Ticker

9/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

NUXE, Aquabella, η ιδανική σειρά ενυδάτωσης





Αquabella: Βαθύς καθαρισμός και εντατική ενυδάτωση από την γνωστή σε όλες μας Γαλλική εταιρεία Nuxe που γιόρτασε μαζί μας, στο μοναδικό Μουσείο των παραισθήσεων το λανσάρισμα της νέας της σειράς Aquabella, ιδανικής για την περιποίηση του προσώπου. 

Μία σειρά που αποτελείται από 3 προϊόντα, σχεδιασμένα ειδικά
για την μεικτή επιδερμίδα. Στη σειρά Aquabella, η νέα τεχνολογία συναντά την περιποίηση ομορφιάς και καθαρισμού προσώπου με αποτέλεσμα 3 καινοτόμα προϊόντα που δεν είχαμε συναντήσει ποτέ στο μακιγιάζ μέχρι σήμερα.
Aquabella : Μια ρουτίνα ομορφιάς τριών βημάτων για το μεικτό δέρμα που χαρίζει ενυδάτωση, λάμψη και λεία επιδερμίδα.
Ποια είναι τα βασικά συστατικά που παρέχουν αυτή τη δράση; 
Υαλουρονικό οξύ : ο φυσικός «μαγνήτης» της υγρασίας παρέχει έντονη και μακράς διάρκειας ενυδάτωση. 
Εκχύλισμα από λευκά νούφαρα Μαδαγασκάρης: συμβάλλει στη διατήρηση των επιπέδων υγρασίας, αλλά βοηθά και στην απομάκρυνση των βακτηρίων που σχηματίζονται στα λιπαρά μέρη του προσώπου.

Και όμως η δράση των 3 προϊόντων ομορφιάς Aquabella δεν σταματά εδώ, αφού, χάρη στο φυσικό σύμπλεγμα Blur,  η περιποίηση της επιδερμίδας Aquabella επιτυγχάνει ομοίως αποτέλεσμα "blur" στην επιδερμίδα θολώνοντας πόρους, λεπτές γραμμές και ρυτίδες.
Το σύμπλεγμα Blur αποτελείται από ζάχαρα βρώμης, νεροκάρδαμο και πράσινη φακή.







Τα 3 προϊόντα ομορφιάς...

 Nuxe Aquabella Exfoliating Purifying Gel: Το καθαριστικό τζελ με μπλε και λευκούς μικρόκοκκους που απομακρύνει το περιττό σμήγμα και λειαίνει τις ατέλειες
Nuxe Beauty Revealing Essence Lotion: Η δροσερή Lotion Essence ενυδατώνει, λειαίνει και συσφίγγει τους πόρους 
Nuxe Beauty Revealing Moisturising Emulsion: Η ενυδατική κρέμα με αποτέλεσμα "blur" Το καλύτερο για το τέλος… και τα τρία προϊόντα είναι αρωματισμένα με αγγούρι και λεμόνι, αφήνοντας το δέρμα να μυρίζει τόσο ανανεωμένο όσο το αισθάνεστε!
Ενυδατική κρέμα 

Καθαρίζει σε βάθος την επιδερμίδα, χωρίς να την ξηραίνει

Ενυδατώνει την επιδερμίδα και συσφίγγει τους πόρους

Η δική μας γνώμη;
Μόνο αν δοκιμάσετε τα 3 προϊόντα της νέας σειράς της Nuxe, Aquabella, θα καταλάβετε τον λόγο που πραγματικά τα χρειάζεστε.

Ρένα Κάντζα - Beauty Editor