Ticker

9/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Αξεσουάρ, τα απαραίτητα του στυλ

photo source: piterest

Η Μόδα παίζει πολύ μεγάλο ρόλο στη ζωή μας, σκεφθείτε μόνο την τελευταία φορά που βρεθήκατε με τις φίλες σας που να μην έχετε ακούσει τη φράση, "είναι της μόδας...". 
Αλήθεια, υπάρχει αυτή
η φορά;

Της μόδας λοιπόν είναι τα αξεσουάρ που επιλέγουμε για τις εμφανίσεις μας και πιστέψτε με υπάρχουν λόγοι γι΄αυτό, όπως

1. Τα αξεσουάρ σας κάνουν να ξεχωρίζετε
Τα Fashion accessories είναι ιδανικά για να τονίσουν το στυλ σας σε κάθε περίσταση. Από τα ψώνια με τις φίλες σας μέχρι ένα casual βραδινό δείπνο, τα κομψά και σε προσιτή τιμή fashion accessories σας κάνουν να ξεχωρίζετε.  
2. Εκφράζουν την προσωπικότητά σας
Αν θέλετε να δώσετε τα στίγμα σας, τα fashion accessories θα είναι ο καλύτερος σας φίλος. Αξεσουάρ όπως τα κολιέ, οι τσάντες, τα φουλάρια και τόσα άλλα τονίζουν το προσωπικό σας στυλ, την αισθητική και τις προτιμήσεις σας.  

photo credit: alve odonnell
3. Δίνουν άλλο "χρώμα" στις εμφανίσεις σας
Έχετε να πάτε κάπου και θέλετε να φορέσετε ένα σύνολο που έχετε φορέσει ξανά? Κανένα πρόβλημα! Με στυλάτα και μοντέρνα αξεσουάρ, μπορούμε όλες να φορέσουμε το ίδιο σύνολο δίνοντάς του άλλο σε κάθε εμφάνιση.  
4. Σάς εξοικονομούν χρώμα και χρήμα
Αναμφίβολα, είμαστε όλες πολύ επιλεκτικές και αφιερώνουμε περισσότερο χρόνο όταν πρόκειται να επιλέξουμε ρούχα αντί για αξεσουάρ. Τα Fashion accessories μπορούμε να τα αγοράσουμε ευκολότερα και μάλιστα είναι καλύτερο να επιλέγουμε μεμονωμένα αξεσουάρ που θα αλλάξουν την εμφάνισή μας εξοικονομώντας μας χρόνο και χρήματα. 
5. Είναι ευχάριστα στην όψη και μας δίνουν χαρά 
Το να προσπαθήσουμε να συνδυάζουμε τα κατάλληλα ρούχα με τα σωστά αξεσουάρ, που θα προσθέσουν το κάτι άλλο στην εμφάνισή μας, είναι -αν μη τι άλλο-διασκεδαστικό. Για παράδειγμα, αν θέλετε να τονίσετε την εμφάνισή σας, επιλέξτε αξεσουάρ όπως φουλάρια, κολιέ, γυαλιά ηλίου που θα εξυψώσουν το σύνολό σας.  Μόνο προσέξτε, μην υπερβάλετε στην ποσότητα ή το μέγεθος των αξεσουάρ σας και καταλήξετε σαν Χριστουγεννιάτικο δέντρο :-)
Όπως και να'χει, τα αξεσουάρ είναι το ίδιο σημαντικά όπως και τα ρούχα μας και μπορούν να κάνουν ένα -κατά τα άλλα συνηθισμένο σύνολο-να μοιάζει πολύ ακριβό. 
Γι΄αυτό, ξεκινήστε από τώρα και επιλέξτε τα πιο ωραία και κατάλληλα αξεσουάρ για την επόμενη εμφάνισή σας.

Πηγή:medium.com - Original Source: https://bit.ly/2l64CFT