Ticker

9/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Save the date, This is my wedding day. Tips & tricks


 Wedding Day tips & tricks

"Ο γάμος συμβολίζει την αγάπη και τη δέσμευση ενός συντρόφου για τον άλλον. Είναι μια πράξη αγάπης και τρυφερότητας, η αρχή μιας νέας, κοινής ζωής, γεμάτη ελπίδα και ευτυχία. 

Μπορεί να είναι η πιο ρομαντική στιγμή της ζωής σας.

Έτσι, μαζί με την ευχή να είναι και μία από τις πιο ωραίες ημέρες της ζωής σας, ξεκινάω μια σειρά κειμένων με συμβουλές - tips & tricks- με σκοπό να κάνει και πιο εύκολες, ασυννέφιαστες τις ημέρες αυτές. 

Ξεκινάμε...;"

                                                                                    Ρένα Κάντζα        


Ο ύπνος είναι το μυστικό όχι μόνο για το πώς θα φαίνεστε την ημέρα του γάμου σας, αλλά και του πώς θα αισθάνεστε. Αυτό δεν σημαίνει να κοιμηθείτε καλά μόνο τη νύχτα πριν τον γάμο σας, αλλά ολόκληρη την εβδομάδα πριν από αυτόν. Ενώ το να σχεδιάσετε την κούρα ύπνου/ομορφιάς και το να τον απολαύσετε είναι δύο διαφορετικά πράγματα, λόγω του πιθανού άγχους των ημερών εκείνων, όπως και να έχει, δώστε προτεραιότητα στο να απολαμβάνετε υπέροχο ύπνο κάθε βράδυ. Αν χρειασθείτε κάποιον υπνάκο στη διάρκεια της ημέρας, μειώστε τον στο ελάχιστο δυνατόν ώστε να μην σας στερήσει τη νυχτερινή ξεκούραση.

 
Τρώτε υγιεινά για όσο πιο μεγάλη περίοδο μπορείτε, πριν από τον γάμο σας, και επιλέξτε τα τρόφιμα σας προσεκτικά τις 5-6 ημέρες πριν από αυτόν. Αποφύγετε τρόφιμα που είναι γνωστό ότι προκαλούν φούσκωμα ή δυσπεψία. 
Προς Θεού όμως, ...τώρα δεν είναι η ώρα για μια εξαντλητική δίαιτα.
 
Κινηθείτε με λογική και μην διακινδυνεύσετε την υγεία σας για μερικά επιπλέον κιλά...

"Αυτή ήταν μόνο η αρχή. Σε λίγο, θα μοιραστώ μαζί σας tips & tricks για τα μαλλιά, τα παπούτσια, το  make up, το νυφικό, την ανθοδέσμη και όλα τα άλλα θέματα που αφορούν στην πιο μεγάλη ημέρα της ζωής σας, και από το CosmeticsDelux, αλλά και το Life Talks Ιουλίου, που ετοιμάζεται πυρετωδώς, ήδη!


#Save the date - #It is my wedding day

Ρένα Κάντζα, CosmeticsDelux, 16/6/2020"