Ticker

9/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Λονδίνο, Μιλάνο, Παρίσι … Αρεντέλα; Η Frozen Εβδομάδα Μόδας Ξεκίνησε


 ΛΟΝΔΙΝΟ, ΜΙΛΑΝΟ, ΠΑΡΙΣΙ … ΑΡΕΝΤΕΛΑ; 

Η FROZEN ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΜΟΔΑΣ ΞΕΚΙΝΗΣΕ



- “Λιλιπούτεια” μοντέλα μέσα από ένα "kidwalk" σηματοδοτούν τις νέες συλλογές από τo Frozen 2 της Disney 

- Νέες συλλογές μόδας Φθινόπωρο/Χειμώνα αποθανατίστηκαν από τη

διάσημη φωτογράφο μόδας Mary McCartney πριν από το εναρκτήριο σόου μόδας -

- Αποκαλύφθηκε για πρώτη φορά το αρχικό σχέδιο των φορεμάτων της Έλσας στο Βασιλικό Δείπνο και ως Βασίλισσα του Χιονιού -

- Η Frozen Εβδομάδα Μόδας ξεκίνησε επίσημα από τις 12 Οκτωβρίου -



Πανέμορφα παιδιά μοντέλα συνεργάστηκαν και εμφανίστηκαν σε μια φωτογράφιση μόδας εμπνευσμένη από την ταινία Frozen 2 της Disney, παρουσιάζοντας τη συλλογή του franchise για το Φθινόπωρο/Χειμώνα 2020-21 ξεκινώντας, την πρώτη στο είδος της, Frozen Εβδομάδα Μόδας.


Η εναρκτήρια εικονική Frozen Εβδομάδα Μόδας έλαβε μέρος στον γοητευτικό κόσμο της Αρεντέλα, σε συνέχεια των πρόσφατων εβδομάδων μόδας του Λονδίνου, της Νέας Υόρκης, του Μιλάνου και του Παρισιού.


Τα καλύτερα στιγμιότυπα της νέας σεζόν αποθανατίστηκαν από την καταξιωμένη φωτογράφο μόδας, Mary McCartney, σηματοδοτώντας την ανακοίνωση της Frozen Εβδομάδας Μόδας. Η Mary McCartney, η οποία στο παρελθόν έχει φωτογραφίσει διάσημα πρόσωπα όπως τη Kate Moss, Harry Styles, Madonna και τη Liv Tyler - και είναι κόρη του Sir Paul McCartney - ορίστηκε ως η επίσημος φωτογράφος της πρωτότυπης αυτής εβδομάδας μόδας.


Το εικονικό σόου με 16 μοντέλα παιδιά προβάλλοντας περισσότερα από 50 αμφιέσεις/ενδύματα από 11 καταστήματα λιανικής πώλησης, συμπεριλαμβανομένων των Disney Store, H&M και άλλων, θα είναι διαθέσιμο στο κανάλι της Disney Greece  στο Youtube από την Κυριακή, 18 Οκτωβρίου στις 12.00 μμ. Μια γεύση από το τι θα επακολουθήσει μπορείτε να πάρετε από το αποκλειστικό teaser video που προβάλει τα παρασκήνια της Frozen Εβδομάδας Μόδας.


Η εικονική επίδειξη μόδας εμπνέεται από την ταινία Frozen 2, μεταφέροντας μαγικά τους θεατές στον κόσμο της Αρεντέλας αλλά και πέρα από αυτήν, σε διαφορετικές περιοχές με στοιχεία από την ταινία, όπως το μαγεμένο δάσος και τον παγετώνα της Έλσας, στον οποίο την οδηγεί ο ποταμός Αχτοχαλάν. 


Στο πλαίσιο των εορτασμών της συλλογής Frozen, τα Walt Disney Animation Studios κυκλοφόρησαν επίσης για πρώτη φορά σκίτσα των αρχικών σχεδίων για το φόρεμα της Έλσας στο Βασιλικό Δείπνο στο Frozen 2, που σχεδιάστηκε από τον Jean Gillmore, Visual Development Artist, καθώς και τα εικονικά προσχέδια του φορέματος της Έλσας ως Βασίλισσα του Χιονιού, που δημιουργήθηκε από την Brittney Lee, Visual Development Artist. Αυτές οι εικόνες προβάλλουν το μεταβατικό ταξίδι της δημιουργίας κουστουμιών μέσα από την παλέτα χρωμάτων, το στυλ και τις κομμώσεις. Τα σχέδια εξελίχθηκαν και αυτό είχε ως αποτέλεσμα τη δημιουργία τεσσάρων διαφορετικών κουστουμιών για την Έλσα στο Frozen 2, συμπεριλαμβανομένου του πλέον διάσημου φορέματος της Βασίλισσας του Χιονιού που αποκαλύφθηκε κατά τη διάρκεια του κρίσιμου σημείου της ταινίας, στο οποίο η Έλσα μεταμορφώνεται σε αυτό που πάντα έπρεπε να είναι.




