλό ενώ αποπνέει ταυτόχρονα μια χαρούμενη, ξένοιαστη νοσταλγία αλλά είναι και κατάλληλη, χρήσιμη σε κάθε περίσταση.

Θα τη βρείτε σε διάφορα χαρούμενα χρώματα όπως το ροζ, το σιέλ, το άσπρο, το πορτοκαλί ή το κίτρινο, όλα διαθέσιμα σε 2 μεγέθη. Ά, και να μην ξεχάσω, έχουν όλες το iconic logo του Οίκου Fendi, FF.

Επίσης, το ότι είναι αποκλειστικά κατασκευασμένες από ανακυκλώσιμο PVC, σύμφωνα με τη βιώσιμη μέθοδο παραγωγής του Ιταλικού Οίκου, δίνει στην τσάντα αυτή ένα μεγάλο πλεονέκτημα με οικολογικό χαρακτήρα, τη φορά αυτή. 

Και όταν θα την κρατήσετε στο χρώμα της επιλογής σας, θυμηθείτε ότι μπορείτε να τη συνδυάσετε με πολλά αξεσουάρ που μπορείτε αν θέλετε να κρεμάσετε επάνω της, αρκεί να ταιριάζουν. 

Οι τσάντες αυτές θα διατίθενται από τον Απρίλιο από το ηλεκτρονικό κατάστημα του Οίκου  Fendi (Fendi online) και διάφορα, "φυσικά" καταστήματα. 

#news, #fashion, #fendi