Ticker

9/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

PREMIUM VODKA CÎROC™ & MOSCHINO

Η PREMIUM VODKA CÎROC™ & Ο ΙΤΑΛΙΚΟΣ ΟΙΚΟΣ ΜΟΔΑΣ MOSCHINO ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΟΥΝ ΜΙΑ ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΜΙΑΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΓΕΜΑΤΗΣ CELEBRATIONS

Με στόχο μια νέα ερμηνεία στην σύγχρονη πολυτέλεια, τα δύο brands συνεργάζονται δημιουργικά και μας παρουσιάζουν την πιο παιχνιδιάρικη προσέγγισή τους απέναντι στο στυλ και στη διασκέδαση.


Η ultra premium vodka CÎROC που είναι τώρα, όσο ποτέ, συνδεδεμένη με τα πιο hot fashion happenings του κόσμου, παρουσιάζει μία νέα συνεργασία με τον κορυφαίο ιταλικό οίκο μόδας Moschino, σε ένα από τα πιο διάσημα event του πλανήτη που πραγματοποιείται στην Εβδομάδα Μόδας του Μιλάνου.

Η συνεργασία αυτή σηματοδοτεί την έναρξη μιας χρονιάς γεμάτης δημιουργικότητα και περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, την
διάθεση μιας ειδικά σχεδιασμένης limited edition φιάλης vodka CÎROC που θα κλέψει τις εντυπώσεις και  εορτασμούς σε μερικούς από τους πιο συναρπαστικούς προορισμούς του κόσμου… από την Βραζιλία μέχρι την Ίμπιζα!

Η vodka CÎROC πιστή στα ραντεβού της με την μόδα μας καλεί να ανακαλύψουμε την νέα συνεργασία της με τη Moschino, με στόχο να δώσει μια τολμηρή, νέα ερμηνεία στην έννοια της σύγχρονης πολυτέλειας, καθώς φέρνει κοντά δύο brands που τα ενώνει μια χαρακτηριστικά παιχνιδιάρικη προσέγγιση απέναντι στη μόδα.




Ενόψει του show του οίκου Moschino για την κολεξιόν Άνοιξη-Καλοκαίρι 2019 (SS19) ο Jeremy Scott, εγκαινίασε τη συνεργασία του με κάποιους από τους πιο hot influencers παγκοσμίως που θα είναι μαζί του όλη τη χρονιά και θα αναδείξουν τη συνεργασία με τη vodka CÎROC. Η Golden Barbie (γνωστή επίσης ως Jasmine Sanders) μοντέλο, ο River Viiperi μοντέλο, η Thando Thabethe DJ και ηθοποιός, ο WizKid τραγουδιστής και ο Cassper Nyovest μουσικός και recording artist είναι το καταπληκτικό crew. Το ιδιαίτερο ταλέντο και υπόβαθρο τους ταυτίζονται άψογα με το μοναδικό style της vodka CÎROC και του οίκου Moschino.



Αυτή η μοναδική γιορτή που αναδεικνύει τη μοναδικότητα και δημιουργικότητα αποτυπώνεται και στο πολυτελές design της limited edition φιάλη της vodkaCÎROC, που θα αποκαλυφθεί αυτό το φθινόπωρο. H φιάλη σχεδιάστηκε αποκλειστικά από τον Jeremy και συνδυάζει τις iconic χρυσές αλυσίδες του οίκου Moschino με εκκεντρικά χρυσά γράμματα και το μοναδικό γαλάζιο χρώμα της vodka CÎROC.     



Η Natalie Wills, επικεφαλής της vodka CÎROC, προσθέτει: «Ο κόσμος της πολυτέλειας αλλάζει και γίνεται πιο προσιτός, πιο διασκεδαστικός και πιο εκφραστικός από ποτέ. Αγαπάμε τον Jeremy και την παιχνιδιάρικη στάση του οίκου Moschino στο θέμα της μόδας και του στιλ και αισθανόμαστε ότι ταιριάζει απόλυτα με τη vodka CÎROC. »

