Ticker

9/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

ETERNITY FLAME CALVIN KLEIN





Το άρωμα ETERNITY CALVIN KLEIN αποτελεί τη γιορτή της ατέρμονης ομορφιάς και δύναμης των στοιχείων της φύσης. Η συνέχεια των βασικών αξιών του εμβληματικού αρώματος ETERNITY, έρχεται με το νέο  ETERNITY FLAME CALVIN KLEIN, αποτυπώνοντας το διαχρονικό ταξίδι της οικειότητας και της αγάπης με δύο ξεχωριστές προσθήκες, τον αισθησιασμό και το πάθος. 

Τα αρώματα  


Το ανδρικό και γυναικείο αρώμα ETERNITY FLAME CALVIN KLEIN, εκφράζουν και κατ’ επέκταση μεταφέρουν δύναμη του ήλιου, ενισχύοντας τη σαγηνευτική αύρα του ανατολικού αυτού αρώματος. Η ρητίνη Labdanum που διαθέτει, λειτουργεί ως αισθησιακός σύνδεσμος που συνορεύει με τον αρσενικό και θηλυκό πυλώνα.  

ETERNITY FLAME CALVIN KLEIN for Women

Ένα απροσδόκητο μείγμα φρούτων και εκλεπτυσμένων floral στοιχείων, έρχεται σε αντίθεση με της ανατολίτικες νότες. Μια έκφραση αγάπης και πάθους καθώς κάθε νότα προσθέτει θηλυκότητα και αισθησιασμό δημιουργώντας ένα ζεστό, εθιστικό άρωμα. 


Κατηγορία αρώματος: Floriental  Αρωματοποιός: Laurent Le Guernec

Top: Μandarin Mid: Sweat pea flowers Dry: Labdanum resin 

Η σειρά διαθέτει:  Eau de parfum spray  3.4 fl oz/100ml
 Eau de parfum spray  1.7 fl oz/50ml    Eau de parfum spray  1.0 fl oz/30ml   



ETERNITY FLAME CALVIN KLEIN for Men

Τα φρούτα και οι αρωματικές νότες επαναπροσδιορίζονται με νέες προσθήκες, στοιχεία δέρματος και κεχριμπαριού. Πολυτελές και εθιστικό, κάθε στοιχείο του νέου αρώματος συναντάται με στόχο τη δημιουργία μιας έντονης αίσθησης, επαναπροσδιορίζοντας την αρρενωπότητα. Φρέσκο και ταυτόχρονα ζεστό, το άρωμα χαρίζει μια απαλή και πλούσια αίσθηση.

Κατηγορία αρώματος: Fougere Oriental  Αρωματοποιός: Laurent Le Guernec

Top: Ανανάς Mid: Δεντρολίβανο Dry: Ρητίνη Labdanum  

Η σειρά διαθέτει:  Eau de toilette spray  3.4 fl oz/100m Eau de toilette spray  1.7 fl oz/50ml    Eau de toilette spray  1.0 fl oz/30ml   


Η συσκευασία

Η συσκευασία του νέου ETERNITY FLAME CALVIN KLEIN αποτυπώνει με τρόπο μοναδικό, τα έντονα και δυναμικά χρώματα της φωτιάς. Κάθε συσκευασία, διαθέτει το όνομα του αρώματος, FLAME, με κόκκινα γράμματα, ενώ το φιαλίδιο δημιουργεί αίσθημα εμπιστοσύνης, πάθους και δύναμης.


Η διαφημιστική καμπάνια

Η διαφημιστική καμπάνια του νέου ETERNITY FLAME CALVIN KLEIN συνεχίζει την ιστορία που ξεκίνησε η πρώτη διαφημιστική καμπάνια του αρώματος ETERNITY CALVIN KLEIN με πρωταγωνιστές τους Jake Gyllenhaal και Liya Kebede. Η νέα, σύγχρονη καμπάνια, παρουσιάζει τα αρώματα  ETERNITY FLAME CALVIN KLEIN τοποθετημένα κάτω από ένα εντυπωσιακό, κόκκινο ηλιοβασίλεμα – μια από τις πιο αγνές εκφράσεις πάθους της φύσης. 

Οι συντελεστές της καμπάνιας 

Πρωταγωνιστές: Jake Gyllenhaal, Liya Kebede και Leila  Director: Cary Fukunaga Εταιρεία Παραγωγής: Nine Stories Productions – του Jake Gyllenhaal και του παραγωγού Riva Marker Φωτογράφος: Willy Vanderperre Creative Direction: Thomas Lenthal Agency and Calvin Klein, Inc.  Φωτογράφος Still-life: Robin Broadbent