Ticker

9/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Νέα συλλογή Rapide της Reebok Classic και Ariana Grande


Η νέα συλλογή Rapide της Reebok Classic είναι εδώ και φέρνει μαζί της μια γλυκιά νοσταλγία  

H Reebok Classic, για τη σεζόν φθινόπωρο/χειμώνας 2018, επαναφέρει ένα old-school sneaker, το Reebok Rapide. Σχεδιασμένο μια εποχή που οι “chunky” σόλες και η space αισθητική κυριαρχούσαν στους δρόμους, το Rapide είναι ένα κλασικό παπούτσι, ιδανικό για όλους αυτούς που δεν φοβούνται να ακολουθήσουν το δικό τους μονοπάτι.

Το ανανεωμένο design του Rapide στηρίζεται σε απλές γραμμές, χωρίς να επηρεάζεται από τις εφήμερες τάσεις της τεχνολογίας. Είναι σύγχρονο και, ταυτόχρονα, παραμένει πιστό στη σχεδιαστική κληρονομιά του brand. Η νέα συλλογή, συνδυάζει μοναδικά τα κλασικά σχεδιαστικά στοιχεία του brand με την fashion-forward κουλτούρα του σήμερα. Η παγκόσμια superstar Ariana Grande κάνει το
επόμενο βήμα στη συνεργασία της με τη Reebok και γίνεται το πρόσωπο της νέας συλλογής του Rapide. Με έμπνευσή της, τη συναρπαστική δεκαετία των 90s και χάρη στη διαρκή επιθυμία της να ενδυναμώνει τους ανθρώπους σε όλο τον κόσμο, η Grande έχει κεντρική θέση στην καμπάνια και εκφράζει, μέσω του Rapide, την ανεξάρτητη προσωπικότητά της – μια προσωπικότητα που δεν φοβάται να τολμήσει κάτι διαφορετικό!
Reebok Rapide Classic, #takeadifferentpath

Με έμπνευση από το original 90s design, το Rapide αντλεί στοιχεία από την σχεδιαστική κληρονομιά του brand και καλεί τους μελλοντικούς designers να συνεχίσουν να ανακαλύπτουν νέα σχεδιαστικά μονοπάτια, όπως ακριβώς έκανε πάντα η Reebok Classic.
Με μια χρωματική παλέτα που κλείνει το μάτι στους στην πλούσια κληρονομιά του, το νέο Rapide παραμένει μοντέρνο καθώς ο σχεδιασμός του ικανοποιεί την ανάγκη του σύγχρονου sneakerhead για ενισχυμένη άνεση. Στο επάνω μέρος του παπουτσιού κυριαρχεί ένα ελαφρύ νάιλον πλέγμα, το οποίο προσφέρει ευελιξία και ευνοεί την καλή ροή του αέρα, ενώ το συνθετικό σουέντ ύφασμα που χρησιμοποιείται, δημιουργεί ένα ασφαλές, σταθερό εξωτερικό κάλυμμα με λεπτομέρειες που κλέβουν τις εντυπώσεις. Η υπερμεγέθης EVA μεσαία σόλα του προσφέρει απόλυτη άνεση ενώ δίνει την απαραίτητη old-school νότα.
Το Rapide είναι ιδανικό για εκείνους που ζουν στο σήμερα αλλά γνωρίζουν καλά την αξία των σχεδιαστικών αναφορών του παρελθόντος. Η νέα συλλογή τιμά την κουλτούρα των 90s, μιας δεκαετίας που άφησε το σημάδι της στο στυλ του σήμερα. Ταυτόχρονα όμως, χάρη στα έντονα χρώματα των νέων sneakers κατακτά ένα νέο level στο αέναο παιχνίδι της μόδας.
Το νέο Rapide σε καλεί να ανακαλύψεις το στυλ σου, όποιο και αν είναι αυτό. Ένα sneaker που θολώνει τα όρια μεταξύ της σχεδιαστικής κληρονομιάς του brand και του διαχρονικού sport στυλ, το Rapide κερδίζει με την αξία του μια θέση στην καρδιά του κάθε sneakerhead που ξέρει τι θέλει και πώς να το αποκτήσει.

Reebok Rapide Classic, #takeadifferentpath