Ticker

9/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙΣ PERSONAL TRAINING ΣΤΑ YAVA



Eμείς οι γυναίκες σκεφτόμαστε κάθε μέρα το σώμα μας. Πώς θα το κάνουμε καλύτερο, πώς θα γίνουμε πιο ελκυστικές. Κι ενώ πολλές φορές τη λύση την έχουμε μπροστά μας καταφεύγουμε σε ενέργειες που στο τέλος μετανιώνουμε.

Λοιπόν, η Δώρα Ρουμελιώτη

(morethanawoman.gr), επισκέφθηκε τα Yava Fitness Centers, το μεγαλύτερο και πιο αξιόπιστο δίκτυο γυμναστηρίων στην Ελλάδα, για να ενημερωθεί για το personal training. Και τελικά, δεν έμεινε στις ερωτήσεις, αλλά έγινε φανατική οπαδός τους με την πεποίθηση ότι  όποιος δεν το δοκιμάσει πραγματικά…."χάνει".

«Τα οφέλη του personal training είναι πάρα πολλά. Γυναίκες αλλά και άνδρες κάθε ηλικίας και επιπέδου φυσικής κατάστασης, μπορούν να δουν καλύτερα αποτελέσματα μέσα από αυτό το είδος προπόνησης, καθώς και να υιοθετήσουν έναν πιο υγιεινό τρόπο ζωής. Καθημερινά εκατοντάδες μέλη του δικτύου μας επισκέπτονται για να προγραμματίσουν το συγκεκριμένο είδος εκγύμνασης με τον έμπειρο personal trainer», μας απαντούν τα Yava στην ερώτηση για το πόσο δημοφιλής είναι η συγκεκριμένη προπόνηση.

Να ξέρετε, όπως είδαμε κι εμείς, ότι ο personal trainer των Yava Fitness Centers, θα δημιουργήσει ένα μοναδικό πρόγραμμα προπόνησης, το οποίο θα είναι προσαρμοσμένο στις ατομικές σας ανάγκες και στόχους.


Γιατί μιλάμε για personal training?

Απλά, επειδή, κάνοντας personal training, έχετε καλύτερα και πιο γρήγορα αποτελέσματα, με ασφάλεια και μεθοδικότητα, χωρίς τραυματισμούς!

Κι αν πιστεύετε ότι το κόστος της συγκεκριμένης προπόνησης είναι αποτρεπτικό, ξανασκεφθείτε το, αφού, στα Yava τίποτε δεν είναι αποτρεπτικό. Άλλωστε αυτή είναι και η φιλοσοφία του ομίλου… 

Οι άνθρωποι να υιοθετήσουν το fitness σαν τρόπο ζωής.

Το personal training στα Υava έχει καθιερωθεί σαν είδος προπόνησης και δεν αποτελεί πολυτέλεια όπως παλιότερα, αλλά επένδυση! Πλέον, μπορείτε να γυμναστείτε στα Yava κάνοντας personal training οικονομικά, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι μαζί με την τιμή πέφτει και η ποιότητα της προπόνησης.


Tα οφέλη αναλυτικότερα όπως μας εξήγησαν στα Yava:

Ορισμός και επίτευξη στόχων

Ο personal trainer κορίτσια, σάς βοηθά να ορίσετε τους στόχους της προπόνησής σας και δημιουργεί ένα πλάνο για να μπορέσετε να τους υλοποιήσετε. Λαμβάνει υπόψη το τρέχον επίπεδο φυσικής κατάστασης, αλλά και το αποτέλεσμα που θέλετε να πετύχετε. Κάνοντας personal training, μαθαίνετε να εστιάζετε στην αρχή σε πιο μικρούς και εφικτούς στόχους και όσο βελτιώνεται το επίπεδο της φυσικής σας κατάστασης, αναζητάτε όλο και μεγαλύτερες προκλήσεις! Ο προσωπικός εκπαιδευτής, βοηθά επίσης αξιολογώντας την πρόοδό σας αναφορικά με αυτούς τους στόχους και μπορεί είτε να σας επιβραβεύσει, είτε να σας επαναφέρει στην τάξη σε περίπτωση που αποκλίνετε από αυτούς.

Εξατομικευμένη προπόνηση

Ο personal trainer δημιουργεί ένα συγκεκριμένο πρόγραμμα προπόνησης μόνο για εσάς, με βάση τους στόχους που θέλετε να επιτύχετε. Αυτό δεν είναι μια απλή ρουτίνα προπόνησης που θα βρείτε σε ένα βιβλίο ή περιοδικό. Το εξατομικευμένο πρόγραμμα είναι προσαρμοσμένο στους στόχους, τις ανάγκες σας, την τρέχουσα φυσική σας κατάσταση, αλλά και το ιατρικό σας υπόβαθρο.

Ο προσωπικός εκπαιδευτής έχει τη δυνατότητα να προσαρμόσει την προπόνησή σας, έτσι ώστε να μπορείτε να αθλείστε, ακόμα και αν έχετε κάποιο τραυματισμό ή κάποια πάθηση που μέχρι τώρα αποτελούσε εμπόδιο. Επίσης, κάνοντας personal training, είστε σε θέση ακόμα και να ξεπεράσετε αυτούς τους τραυματισμούς! Είτε είστε λάτρης των πολεμικών τεχνών, είτε σας αρέσει η αερόβια άσκηση όπως η ποδηλασία, είτε απλά σας αρέσει η προπόνηση δύναμης και θέλετε να βελτιώσετε την απόδοσή σας στα βάρη, ο σωστός εκπαιδευτής, θα καταφέρει να βάλει μέσα στο πρόγραμμα σας και το είδος της άσκησης που σας ευχαριστεί!

