Ticker

9/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

O Tommy Hilfiger στη MERCEDES




Το Tommy Hilfiger group, το οποίο ανήκει στην PVH Corp. [NYSE:PVH], αποκάλυψε για πρώτη φορά -στις 22 Φεβρουαρίου του 2018-
στο Silverstone του Ηνωμένου Βασιλείου τις στολές της Mercedes-AMG Petronas Motorsport. Παράλληλα η επί τέσσερις φορές Πρωταθλήτρια Mercedes-AMG Petronas Motorsport αποκάλυψε με τη σειρά της το νέο της αγωνιστικό αυτοκίνητο για τη σεζόν 2018.

Ο Tommy Hilfiger σχεδίασε την νέα στολή της ομάδας, τα travel kit, καθώς και τα είδη φιλοξενίας και γραφείου, ως μέρος της πολυετούς στρατηγικής συνεργασίας με την Mercedes-AMG Petronas Motorsport. Ξεκινώντας τη σεζόν του 2018, ο TOMMY HILFIGER θα είναι ο επίσημος Apparel Partner της ομάδας, συνεχίζοντας την παράδοση στον αθλητισμό, την οποία ο Αμερικανός σχεδιαστής έχει αγκαλιάσει από τότε που ίδρυσε το brand του. Η συνεργασία με την καλύτερη ομάδα της Formula 1 στον κόσμο και την πρωτοπόρο στον τομέα των αυτοκινήτων ενισχύει το όραμα της Tommy Hilfiger να αναβαθμίζει και να επεκτείνει συνεχώς το brand σε αγορές κλειδιά για την επόμενη γενιά καταναλωτών TOMMY HILFIGER.

Ο TOMMY HILFIGER ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΙΣ ΕΠΙΣΗΜΕΣ ΣΤΟΛΕΣ

ΤΗΣ -ΕΠΙ ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΦΟΡΕΣ- ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑΣ MERCEDES-AMG

PETRONAS MOTORSPORT




«Είμαι πολύ περήφανος που ντύνω μία ομάδα που διακατέχεται από το ίδιο πάθος και δύναμη που έχει η καρδιά του brand μας», λέει ο Tommy Hilfiger. «Τα look γιορτάζουν την ένωση της μόδας και της Formula 1, φέρνοντας ένα cool twist στους αγώνες ταχύτητας».

Οι εξειδικευμένες τεχνικά στολές της ομάδας είναι φτιαγμένες από πολλαπλά -υψηλής απόδοσης υφάσματα- και περιλαμβάνουν 100% waterproof/breathable, wind resistant, stretch, wicking και anti-UV στοιχεία. Τα look περιλαμβάνουν 3-in-1 jacket, bonded soft shell jacket, αδιάβροχα jacket, αντιανεμικά sweater, παντελόνια, πουκάμισα, σορτς, T-shirt, και πουκάμισα σε μοντέρνες υφάνσεις, καθώς και stretch polo και performance knits. Όλα τα είδη ένδυσης περιλαμβάνουν γραφικά σε high-shine κεντήματα σε συνδυασμό με καουτσούκ technical heat seal. Οι λεπτομέρειες εμφανίζονται σε outerwear και πουκάμισα. Τα look είναι σχεδιασμένα σε κλασική λευκή, deep μαύρη και charcoal γκρι χρωματική παλέτα, με ασημένιες λεπτομέρειες της εμβληματικής TOMMY HILFIGER  παγκόσμιας ρίγας.

Τα travel kits, όπως και τα είδη φιλοξενίας και γραφείου, περιλαμβάνουν hooded down παλτό, cable knit πουλόβερ, polo shirt, παντελόνια, Oxford πουκάμισα, button-down πλεκτές ζακέτες, parka, κασκόλ, ζώνες και sneakers για γυναίκες, και bomber jacket, πουλόβερ, παντελόνια, polo shirt, Oxford πουκάμισα, ζώνες, sneakers, και σκούφους για τους άντρες. Τα look είναι σχεδιασμένα στην κλασική λευκή και navy χρωματική παλέτα με το εμβληματικό TOMMY HILFIGER stretch λογότυπο.



 



Ως μέρος της συνεργασίας, το λογότυπο TOMMY HILFIGER εμφανίζεται στο αγωνιστικό αυτοκίνητο Mercedes-AMG FI W09 EQ Power+, καθώς και μέσα στο Mercedes-AMG Petronas Motorsport garage pit, όπως και στην αγωνιστική πίστα της.



Φωτογραφίες του αυτοκινήτου που αποκαλύφθηκε για πρώτη φορά στο Silverstone International Circuit μπορείτε να κατεβάσετε εδώ: media.mercedesamgf1.com



Η συλλογή TOMMY HILFIGER για την Άνοιξη 2018 γιορτάζει την ένωση της μόδας και της Formula 1, όπου η Tommy Hilfiger και η Mercedes-AMG Petronas Motorsport μοιράζονται ένα κοινό πρωτοποριακό πνεύμα προκειμένου να επιτύχουν ως μία ισχυρή ομάδα.



Οι φίλοι και οι fan της μάρκας καλούνται να συμμετάσχουν στη συζήτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με τη χρήση του #WhatsYourDrive, καθώς και των @TommyHilfiger και @MercedesAMGF1.


#tommyhilfiger #Mercedes #fashion