Ticker

9/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

ΤΟ ΚΡΥΜΜΕΝΟ ΣΥΜΠΑΝ


ΤΟ ΚΡΥΜΜΕΝΟ ΣΥΜΠΑΝ


Από την αυγή της ιστορίας, οι πολιτισμοί ανά την υφήλιο έχουν καταγράψει συναντήσεις με τους Άλλους – νοήμονα όντα με ξεκάθαρα μη ανθρώπινη προέλευση. Αυτό το βιβλίο αποτελεί την πιο

ολοκληρωμένη έρευνα που έγινε ποτέ πάνω σε τέτοιους επισκέπτες από άλλους κόσμους, από θεούς, αγγέλους και δαίμονες έως τελώνια, στοιχειά, φαντάσματα, UFO, εξωγήινους και αόρατους φίλους της παιδικής ηλικίας. Εξερευνά συναντήσεις με μη ανθρώπινα όντα, οι οποίες έχουν λάβει χώρα μετά τη λήψη διμεθυλοτριπταμίνης, αγιαουάσκα ή LSD, και κατά τη διάρκεια συνειδητών ονείρων, επιθανάτιων και εξωσωματικών εμπειριών.

 

Εκτός από μια πλήρη ανάλυση της ιστορίας αυτών των πολλών και ποικίλων συναντήσεων, το βιβλίο επιχειρεί μια τολμηρή ερμηνεία –που δεν έχει επιχειρηθεί ποτέ έως τώρα– της αληθινής φύσης αυτών των όντων.

 

 

Πρόκειται για μια εμπεριστατωμένη έρευνα για οντότητες που φαίνεται να υφίστανται σε ένα άλλο, κρυφό σύμπαν. Ο συγγραφέας μελετά και συγκρίνει αρχαίους και σύγχρονους πολιτισμούς, φιλοσοφικές θεωρίες και θρησκευτικές δοξασίες, επιστημονικές έρευνες και υποκειμενικές ανθρώπινες μαρτυρίες, αναφορές για φαντάσματα και εξωγήινους, σε μια προσπάθεια να εξηγήσει «παράξενες» εμπειρίες που έχουν βιώσει πολλοί από μας και να ανοίξει τους ορίζοντές μας προς μια άλλη, μη συνειδητή πραγματικότητα.

 

Βιογραφία:

Ο Anthony Peake (Άνθονι Πικ) είναι ένας από τους πιο πρωτότυπους στοχαστές του κόσμου πάνω στη μελέτη διαφοροποιημένων καταστάσεων συνείδησης. Το έργο του εστιάζει στην αναζήτηση επιστημονικά βασισμένων απαντήσεων στα μεγάλα μυστήρια της ανθρώπινης συνείδησης, από τις επιθανάτιες εμπειρίες έως την πραγματικότητα πίσω από τις συναντήσεις με εξωγήινους. Στα ρηξικέλευθα βιβλία του περιλαμβάνονται το Ανοίγοντας τις πύλες της αντίληψης και το Η εξωσωματική εμπειρία.