Ticker

9/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Fashion talks...Verouska, in loving memory of a beloved stray


"Verouska in loving memory... of a beloved stray"
Επίδειξη μόδας Pret a porter Maison Zoulias a/w 19-20


Ο Βασίλης Ζούλιας παρουσιάζει για πρώτη φορά τη σειρά pret a porter Maison Zoulias a/w 19-20. Ο σχεδιαστής εξερευνά τη γυναικεία γκαρνταρόμπα για όλες τις ώρες της ημέρας από το γραφείο έως την βραδινή έξοδο με έμφαση στο cocktail που είναι και το δυνατό του σημείο.

Αυτή η collection έχει συγκεντρώσει όλα τα αγαπημένα στοιχεία που έχουν κάνει το brand αναγνωρίσιμο, αλλά
και πολλά νέα στοιχεία, όπως οι ψεύτικες γούνες, οι φόρμες και τα παντελόνια, ενώ δεν λείπουν και τα ευφάνταστα παλτό καθώς και τα κομψά σακάκια γραφείου. Τα αξεσουάρ της σειράς για ακόμη μία φορά σχεδίασε με πολύ κέφι ο Περικλής Κονδυλάτος, τα καπέλα είναι της Κατερίνας Καρούσου ενώ οι μπότες είναι της εταιρείας Sante. Οι λαμπερές και διάφανες επιδερμίδες των μοντέλων οφείλονταν στα προϊόντα Galenic, που ήταν και χορηγός της επίδειξης.


Οι λαμπερές και διάφανες επιδερμίδες των μοντέλων οφείλονταν στα προϊόντα  Galenic, που ήταν και χορηγός της επίδειξης. Το μακιγιάζ επιμελήθηκε ο Φρέντυ Καλομπράτσο και η σχολή Freddy Makeup Stage, ενώ τα υπέροχα χτενίσματα δημιούργησε ο Βασίλης Διαμαντόπουλος με την ομάδα Diamantopoulos Academy. Χορηγοί της επίδειξης ήταν επίσης τα κέντρα Medi Prinou καθώς και η British American Tobacco με το νέο Glo, τη νέα τάση και έξυπνη επιλογή που μας περνάει από το παρόν στο μέλλον.
Φαίη Σκορδά
Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, οι καλεσμένοι είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν τη νέα φρουτώδη γαλλική μπύρα 1664 Blanc.
Μεγάλος Χορηγός της εκδήλωσης ήταν τα Medi Prinou.