Ticker

9/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

HOW TO: 3 τρόποι να ανανεώσετε την περιποίηση των χειλιών σας


 Ποια δεν αγαπά να βάζει χρώμα στα χείλη της; Από έντονα ματ και εντυπωσιακά ροζ έως ουδέτερο gloss. Όμως κανένα κραγιόν δεν φαίνεται τέλειο εάν τα χείλη σας δεν είναι περιποιημένα.

Αυτό το ξέρατε; Η επιδερμίδα των χειλιών σας είναι πολύ πιο λεπτή από την επιδερμίδα άλλων σημείων του σώματος. Για αυτό είναι πιο εύκολο να

ξεφλουδίσουν και να μην έχουν ευχάριστη αίσθηση, ανεξάρτητα από την εποχή. Από τον κρύο χειμώνα έως τις ηλιόλουστες καλοκαιρινές ημέρες, τα χείλη σας χρειάζονται περιποίηση και προσοχή ώστε να μπορείτε πάντα να φοράτε το ομορφότερό σας χαμόγελο. Σας προτείνουμε τρεις τρόπους για την καλύτερη περιποίησή τους.

Δημιουργήστε μία ρουτίνα περιποίησης χειλιών
Η περιποίηση χειλιών είναι ένα πολύ σημαντικό μέρος της υγείας και της ρουτίνας ομορφιάς όμως συχνά την παραβλέπουμε. Ενσωματώστε την περιποίηση των χειλιών στην καθημερινή σας ρουτίνα περιποίησης της επιδερμίδας και τα χείλη σας θα σας ευγνωμονούν! Να θυμάστε πάντα να αφαιρείτε το κραγιόν ή το gloss όσο πιο απαλά μπορείτε, να χρησιμοποιείτε ένα απολεπιστικό προϊόν χειλιών ή μία μάσκα μερικές φορές την εβδομάδα και – γιατί όχι – δοκιμάστε μια εμπειρία spa για τα χείλη.

Ενυδάτωση και προστασία
Η αφυδάτωση μπορεί συχνά να είναι η αιτία ξηρών, σκασμένων χειλιών, όμως ευτυχώς η λύση είναι τόσο απλή! Πίνετε αρκετό νερό; Δοκιμάστε να αυξήσετε την ποσότητα του νερού που πίνετε, να τρώτε περισσότερα φρούτα και να περιορίσετε την καφεΐνη. Και μην ξεχνάτε, τα χείλη σας είναι ευάλωτα στον ήλιο (ακόμα και τον χειμώνα) και στον αέρα! Ένας πολύ εύκολος τρόπος να τα προστατέψετε είναι ένα lip balm με SPF ώστε να αποφεύγετε τις βλαβερές ακτίνες UV, όλο τον χρόνο.

Ανακαλύψτε την υψηλής τεχνολογίας περιποίηση χειλιών
Πρόσφατα έχουμε δει ένα κύμα από lip balms υψηλής τεχνολογίας. Χρησιμοποιώντας προηγμένα προϊόντα με πολλαπλά οφέλη και τρόπους χρήσης, μειώνετε τον χρόνο που αφιερώνετε στην περιποίηση και διασφαλίζετε ότι είστε έτοιμες να… γεμίσετε τον κόσμο χαμόγελα! Δοκιμάστε το ανανεωμένο μας Lip Spa Lip Balm με Τεχνολογία Διπλού Πυρήνα που παρέχει ενυδάτωση για 8 ώρες, αυξάνει τον όγκο των χειλιών και τα προστατεύει με SPF 15.

Πηγή: gr.oriflame.com