Σωστή καθοδήγηση

Ένας επαγγελματίας personal trainer στα Yava Fitness Centers, διδάσκει τον κατάλληλο τρόπο για να εκτελέσετε κάθε άσκηση του προγράμματός σας. Είναι δίπλα σας για να σας δείξει την άσκηση και να σας καθοδηγήσει, αλλά και για να διορθώσει τυχόν προβλήματα με τη στάση σας ή την τεχνική σας.Το να μάθετε να εκτελείτε σωστά τις ασκήσεις, μειώνει σημαντικά τον κίνδυνο τραυματισμού και αυξάνει την αποτελεσματικότητα της εκάστοτε άσκησης.

Κίνητρο

Το κίνητρο είναι συχνά δύσκολο να διατηρηθεί όταν ασκείστε μόνοι σας. Οι τακτικές συνεδρίες personal training δημιουργούν ένα αίσθημα υποχρέωσης, αλλά και έναν ξεχωριστό δεσμό με την εκπαιδευτή, γεγονός που αποτελεί πραγματικό κίνητρο για να μην απογοητεύσετε τον εαυτό σας ή τον προπονητή σας. Επίσης, όλοι οι άνθρωποι από τη φύση τους λατρεύουν τον έπαινο. Εάν είστε συνεπής και σημειώνετε πρόοδο, τα καλά λόγια για τις επιδόσεις σας από τον προπονητή σας, είναι πάντα μια έξτρα ώθηση για να συνεχίσετε την προσπάθεια, ακόμα και όταν νιώθετε πως θέλετε να τα παρατήσετε.

Σας κάνει πιο υπεύθυνους

Εάν σας είναι δύσκολο να ακολουθήσετε ένα συγκεκριμένο πρόγραμμα γυμναστικής, ένας προσωπικός εκπαιδευτής στα Yava Fitness Centers, θα μπορούσε να είναι το κλειδί για να σταματήσετε να αναβάλετε προπονήσεις, αλλά και για να ξεκινήσετε να δίνετε τον καλύτερο σας εαυτό σε κάθε συνεδρία. Όταν γυμνάζετε μόνοι σας, είναι ευκολότερο να παραλείψετε μια προπόνηση, η ακόμα και να τα παρατήσετε τελείως, αφού δεν υπάρχει κανείς που να σας κρατά στο σωστό δρόμο. Όταν όμως κάνετε personal training, είναι πολύ πιο πιθανό να κάνετε την άθληση τρόπο ζωής, σεβόμενοι τα χρήματα που δίνετε, αλλά και τον εκπαιδευτή σας που έχει αφιερώσει τον χρόνο του για να σας βοηθήσει να πετύχετε τους στόχους που θέσατε στην αρχή.

esoteriki5

Ποικιλία

Με έναν έμπειρο personal trainer, δεν πρόκειται να βαρεθείτε ποτέ. Personal training στα Yava σημαίνει πως καμία προπόνηση δεν θα είναι ίδια με μια προηγούμενη. Υπάρχουν άπειρες ασκήσεις αλλά και είδη προπονήσεων που μπορούν να χωρέσουν στο πρόγραμμα γυμναστικής σας, και ο προπονητής σας ξέρει ακριβώς πώς να τα συνδυάσει όλα αυτά, έτσι ώστε να πετύχετε τους στόχους που έχετε θέσει. Οι Pilates, το TRX αλλά και το functional training στα Υava ,είναι ότι πιο hot υπάρχει στο χώρο του fitness! Φανταστείτε όλα αυτά, προσαρμοσμένα σε ένα πρόγραμμα, το οποίο να είναι κομμένο και ραμμένο στα μέτρα σας! Τέλος, ο εκπαιδευτής, σας βοηθά να κάνετε τις κατάλληλες προσαρμογές όσο το επίπεδο φυσικής κατάστασης βελτιώνεται, έτσι ώστε να διασφαλιστεί η συνεχής πρόοδος και να εξαφανιστεί κάθε πιθανότητα ρουτίνας στην προπόνησή σας.

Αποδοτικότητα

Ένας έμπειρος personal trainer στα Yava θα αξιοποιήσει στο έπακρο τον χρόνο προπόνησής σας, πράγμα που αυξάνει την αποτελεσματικότητα του προγράμματος άσκησής σας. Αυτό είναι ένα από τα σημαντικότερα οφέλη του personal training, ειδικότερα όταν έχετε περιορισμένο χρόνο για να ασκηθείτε. Ο σωστός εκπαιδευτής ξέρει πώς να αξιοποιήσει ακόμα και το τελευταίο δευτερόλεπτο έτσι ώστε να βρεθείτε πιο κοντά στο στόχο σας.

esoteriki4

Εμείς επενδύσαμε σε έναν personal trainer στα Υava γιατί….

Τα οφέλη του personal training αλλά και της άθλησης γενικότερα, είναι πολύ σημαντικά εάν θέλετε να κάνετε ένα καινούριο ξεκίνημα και να υιοθετήσετε έναν πιο υγιεινό τρόπο ζωής και πρέπει να τα λάβετε σοβαρά υπόψιν, πριν απορρίψετε μια τέτοια επένδυση. To κόστος του personal training στα Yava Fitness Centers δεν αποτελεί εμπόδιο. Επίσης μην ξεχνάτε ότι το κόστος της φυσιοθεραπείας, είναι πολύ υψηλότερο από το κόστος της προπόνησης με έναν προσωπικό γυμναστή. Ο στόχος του προσωπικού γυμναστή είναι να βοηθήσει τους πελάτες του να επιτύχουν συγκεκριμένους στόχους φυσικής κατάστασης αποτελεσματικά, γρήγορα και χωρίς τραυματισμούς.

 

Κείμενο: Δώρα Ρουμελιώτη 

Πηγή: www.morethanawoman.gr