Ο creative director, Jeremy Scott, είναι ευρύτερα γνωστός ως «designer of the people» και αγαπήθηκε για τα διασκεδαστικά, ετερόκλητα, γεμάτα ζωντάνια σχέδια του, που έχουν απήχηση τόσο στην παρέα των «A List» φίλων του, όσο και στους φαν του σε όλο τον κόσμο. Αποτελεί τον ιδανικό «συνεργό» για τη vodka CÎROC και σχολιάζει: «Μου αρέσει αφάνταστα η παιχνιδιάρικη προσέγγιση στη \\server\userdata\DIAGEO\FY19\CIROC\TOOLKIT\MOSCHINO\PR ASSETS 1\Press Releases\High Res Images for Press Releases\CxM JEREMY 1.jpg
σύγχρονη πολυτέλεια που έχει η vodka CÎROC. Ταιριάζει απόλυτα με τη δική μου στάση ζωής, αλλά και την προσέγγιση που έχω απέναντι στη μόδα, οπότε η συνεργασία μας μοιάζει παραπάνω από ιδανική. Συνδυάσαμε υπέροχα την εκκεντρική προσέγγισή μας για την πολυτέλεια και περιμένω με μεγάλη ανυπομονησία μια μοναδική χρονιά».


#CIROCVODKA
#CIROCYOURWORLD

CÎROC 
Instagram: cirocvodka  
Twitter: @CirocVodka 

Moschino
Instagram: moschino
Twitter: @moschino

Jeremy Scott
Instagram: itsjeremyscott
Twitter: @itsjeremyscott


Σχετικά με τη Diageo Hellas

Η DIAGEO είναι κορυφαία εταιρεία premium αλκοολούχων ποτών στην Ελλάδα και τον κόσμο. Το όνομα Diageo προέρχεται από την συνένωση δύο λέξεων: από τη Λατινική λέξη Dia που σημαίνει ημέρα και την λέξη Geo που προέρχεται από την Ελληνική γαία. Το όνομα μας αντικατοπτρίζει το όραμα της εταιρίας «Γιορτάζουμε τη ζωή, κάθε ημέρα, σε όλη τη γη, υπεύθυνα». Στην Ελλάδα, η Diageo διακινεί μία μεγάλη σειρά σημάτων, που κατέχουν κορυφαία θέση στην εκάστοτε κατηγορία και σε κάθε περίσταση κατανάλωσης. Τα whiskies Johnnie Walker, Haig, Dimple, Cardhu και τα Classic Malt, η Smirnoff Vodka, το Gordon´s Gin, το Baileys Creamy liqueur, η Ursus και η σαμπάνια Veuve Clicquot, είναι μερικά από τα δημοφιλή σήματα που εμπορεύεται η Diageo Hellas στην χώρα μας. Η Diageo μεταξύ άλλων θέτει την μετρημένη κατανάλωση των αλκοολούχων ποτών στο επίκεντρο της δράσης της όπως εκφράζεται και στο όραμά της, από τη λέξη «υπεύθυνα».

Σχετικά με τη CÎROC™
Η CÎROC™ είναι μία πραγματικά μοντέρνα βότκα, που ξεχωρίζει με τη μοναδική της  γεύση και στυλ, και ταιριάζει σε κάθε κοκτέιλ και περίσταση.  H CÎROC™ εκπέμπει την αυτοπεποίθηση του να ζεις στο τώρα με το να παρευρίσκεται σε όλα τα κοσμικά happenings μόδας, μουσικής και μοναδικών στιγμών και γεγονότων.  Σε αντίθεση με τις περισσότερες βότκες που παρασκευάζονται από δημητριακά, η CÎROC™ αποστάζεται πέντε φορές από εκλεκτά γαλλικά σταφύλια από τον Master Distiller Jean-Sebastien Robicquet στο ιστορικό αποστακτήριο Distillerie de Chevanceaux στο γαλλικό Νότο. Ο αφοσιωμένος Robicquet δημιούργησε το 2003 μια εξευγενισμένη premium βότκα με φρουτώδη γεύση που είναι γεμάτη ζωντάνια. Απαλή και παιχνιδιάρικα εκλεπτυσμένη, η CÎROC™  έχει την απόλυτα εξαιρετική γεύση και ποιότητα που αντικατοπτρίζει την απόλαυση της ζωής σε κάθε μπουκάλι.

