Ticker

9/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Η καθημερινή περιποίηση των χεριών σου

"Τα χέρια μας είναι πολύ σημαντικά, όσον αφορά στην εμφάνισή μας, πολλές φορές το πρώτο πράγμα που προσέχει κάποιος επάνω μας.

Ακριβώς, όπως το πρόσωπό μας, τα χέρια μας λειτουργούν σαν "γέφυρες" στον κόσμο. Κουνάμε τα χέρια μας όταν συναντάμε ή χαιρετάμε κάποιον για πρώτη φορά, (μέχρι πρόσφατα, τουλάχιστον), δίνουμε τα χέρια για να επιβεβαιώσουμε μια συμφωνία, τα χέρια μας, με το χάδι μας, εκφράζουν την αγάπη μας σε αυτούς που αγαπάμε. "Μιλάνε" από μόνα τους και κλέβουν πολλές φορές την παράσταση.

Είναι δηλαδή απαραίτητα "εργαλεία", οπότε, στη διάρκεια της μέρας, εκτίθενται σε κάθε είδους ταλαιπωρία, κακουχία -πολλές φορές, σε μικρόβια, βρωμιά, σκληρές ουσίες, στο φως του ήλιου και σε πολλά άλλα. 

Ακόμη και το συχνό πλύσιμο, αν και σκοπό έχει να διατηρεί τα χέρια σας καθαρά και υγιεινά, μπορεί τελικά να οδηγήσει σε χέρια ξηρά, στεγνά, αφυδατωμένα, τόσο που αν τα παραμελήσετε πολύ, ίσως να χρειαστεί να ζητήσετε και φαρμακευτική βοήθεια.

Καλό λοιπόν, ή μάλλον απαραίτητη προϋπόθεση για χέρια υγιή, ενυδατωμένα, περιποιημένα είναι η χρήση της ενδεδειγμένης κρέμας γι΄αυτά.

Προσωπικά, τα χέρια μου τα ταλαιπωρώ πολύ, πιστέψτε με (γράφω, ξεφυλλίζω - ΑΚΟΜΗ- χαρτιά/μπλοκ/περιοδικά), παίζω με το σκυλάκι και τις γάτες μου, οπότε πρέπει να τα πλένω πολύ συχνά, μπορεί ακόμη και να με δείτε να κλαδεύω φυτά ή να σκαλίζω το χώμα στις γλάστρες μου. Άρα, ναι, όντως τα ταλαιπωρώ πολύ.

Δοκιμάζω λοιπόν πολλές κρέμες και μπορώ να έχω εμπεριστατωμένη άποψη γι΄αυτές :-)

Πρόσφατα, δοκίμασα και πάλι τις κρέμες της Apivita και έμεινα απόλυτα ικανοποιημένη, αφού κάλυψαν πραγματικά όλες τις ανάγκες μου. Εσείς, μπορείτε να επιλέξετε μία ή και όλες τις κρέμες της Apivita που είναι:



Κρέμα χεριών που επανορθώνει τα ξηρά-σκασμένα χέρια, ενυδατώνει εντατικά και βελτιώνει την όψη της επιδερμίδας.

Συγκεκριμένα:
  • Επανορθώνει τα ξηρά-σκασμένα χέρια και επουλώνει τα σκασίματα με βιολογικό έγχυμα βάλσαμου και βιολογικό κερί μελισσών. Επίσης, βελτιώνει την υφή της επιδερμίδας και ανακουφίζει άμεσα από την αίσθηση της δυσφορίας με έγχυμα λεβάντας, βούτυρο καριτέ, βιταμίνη E και βιταμίνη A.
  • Προσφέρει αντιοξειδωτική προστασία χάρη στο πατενταρισμένο έγχυμα από τον συνδυασμό 3 βιολογικών ειδών Σιδερίτη και την πρόπολη και αποκαθιστά την χαμένη ενυδάτωση, αφήνοντας τα χέρια απαλά και υγιή με ελληνικό βιολογικό ελαιόλαδο, γλυκερίνη και πανθενόλη.

Το νερό έχει αντικατασταθεί από ένα έγχυμα Ελληνικού βιολογικού τσαγιού του βουνού με αντιοξειδωτική δράση.

