Ticker

9/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΟ ΨΕΜΑ

Ευλογημένο ψέμα, Εκδόσεις Ωκεανός, www.oceanosbooks.gr

"Μπορεί μια απόφαση ζωής να αλλάξει ξαφνικά, εντελώς, πορεία;
Μπορεί ένα ψέμα να είναι ευλογημένο;
Μήπως η αλήθεια, όσο σκληρή και αν είναι, να γίνεται η καλύτερη επιλογή;

Αυτή τη στιγμή, δεν θα σας δώσω εγώ τις απαντήσεις, αφού είμαι στις "εισαγωγικές" μόλις
σελίδες του βιβλίου ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΟ ΨΕΜΑ, της συγγραφέως Μαρίας Παπαδάκη (γνωστής από το πρώτο της βιβλίο / ποιητική συλλογή ΑΓΑΠΕΣ ΔΡΟΣΟΥΛΙΤΕΣ των Εκδόσεων Γκοβόστη).
Θα σας πω μόνο ότι το διαβάζω με γρήγορους ρυθμούς αφού με κέρδισε από τις πρώτες κιόλας γραμμές και το απολαμβάνω όπως κάνω συνήθως με τα βιβλία που με γοητεύουν. Με ηρεμία, απαλή μουσική ιδιαίτερα "χαμηλόφωνη" και ένα καυτό φλυτζάνι καφέ, που προσπαθώ να κάνω να κρατήσει όσο μπορώ περισσότερο.

Για να γνωρίσετε λίγο καλύτερα το βιβλίο αυτό, πριν το κρατήσετε στα χέρια σας από επιλογή (όπως θα σας πρότεινα, προσωπικά), διαβάστε περισσότερες πληροφορίες για την εξέλιξη της υπόθεσής του.

Πρόκειται για την ιστορία ενός ανθρώπου που επιθυμούσε να γίνει τραγουδιστής, αλλά, όπως συμβαίνει συχνά, σε ένα κρίσιμο σταυροδρόμι της ζωής, η μοίρα, με έναν πολύ παράξενο τρόπο, τον προορίζει για ιερέα.
Για να μπορέσει να χειροτονηθεί, περνάει από δοκιμασίες της ζωής και πάλι, βιώνει ανατροπές και γεγονότα καταλυτικά για το μέλλον του και κάποια στιγμή συναντάει τη Μαρία...

Περισσότερα, στις σελίδες του βιβλίου ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΟ ΨΕΜΑ, ή εδώ."

Ρένα Κάντζα, www.cosmeticsdelux.blogspot.gr