Ticker

9/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Η Brooks Brothers ντύνει έναν κόσμο που διαρκώς μεταβάλλεται

Άποψη του καταστήματος
Η Brooks Brothers είναι ο εφευρέτης ορισμένων από τα πιο καινοτόμα και πρωτοποριακά για την εποχή τους ενδύματα. Tους τελευταίους δύο αιώνες
και ως τις μέρες μας η Brooks Brothers ντύνει έναν κόσμο που διαρκώς μεταβάλλεται, επιδιώκοντας σταθερά την ποιότητα και την καινοτομία, υπηρετώντας με πίστη και αφοσίωση τις αρχές και τις αξίες που την δημιούργησαν.

Πριν από μερικά χρόνια ο William Cooke, ιστορικός στο μύθο της Brooks Brothers, έγραψε στην εφημερίδα Wall Street ένα σχόλιο που περιέγραφε τον Οίκο ως “απροσδόκητο”. Και αυτό, γιατί στηρίζεται σε τρεις βασικούς άξονες: τη διάρκεια τη συνέπεια και, από την άλλη, την ικανότητα να καινοτομεί. Είναι απρόσμενο το πλήθος των καινοτομιών που εισήγαγε ο Οίκος από το 1818, δημιουργώντας το Μύθο του.

Η υπηρεσία Made to Measure της Brooks Brothers σας δίνει τη δυνατότητα να δημιουργήσετε το ρούχο που ταιριάζει στο προσωπικό σας στυλ. Εσείς επιλέγετε μέσα από μία ευρεία ποικιλία υφασμάτων, γραμμών, φοδρών και άλλων μοναδικών λεπτομερειών και εμείς δημιουργούμε ενδύματα ραμμένα ακριβώς στα μέτρα σας!

CITY LINK
Brooks Brothers
Σταδίου 4 & Αμερικής
Τηλ. 210-3225970