Η φωτογράφος Mary McCartney δηλώνει: "

❝ Μεγάλωσα παρακολουθώντας όλες τις ταινίες κινουμένων σχεδίων της Disney, έτσι αυτές οι λήψεις μου ξύπνησαν τρυφερές αναμνήσεις από εκείνες τις εποχές. Γέμισε η καρδιά μου όταν πέρασα τη μέρα μου φωτογραφίζοντας αυτά τα παιδιά που έπαιζαν ντυμένα έτσι και διαπίστωσα πόσο απόλαυσαν να είναι σε έναν κόσμο εμπνευσμένο από την Αρεντέλα - τραγουδώντας ταυτόχρονα το τραγούδι της ταινίας Frozen 2 – καθώς παρουσίαζαν τη συλλογή. Mary Mc Cartney



Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε:

Την ιστοσελίδα www.disney.gr 

Τη σελίδα της Disney στο Facebook el-gr.facebook.com/DisneyGreece

Το κανάλι της Disney στο YouTube www.youtube.com/disneygreece


Σχετικά με το Frozen 2

Γιατί η Έλσα γεννήθηκε με μαγικές δυνάμεις; Ποιές αλήθειες για το παρελθόν περιμένουν την Έλσα καθώς ταξιδεύει στο άγνωστο, μέσα στα μαγευτικά δάση και στις σκοτεινές θάλασσες πέρα από την Αρέντελα; Οι απαντήσεις την καλούν αλλά επίσης απειλούν το βασίλειό της. Μαζί με την Άννα, τον Κριστόφ, τον Όλαφ και τον Σβεν, θα ξεκινήσει ένα επικίνδυνο αλλά αξιοθαύμαστο ταξίδι. Στο Frozen, η Έλσα φοβόταν ότι οι δυνάμεις της ήταν υπερβολικές για τον κόσμο. Στο Frozen 2, πρέπει να ελπίζει ότι είναι αρκετές. Από την ομάδα που κέρδισε το βραβείο OSCAR® - ο σκηνοθέτες Jennifer Lee και Chris Buck, ο παραγωγός Peter Del Vecho και οι συνθέτες Kristen Anderson-Lopez και Robert Lopez - και με τις φωνές των Σία Κοσκινά, Βάσιας Ζαχαροπούλου, Πάνου Μουζουράκη, Φοίβου Ριμένα, τα Walt Disney Animation Το Frozen 2 Studios προβλήθηκε στις ελληνικές αίθουσες στις 28 Νοεμβρίου 2019.

 

Σχετικά με το Walt Disney Animation Studios

Συνδυάζοντας την επιδέξια τέχνη και την αφήγηση με την πρωτοποριακή τεχνολογία, τα Walt Disney Animation Studios είναι στούντιο κινουμένων σχεδίων υπεύθυνα για τη δημιουργία μερικών από τις πιο αγαπημένες ταινίες που έχουν γίνει ποτέ. Εδρεύουν στο Burbank, του WDAS συνεχίζουν να αναπτύσσονται με γνώμονα την πλούσια κληρονομιά της καινοτομίας και της δημιουργικότητας, από την πρώτη κινούμενη ταινία μεγάλου μήκους, τη Χιονάτη και τους Επτά Νάνους του 1937 έως το Ψυχρά κι Ανάποδα που βραβεύτηκε με το OSCAR® 2013, τη μεγαλύτερη ταινία κινουμένων σχεδίων όλων των εποχών. Μεταξύ των διαχρονικών δημιουργιών του στούντιο είναι: ο Πινόκιο, η Ωραία Κοιμωμένη, το Βιβλίο της Ζούγκλας, η Μικρή Γοργόνα, ο Βασιλιάς των Λιονταριών, οι Υπερέξι και η Ζωούπολη.