Ticker

9/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

ΝΕO MAX FACTOR RISE AND SHINE MASCARA


ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ ΤΙΣ ΒΛΕΦΑΡΙΔΕΣ ΣΑΣ ΜΕ ΤΟ ΝΕO MAX FACTOR RISE AND SHINE MASCARA 

Δώστε έμφαση στο βλέμμα σας με το νέο Max Factor Rise and Shine Mascara, το νέο mascara που δημιουργήθηκε από μια μοναδική σύνθεση πρωτεϊνών και βιταμίνης E. Συνοδευόμενο από βουρτσάκι σε σχήμα κλεψύδρας με πυκνές και ανθεκτικές ίνες, είναι σχεδιασμένο για να προσφέρει  εντυπωσιακό όγκο σε κάθε βλεφαρίδα. 
 
ΟΜΟΡΦΗ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ  
Απέναντι στις ισχυρές προκλήσεις που αντιμετωπίζει κάθε ημέρα της εβδομάδας, το μακιγιάζ είναι ο καθημερινός σύμμαχος κάθε γυναικείας ύπαρξης. Αποτελεί ένα τρόπο για κάθε γυναίκα να προβάλλει τον καλύτερό της εαυτό, να εκφράσει και να τονίσει ό,τι αγαπά  περισσότερο στο πρόσωπό της. Επομένως, χρειάζεται ένα mascara που θα απογειώσει τις βλεφαρίδες της, ώστε να νιώθει έτοιμη για την έντονη καθημερινότητα.

RISE AND SHINE MASCARA. ΓΙΑΤΙ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΤΗΝ ΙΔΑΝΙΚΗ ΕΠΙΛΟΓΗ;   

❖ Η πλούσια και πυκνή σύνθεσή της έχει απαλή υφή και είναι εύκολη στη χρήση  
❖ Το ιδιαίτερο βουρτσάκι σε σχήμα κλεψύδρας, είναι σχεδιασμένο να δίνει τον ίδιο όγκο σε κάθε βλεφαρίδα ξεχωριστά. Με ίνες μικρότερες στο κέντρο και μεγαλύτερες στα άκρα,  χαρίζει εντυπωσιακό αποτέλεσμα ενώ ακόμα και οι μικρότερες βλεφαρίδες αποκτούν άλλη διάσταση. 
❖ Με ελαφρύ άρωμα από αγγούρι, μια δυναμωτική σύνθεση από πρωτεΐνες και βιταμίνη E, οι βλεφαρίδες παραμένουν εύκαμπτες  
❖ Με μακριές και πυκνές βλεφαρίδες, κάθε γυναίκα νιώθει έτοιμη να ξεκινήσει την ημέρα της δυναμικά 


Η Wendy Rowe, Creative Director της Max Factor, σχολιάζει: 
“Για το ιδανικό αποτέλεσμα, εφαρμόστε το mascara πριν το υπόλοιπο make up, για να μπορείτε εύκολα να διορθώσετε όποια ατέλεια. Για ακόμη πιο μακριές βλεφαρίδες, τοποθετήστε το βουρτσάκι στη ρίζα της βλεφαρίδας και μετακινείστε έως την άκρη της, με μια αργή ανοδική κίνηση ζιγκ-ζαγκ. Για καλύτερα αποτελέσματα στις κάτω βλεφαρίδες, κρατήστε το βουρτσάκι οριζόντια και χρησιμοποιείστε την άκρη του για να καλύψετε κάθε βλέφαρο.”


Με την εξειδικευμένη συμβουλή της Wendy, κάθε γυναίκα μπορεί να τελειοποιήσει την εφαρμογή του Rise and Shine mascara για μακριές, έντονες βλεφαρίδες με ξεχωριστό όγκο. 

 

ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΗ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΥΓΧΡΟΝΟ LIFESTYLE  
Το Rise and Shine Mascara, είναι σχεδιασμένo για να ανταποκρίνεται σε κάθε γυναίκα που επιθυμεί να τονίσει το βλέμμα της με ξεχωριστό τρόπο. Εύκολο στη χρήση και με άμεσα ορατά αποτελέσματα, απογειώνει κάθε make up look. Το ιδιαίτερο βουρτσάκι σε σχήμα κλεψύδρας, βοηθάει στην αύξηση του μήκους των βλεφαρίδων, ενώ η πυκνή του σύνθεση έχει σχεδιαστεί για να δίνει όγκο σε κάθε βλεφαρίδα ξεχωριστά.


ΤΑ ΕΥΕΡΓΕΤΙΚΑ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ

 Η Max Factor συνεχίζει να παρουσιάζει προϊόντα με ευεργετικά συστατικά στη σύνθεσή τους, γνωστά για την θρεπτική τους δράση στην επιδερμίδα, δημιουργώντας ένα αποτέλεσμα που αντανακλά υγεία και λάμψη. Το Rise and Shine Mascara διαθέτει μια πλούσια σύνθεση με κολλαγόνο και κερατίνη που  ενδυναμώνει τις βλεφαρίδες, μείγμα από κεριά και πολυμερή που χαρίζει όγκο και βιταμίνη E για εξαιρετική ελαστικότητα.