ΚΡΕΜΑ ΔΕΡΜΑΤΟΛΟΓΙΚΑ ΕΛΕΓΜΕΝΗ



Ενυδατική Κρέμα Χεριών Ελαφριάς Υφής

με Γιασεμί & Πρόπολη
99% συστατικά φυσικής προέλευσης

αποτέλεσμα: Eνυδάτωση - Απαλότητα - Προστασία και πολύ ευχάριστη αίσθηση απαλού αρωματισμού.

Πρόκειται για ενυδατική κρέμα που διατηρεί τη φυσική υγρασία και ενυδατώνει τα χέρια, αλλά και τα νύχια, αφήνοντας την επιδερμίδα απαλή και αρωματισμένη με υπέροχες νότες γιασεμιού.

  • Έτσι, θρέφει και ενυδατώνει την επιδερμίδα, διατηρώντας τη φυσική υγρασία των χεριών με βιολογικό χυμό aloe vera και βιολογικό ελληνικό ελαιόλαδο. Επίσης, θρέφει και ενισχύει το δέρμα και τα νύχια με βούτυρο κακάο, λάδι αβοκάντο, βιοτίνη, βιταμίνη E και πανθενόλη, ενώ προσφέρει αντιοξειδωτική προστασία χάρη στο πατενταρισμένο έγχυμα από το συνδυασμό 3 βιολογικών ειδών σιδερίτη και της πρόπολης.
  • Μετά από τη χρήση της, θα αισθανθείτε τα χέρια σας απαλά και ελαφρώς αρωματισμένα με θυμαρίσιο μέλι και μοσχοβολιά από αιθέριο έλαιο γιασεμί. 
  • Έχει ανάλαφρη υφή που απορροφάται εύκολα χωρίς να αφήνει ίχνη λιπαρότητας

Σημαντικό ως προς τη σύσταση και αυτής της κρέμας είναι ότι το νερό έχει αντικατασταθεί από ένα έγχυμα Ελληνικού βιολογικού τσαγιού του βουνού, με αντιοξειδωτική δράση.

ΚΡΕΜΑ ΔΕΡΜΑΤΟΛΟΓΙΚΑ ΕΛΕΓΜΕΝΗ



Κρέμα Χεριών Εντατικής Ενυδάτωσης Πλούσιας Υφής

με Υαλουρονικό Οξύ & Μέλι


με 96% συστατικά φυσικής προέλευσης για Εντατική Ενυδάτωση - Θρέψη - Απαλότητα

Ενυδατική κρέμα εντατικής ενυδάτωσης που διατηρεί τη φυσική υγρασία των χεριών, ενώ ταυτόχρονα θρέφει και προστατεύει την επιδερμίδα.

  • Ενυδατώνει χάρη στο ενυδατικό σύμπλοκο με υαλουρονικό οξύ, το βιολογικό χυμό Aloe Vera, το βιολογικό ελληνικό ελαιόλαδο και την πανθενόλη
  • Προστατεύει το δέρμα και βοηθά στην πρόληψη ερεθισμών με βιολογικό κερί μέλισσας και βούτυρο καριτέ
  • Προσφέρει αντιοξειδωτική προστασία με το πατενταρισμένο έγχυμα από το συνδυασμό 3 ειδών βιολογικό τσάι του βουνού και πρόπολης
  • Αφήνει τα χέρια απαλά και βελούδινα χάρη στο θυμαρίσιο μέλι, λάδι αβοκάντο και αιθέριο έλαιο πορτοκάλι
  • Έχει πλούσια υφή που απορροφάται εύκολα χωρίς να αφήνει ίχνη λιπαρότητας

Το νερό έχει αντικατασταθεί από ένα έγχυμα Ελληνικού βιολογικού τσαγιού του βουνού με αντιοξειδωτική δράση.

ΔΕΡΜΑΤΟΛΟΓΙΚΑ ΕΛΕΓΜΕΝΗ


Δοκιμάστε τις και θα χαρώ να μάθω τη γνώμη σας"

Ρένα Κάντζα

Πηγή: www.apivita.gr