Ticker

9/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Το Μητροπολιτικό Κολλέγιο δίπλα στον ανθρωπιστικό φορέα «Καρδιές για Όλους»



Αυξέντιος Καλαγκός, Καλλιόπη Ροδοπούλου, Λούση Θεοδωροπούλου, Nataliya Shatelen, Κωνσταντίνος Ροδόπουλος

Σε μία συγκινητική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο campus Αμαρουσίου του Μητροπολιτικού Κολλεγίου, η Διευθύνουσα Σύμβουλος του Εκπαιδευτικού Ομίλου Μητροπολιτικό – ΑΚΜΗ κ. Καλλιόπη Ροδοπούλου παρέδωσε επιταγή ύψους €11.455 στον ιδρυτή του ανθρωπιστικού φορέα «Coeurs pour Tous Hellas - Καρδιές για Όλους», καρδιοχειρουργό Καθηγητή κ. Αυξέντιο Καλαγκό.

Ο ιδρυτής του ανθρωπιστικού φορέα «Καρδιές για Όλους» καρδιοχειρουργός Καθηγητής Αυξέντιος Καλαγκός και η Διευθύνουσα Σύμβουλος του Μητροπολιτικού Κολλεγίου και Αντιπρόεδρος του φορέα «Καρδιές για Όλους» Καλλιόπη Ροδοπούλου

Ο φορέας συστάθηκε το 2015 για τα παιδιά της Ελλάδας με συγγενή καρδιοπάθεια ως έμπρακτη δέσμευση και προσφορά στην ελληνική κοινωνία και τους μικρούς ασθενείς των οικονομικά αδύναμων οικογενειών. Στο πλαίσιο της κεντρικής
διαφημιστικής καμπάνιας του Μητροπολιτικού Κολλεγίου είχε εξαγγελθεί ότι μέρος των διδάκτρων από τις εγγραφές των νέων φοιτητών για το ακαδημαϊκό έτος 2019-2020 θα διατεθεί για την ενίσχυση του φορέα.

Η ενέργεια εντάσσεται στο Πρόγραμμα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης του Μητροπολιτικού Κολλεγίου «Από Καρδιάς», το οποίο συνάδει με την ευρύτερη φιλοσοφία του Κολλεγίου στοχεύοντας στην έμπρακτη και πολλαπλή υποστήριξη της κοινωνίας μέσα από σειρά δράσεων.