Ticker

9/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Το πρώτο flagship store της Jack & Jones στην Ελλάδα είναι γεγονός!



ΠΡΟΣΟΨΗ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ

Δυνατή μουσική, young crowd και θετική ενέργεια ήταν μερικά από τα στοιχεία που συνέθεσαν το opening party του πρώτου flagship store του brand Jack & Jones στην Ελλάδα που
πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2019. Το πρώτο κατάστημα Jack & Jones άνοιξε στον 1ο όροφο του The Mall Athens και από την πρώτη κιόλας μέρα λειτουργίας του υποδέχτηκε λάτρεις του jeanswear και της ανδρικής casual ένδυσης. Άλλωστε, από το ξεκίνημα της εταιρείας το 1990 στη Δανία, η Jack & Jones αποτελεί το μεγαλύτερο brand ανδρικών ενδυμάτων στην Ευρώπη με περισσότερα από 900 καταστήματα. 
ΑΠΟΨΕΙΣ -ΧΩΡΟΙ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΖΑΚΟΣ, ΑΝΝΑ ΣΑΓΙΑΚΟΥ (Retail Partner Jack & Jones),
ΜΙΧΑΛΗΣ ΣΑΓΙΑΚΟΣ (Retail Partner Jack &Jones)
Η Jack & Jones ιδρύθηκε ως μάρκα jeanswear στη Δανία το 1990. Από το ξεκίνημά της, η Jack & Jones έχει εξελιχθεί και είναι πλέον η μεγαλύτερη επιχειρηματική μονάδα στον όμιλο Bestseller A/S, ενώ με τα 900+ καταστήματα της, αποτελεί το μεγαλύτερο brand ανδρικών ενδυμάτων στην Ευρώπη. Η Jack & Jones διαθέτει γραφεία σε όλο τον κόσμο και στην έδρα της στη Δανία, 400 εργαζόμενοι ασχολούνται με το σχεδιασμό, την αγορά, τις πωλήσεις και το μάρκετινγκ. 
MIKE, ΜΙΧΑΛΗΣ ΣΑΓΙΑΚΟΣ (Retail Partner Jack & Jones)
Τα jeans είναι η κύρια δραστηριότητα της Jack & Jones, ωστόσο η γκάμα των προϊόντων καλύπτει επίσης όλο το φάσμα της ανδρικής casual ένδυσης. Η Jack & Jones προσφέρει πολλές συλλογές όλο το χρόνο. Με τα jeans στο επίκεντρο, η Jack & Jones αναπτύσσει συλλογές που καλύπτουν όλες τις περιστάσεις και τις ανάγκες της μόδας των νέων ανδρών. Το 2017 η Jack & Jones εισήγαγε μια σειρά μεγάλων μεγεθών και στις αρχές του 2018 επέκτεινε τη συλλογή της περαιτέρω με μεγέθη και για τους νεότερους καταναλωτές ηλικίας 8-16 ετών.