Ticker

9/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

ReGeneration Academy - ProjectFuture

Η ομάδα του Regeneration
 
Συνεργασία-σταθμός του ReGeneration Academy
με την Τράπεζα Πειραιώς
 Το ReGeneration Academy, ο πυλώνας εξειδικευμένης εκπαίδευσης του ReGeneration, αποτελεί το στρατηγικό συνεργάτη του νέου προγράμματος “Project Future” της
Τράπεζας Πειραιώς.
Αξιοποιώντας την τεχνογνωσία του ReGeneration αλλά και αναγνωρίζοντας τη δυναμική του ανάπτυξη και τον διαρκώς αυξανόμενο κοινωνικό του αντίκτυπο, η πρώτη Τράπεζα της Ελλάδας,  τίμησε με την εμπιστοσύνη της το ReGeneration για το σχεδιασμό του “Project Future”, γεγονός που καθιστά τη συνεργασία ένα σημαντικό σταθμό για το πρωτοποριακό πρόγραμμα αμειβόμενης απασχόλησης.
Κωνσταντίνος Κίντζιος, ReGeneration Business Development Director  

Το νέο πρόγραμμα κοινωνικής υπευθυνότητας, που παρουσιάστηκε την Τρίτη 2 Οκτωβρίου, επιδιώκει να συνδέσει την εξειδικευμένη εκπαίδευση με την αγορά εργασίας, δίνοντας τη δυνατότητα σε νέους πτυχιούχους να εκπαιδευτούν σε περιζήτητους και δυναμικούς τομείς και να απασχοληθούν σε αντίστοιχες θέσεις εργασίας.
To ReGeneration Academy, συναντά έτσι, το φρέσκο όραμα της Τράπεζας Πειραιώς για τη νέα γενιά, αξιοποιώντας το διευρυμένο δίκτυο πελατών και συνεργατών της, και από κοινού επιδιώκουν να αλλάξουν τα δεδομένα στην αγορά εργασίας των νέων πτυχιούχων.

Ο Κωνσταντίνος Κίντζιος, Business Development Director, δήλωσε εκ μέρους της ομάδας του ReGeneration: «Το να συνεργάζεσαι με την πρώτη Τράπεζα στην Ελλάδα αποτελεί ούτως ή άλλως μεγάλη τιμή και ιδιαίτερη χαρά. Το να μοιράζεσαι όμως το ίδιο όραμα, το ίδιο πάθος και εν τέλει να ενώνεις τις δυνάμεις σου μαζί της, με μοναδικό στόχο ένα καλύτερο μέλλον για τους νέους της χώρας σου, αποτελεί ένα λόγο να χαμογελάς και να συνεχίζεις να προσφέρεις το κοινωνικό σου αποτύπωμα ακόμα πιο έντονα, με μεγαλύτερη πίστη και περισσότερο πάθος».

Με περισσότερες από 200 εταιρείες πανελλαδικώς να έχουν απορροφήσει σχεδόν 600 νέους πτυχιούχους, στους οποίους έχουν προσφερθεί περισσότερες από 35.000 ώρες εκπαίδευσης, το ReGeneration και το ReGeneration Academy αποτελούν το μεγαλύτερο και πιο πολυσυμμετοχικό πρόγραμμα απασχόλησης και εκπαίδευσης στην Ελλάδα. Με ένα ευέλικτο σχήμα και δυνατότητα άμεσης εφαρμογής, αποτελεί τον πολλαπλασιαστή ισχύος για την ανάπτυξη των νέων, καλωσορίζοντας κάθε σκέψη και πρωτοβουλία που είναι σε θέση να προσφέρει προστιθέμενη αξία, στοχεύοντας στη δημιουργία ενός καλύτερου αύριο για τους νέους της χώρας μας.

Οι αιτήσεις για το Project Future θα παραμείνουν ανοιχτές μέχρι τις 19 Οκτωβρίου ενώ οι ενδιαφερόμενοι μπορούν επισκεφθούν το www.projectfuture.gr για περισσότερες πληροφορίες.