Ticker

9/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Η Parabita λανσάρει την “Office” συλλογή της για το Φθινόπωρο 2019




Η Parabita λανσάρει την “Office” συλλογή της για το Φθινόπωρο 2019 δίνοντας μία άλλη διάσταση στο smart dressing!
Η “Office” συλλογή της Parabita για το Φθινόπωρο 2019 γιορτάζει την επιστροφή στα σχολεία, στα γραφεία, στην καθημερινότητα. Επιστροφή με ακαταμάχητο στιλ, χωρίς περιορισμούς, ώστε να μπορείς να φοράς τα αγαπημένα σου fashion items, από το πρωί ως το βράδυ. 
H έμπνευση της συλλογής είναι το smart dressing, ιδανικό για κάθε περίσταση και για κάθε γυναίκα! 



Η συλλογή περιλαμβάνει κοστούμια, σακάκια συνδυασμένα με pencil φούστες, σταθερά tops και θηλυκά φορέματα για την εργαζόμενη γυναίκα που θέλει να είναι κομψή και θηλυκή όλες τις ώρες της ημέρας. Σκούρα χρώματα ανάλογα με την εποχή, με επικράτηση του διαχρονικού συνδυασμού λευκού και μαύρου, καθώς και του ζωηρού κυπαρισσί και του έντονου μελιτζανί, δίνοντας έτσι μία πιο σοβαρή διάσταση στα look. Παράλληλα, τη συλλογή συμπληρώνουν τα ριγέ μοτίβα, οι μίξεις των leopard prints, τα έντονα πουά και οι λεπτομέρειες από λουλούδια, όπου συνεχίζουν δυναμικά και φέτος, δίνοντας έτσι μία απρόσμενη οπτική στις σιλουέτες.


Εμπριμέ κρουαζέ φορέματα, μπλούζες με δαντέλα και βολάν λεπτομέρειες, ριγέ σακάκια και ζακάρ παντελόνια σε ίσια γραμμή είναι τα highlights της “Office” συλλογής της Parabita για το Φθινόπωρο 2019, που ήρθε για να κάνει το στιλ σας πραγματικά μοναδικό και timeless!


Δείτε εδώ όλη την Office Collection της Parabita: https://www.parabita.com/gr/collections/office-wear.html#page=1&external=1