Σχετικά με τον Jeremy Scott
Γεννημένος στο Κάνσας του Μισούρι, ο Jeremy Scott αποφοίτησε από το Pratt Institute το 1996 με πτυχίο στο Σχέδιο Μόδας. Μετακόμισε στο Παρίσι όπου πρωτοξεκίνησε την καριέρα του με το ομώνυμο brand.  Τα επόμενα χρόνια, παράλληλα με τη δημιουργία κάποιων από τις πιο αξιομνημόνευτες και συναρπαστικές συλλογές για την εβδομάδα μόδας του Παρισιού, βοήθησε την Devon Aoki να αρχίσει την καριέρα της στο modelling, συνεργάστηκε με τον Christian Louboutin στη σχεδίαση παπουτσιών για τις συλλογές του και έλαβε λαμπρές κριτικές από τον Karl Lagerfeld.


Ο Scott επέστρεψε στις ΗΠΑ το 2002 και εγκαταστάθηκε στο Λος Άντζελες.  Το σχεδιαστικό ταλέντο του αγκάλιασαν πολλά αστέρια της pop, όπως η Rihanna, η Katy Perry, η Miley Cyrus, η Madonna, η Gwen Stefani, η Cardi B και η Nicki Minaj, μεταξύ πολλών άλλων.  Σήμερα, ο Jeremy Scott έχει γίνει πλέον γνωστός και ο ίδιος ως εμβληματική φυσιογνωμία της pop κουλτούρας της εποχής μας.  Το 2008, ο Scott λάνσαρε μία σειρά υποδημάτων και ενδυμάτων σε συνεργασία με την εταιρεία adidas που προκάλεσε αίσθηση.  Τα ψηλά αθλητικά παπούτσια με τα φτερά που σχεδίασε έγιναν ακαριαία σύμβολο, ενώ τα ρούχα που σχεδίασε βοήθησαν την εταιρεία να καταξιωθεί και στον χώρο του streetwear. Το 2013, ο Jeremy Scott ανέλαβε Creative Director του κορυφαίου οίκου Moschino, στον οποίο έφερε νέο αέρα, αναδιαμορφώνοντας την εικόνα του brand.  Για τη ζωή και το έργο του γυρίστηκε, επίσης, ένα ντοκιμαντέρ, με τίτλο «Jeremy Scott The People’s Designer», το οποίο έκανε πρεμιέρα στο ιστορικό Manns Chinese Theater, όπου ο σχεδιαστής άφησε και το αποτύπωμα των χεριών του σε τσιμέντο, συνοδευόμενος από τη φίλη και μούσα του Katy Perry.
Σχετικά με τo Μoschino
O Moschino είναι ένας πολυτελής οίκος μόδας που ιδρύθηκε το 1983 από τον Franco Moschino (1950-1994).  Ο οίκος μόδας Moschino έγινε διάσημος για τα καινοτόμα, πολύχρωμα και ενίοτε εκκεντρικά σχέδιά του, για την κριτική που άσκησε στη βιομηχανία της μόδας και για τις εκστρατείες κοινωνικής ευαισθητοποίησης που έκανε στις αρχές της δεκαετίας του 1990. Ο Jeremy Scott ανέλαβε Creative Director του οίκου Moschino τον Οκτώβριο του 2013 και παρουσίασε την πρώτη του συλλογή το Φθινόπωρο του 2014.  Ο οίκος Moschino ξεχώρισε στον κόσμο της μόδας, από την αρχή, με τα εκκεντρικά και ασυνήθιστα σχέδιά του και τις εμπνευσμένες από τον υπερρεαλισμό και την Pop Art συλλογές του που έφεραν πάντα ένα ψήγμα ειρωνείας.

Σχετικά με τους Ιnfluencers

Jasmine Sanders (Golden Barbie)
«Σε έναν κόσμο όπου μπορείς να είσαι οτιδήποτε, να είσαι ο εαυτός σου».
Μεγαλωμένη μέσα στον κόσμο της μόδας, το στυλ είναι κάτι που η Jasmine έχει άφθονο. Απολαμβάνει απίστευτα την ελευθερία να μοιράζεται τον πραγματικό εαυτό της, να εξερευνά τον κόσμο γύρω της και να χτίζει τη δική της θέση μέσα σε αυτόν. Γιατί; Επειδή πιστεύει ότι σε έναν κόσμο όπου μπορείς να είσαι οτιδήποτε, αυτό που μετράει είναι να χαίρεσαι να είσαι ο εαυτός. Μετά από πολλά χρόνια στον χώρο του modeling και έχοντας ζήσει μοναδικές στιγμές στις πασαρέλες, γνωρίζει πολύ καλά τι είναι αυτό που κάνει ένα μοντέλο και μία προσωπικότητα επιτυχημένη σε έναν κόσμο όπου η κουλτούρα και οι νόρμες της μόδας αλλάζουν διαρκώς.
Instagram: @goldenbarbie




