Ticker

9/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Sephora - Beauty Care at Home



Καλημέρα σας.
Η Sephora Greece, ακολουθώντας τις ανάγκες των ημερών μας και σεβόμενη την ανάγκη του "Μένουμε Σπίτι" και κυρίως με στόχο να
είναι δίπλα στους καταναλωτές της σε αυτή την δύσκολη για όλους μας περίοδο, από σήμερα ξεκινά μια νέα ενέργεια στο Instagram κανάλι @sephora_greece.
Πρόκειται για Instagram Lives με την Europe Pro Artist Μαρία Συμνιανάκη.

Τα live αυτά ονομάζονται Beauty Care At Home και θα πραγματοποιούνται 3 φορές την εβδομάδα. Κατά την διάρκεια αυτών των lives, η Μαρία θα παρουσιάζει απλά skincare rituals αλλά και makeup tutorials, για να μάθουμε όλοι να περιποιούμαστε τον εαυτό μας τώρα που μένουμε σπίτι αλλά και προσφέροντας την ευκαιρία σε όσους παρακολουθούν να κάνουν γραπτώς ερωτήσεις και να λύσουν όλες τις απορίες τους αναφορικά με την περιποίηση της επιδερμίδας αλλά και το μακιγιάζ.
Στόχος της εταιρείας είναι, μέσα από αυτά τα lives, να προσφέρει ένα μικρό διάλειμμα στους καταναλωτές της μέσα στους δύσκολους ρυθμούς αυτών των ημερών.


Το 1ο  live θα πραγματοποιηθεί σήμερα, οπότε μας προσκαλούν όλους να μπούμε στο κανάλι  @sephora_greece στις 13:00 και να παρακολουθήσουμε όλοι μαζί το live της Μαρίας.

Στόχος της Sephora Greece είναι σταδιακά όλο αυτό να εμπλουτιστεί και να υπάρξουν επιπλέον συμμετοχές.


 Οπότε... #staytuned

#stayhome #beautycareathome #sephoragreece