River Viiperi
«Υπάρχουν πολλοί που έχουν μια εικόνα για μένα, αλλά ελάχιστοι την καταλαβαίνουν».
Είναι από τα κορυφαία μοντέλα στον κόσμο αυτήν τη στιγμή και έχει δημιουργήσει τη δική του τολμηρή αίσθηση του στυλ ώστε να ξεχωρίζει στις πασαρέλες. Ο κόσμος της μόδας για τον River είναι πολλά περισσότερα απ’ ό,τι βλέπει κανείς. Έχει να κάνει με το να δείχνεις ποιος είσαι και τι εκπροσωπείς. Το να εκφράζεις τον εαυτό σου, τα συναισθήματά σου, τις σκέψεις και τη δημιουργικότητά σου είναι ο μόνος τρόπος να γίνεις το άτομο που θέλεις να είσαι. Στο πλαίσιο της συνεργασίας, ο River θα προσθέσει τη δική του πινελιά εμπνευσμένος από τον Jeremy Scott και το Moschino!
Instagram: riverviiperi

Wizkid
Το μεγαλύτερο αστέρι της Αφρικής και ο νέος πιο καλοντυμένος άνθρωπος στον κόσμο της μόδας. Είναι το μεγάλο αστέρι της νιγηριανής rap κουλτούρας. Η συνεργασία του με την vodka CÎROC αποτελεί μία ακόμη ευκαιρία αυτο-έκφρασης για αυτόν τον μάγο της μουσικής.
Instagram: wizkidayo

Cassper Nyovest
Από τους μεγαλύτερους rappers στη Νότια Αφρική, ο Cassper πιστεύει στη σκληρή δουλειά και στο πόσο σημαντικό είναι να κυνηγάς αυτά που θέλεις. Είναι φιλόδοξος, αυθόρμητος και πιστεύει πως τη ζωή πρέπει να τη γιορτάζεις και να την απολαμβάνεις. Ζεις μόνο μια φορά, οπότε ζήσε την όσο πιο καλά μπορείς. Η μουσική και η μόδα είναι το μεγάλο πάθος του Cassper και έχουν παίξει σημαντικό ρόλο στην πορεία εξέλιξής του σε έναν από τους μεγαλύτερους star της Νότιας Αφρικής. Στο πλαίσιο της συνεργασίας, ο Cassper θα μας αποκαλύψει πως θεωρεί ο ίδιος ότι μπορείς να τa καταφέρεις, πώς να κάνεις μεγάλα όνειρα, διασφαλίζοντας όμως πάντα ότι δεν χάνεις τη δική σου ιδιαίτερη, τολμηρή αίσθηση του στυλ.
Instagram: casspernyovest

Thando Thabethe
Όρθωσε το ανάστημά σου και ξεχώρισε!
Η Thando είναι ένα σύγχρονο αστέρι του αφρικανικού πολιτισμού, DJ, με  έντονη προσωπικότητα και στυλ. Η αυτο-έκφραση και το στυλ έχουν παίξει εξαιρετικά σημαντικό ρόλο στη  ζωή της και έχουν άμεση σχέση με το να υπερασπίζεσαι αυτό που πιστεύεις, να γιορτάζεις την ιδιαιτερότητά σου, να βοηθάς τους άλλους να ορθώσουν το ανάστημά τους και να λάμπεις όσο πιο πολύ μπορείς. Για να αφήσεις τη σφραγίδα σου στον κόσμο, πρέπει να κάνεις καθημερινά το καλύτερο που μπορείς. Να γιορτάζεις συνηθισμένες και ασυνήθιστες στιγμές, να προσθέτεις τη δική σου ιδιαίτερη πινελιά σε ό,τι κι αν κάνεις και να απολαμβάνεις να δοκιμάζεις νέα πράγματα.
Instagram: thando_tabethe