Ticker

9/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

ΑΠΟΚΤΗΣΤΕ ΤΟ LOOK ΤΗΣ OLIVIA PALERMO




Beauty
ΑΠΟΚΤΗΣΤΕ ΤΟ LOOK ΤΗΣ OLIVIA PALERMO ΣΤΗΝ ΕΠΙΔΕΙΞΗ READY-TO-WEAR ΤΟΥ DIOR ΓΙΑ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ-ΧΕΙΜΩΝΑ 2018-2019

ΤΟ ΜΑΚΙΓΙΑΖ ΤΗΣ ΣΥΛΛΟΓΗΣ READY-TO-WEAR COLLECTION
ΓΙΑ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ ΧΕΙΜΩΝΑ 2018-2019

Στο πνεύμα μιας τολμηρής και χαρακτηριστικής εποχής, ο
Peter Philips, Δημιουργικός Διευθυντής και Διευθυντής Εικόνας του Μακιγιάζ Dior, δημιούργησε ένα look που παίζει με πολύχρωμα liner ματιών, για να συνδυάζονται με διαφορετικά και πολύχρωμα γυαλιά ηλίου που δημιουργήθηκαν για αυτή τη συλλογή.

@diormakeup
@peterphilipsmakeup

ΜΑΤΙΑ
Με μια σοφιστικέ αντίληψη για τα φωτεινά χρώματα, τα μάτια ήταν το δυνατό σημείο της εμφάνισης: «Ήθελα να δημιουργήσω ένα αποτέλεσμα στα μάτια που να αναδεικνύει το χρώμα και να παίζει με τις αποχρώσεις των γυαλιών ηλίου της συλλογής», εξηγεί ο Peter Philips. «Σε μια αντανάκλαση των πολύχρωμων διάφανων γυαλιών, χρησιμοποίησα το νέο Diorshow On Stage Liner για να σχεδιάσω μια χρωματιστή γραμμή, στην πάνω και στην κάτω σειρά των βλεφαρίδων. Πράσινο, κίτρινο, κόκκινο, ροζ, μπλε και γκρι - όλα τα χρώματα υπάρχουν. Πρόκειται για ένα μακιγιάζ που λειτουργεί σαν "καμουφλάζ" και γίνεται ένα με κάθε ζευγάρι γυαλιών. Τελείωσα το look τονίζοντας τα φρύδια με το Diorshow Brow Styler και το Diorshow Bold Brow,  φροντίζοντας να συνεχίσουν να φαίνονται φυσικά».
ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑ
Ο Peter Philips περιγράφει: «πετυχαίνω μια φυσική και φωτεινή επιδερμίδα χρησιμοποιώντας, αρχικά, τον ορό Capture Youth Glow Booster, για να δημιουργήσω μια λαμπερή βάση. Στη συνέχεια, χάρισα ομοιόμορφη όψη στο δέρμα, σεβόμενος κάθε τόνο, με το Diorskin Forever Undercover, που προσφέρει τέλεια κάλυψη και έχει μεγάλη ποικιλία χρωμάτων, χαρίζοντας πολύ φυσικό αποτέλεσμα. Για τις τελευταίες μικρές ατέλειες χρησιμοποίησα το Diorskin Forever Undercover Concealer. Τέλος, ολοκλήρωσα την επιδερμίδα με τις νέες πούδρες Diorskin Mineral Nude Bronze ή Glow για να αιχμαλωτίσω το φως».
ΧΕΙΛΗ
Ο Peter Philips επισημαίνει ότι: "Τα χείλη έμοιαζαν πολύ φυσικά και έδειχναν ελαφρώς σαρκώδη με το Dior Addict Lip Maximizer".

ΝΥΧΙΑ
Τα νύχια φαίνονταν επίσης φυσικά και προετοιμάστηκαν χρησιμοποιώντας Base Coat Abricot και Gel Coat.
ΜΑΛΛΙΑ
Τα μαλλιά επιμελήθηκε ο Guido Palau, διατηρώντας με στυλ το φυσικό τους ύφος. Είτε κυματιστά, είτε ίσια, τα μαλλιά ήταν χτενισμένα προς τη μία πλευρά, δίνοντας έμφαση στα καπέλα αυτής της συλλογής.







ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ:
ΣΥΛΛΟΓΗ: DIOR ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ-ΧΕΙΜΩΝΑΣ 2018-2019 READY-TO-WEAR

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ: ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ-ΧΕΙΜΩΝΑΣ 2018-2019 READY-TO-WEAR DIOR SHOW BACKSTAGE

ΜΑΤΙΑ: Μια διαφορετική χρωματιστή γραμμή κάθε φορά (ροζ, κόκκινη, μπλε, κίτρινη, πράσινη, γκρι κ.λπ.) χρησιμοποιώντας το Diorshow on Stage Eyeliner για να τονιστούν οι βλεφαρίδες πάνω και κάτω. Το σχήμα των φρυδιών επαναπροσδιορίστηκε ελαφρώς με το Diorshow Brow Styler και το Diorshow Bold Brow.
ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑ: Χρησιμοποιήθηκε ως βάση ο ορός Capture Youth Glow Booster και ακολούθησε το Diorskin Forever Undercover Foundation. Μερικές διορθώσεις έγιναν με το Diorskin Forever Undercover Concealer. Τέλος, έλουσα το πρόσωπο με ένα πέπλο πούδρας Diorskin Mineral Nude Bronze ή Glow.
ΧΕΙΛΗ: Τα χείλη έδειχναν σαρκώδη με το Dior Addict Lip Maximizer
ΝΥΧΙΑ: Φυσικά με Base Coat Apricot και Gel Coat
ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΕΣ ΑΝΑΦΟΡΕΣ:
ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ - ΧΕΙΜΩΝΑΣ 2018-2019 ΕΠΙΔΕΙΞΗ READY-TO-WEAR DIOR
Το μακιγιάζ στα παρασκήνια του Dior δημιουργήθηκε από τον Peter Philips
Διεύθυνση Φωτογραφίας: Vincent Lappartient για λογαριασμο του Christian Dior Parfums


ΑΠΟΚΤΗΣΤΕ ΤΟ LOOK
Επιδερμίδα: "Για να προετοιμάσω το δέρμα της, χρησιμοποίησα τον ορό Dior Capture Youth Glow Booster Age-Delay Illuminating Serum και στη συνέχεια την κρέμα Dior Capture Youth Age-Delay Advanced Crème. Δημιούργησα τη βάση με Diorskin Forever Undercover #020 Light Beige και Diorskin Forever Undercover Concealer #020 Light Beige. Έκανα contouring χρησιμοποιώντας το Diorblush Sculpt #003 Beige Contour και έδωσα έμφαση με το Diorskin Nude Air Luminizer: Glow Addict Edition #001 Holo Pink.


Μάτια: Δημιούργησα το μακιγιάζ των ματιών χρησιμοποιώντας τη σκιά Dior 5 Couleurs Glow Edition #887 Thrill. Στη συνέχεια τα υπογράμμισα με Diorshow Art Pen #095 Catwalk Black. Τέλος, πρόσθεσα δύο στρώσεις Diorshow Pump’n’volume #090 Black Pump στις πάνω και κάτω βλεφαρίδες.

Χείλη: Ολοκλήρωσα το look με το Dior Addict Lacquer Plump #516 Dio(R)Eve

-Daniel Martin

ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ DIOR ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ:

Επιδερμίδα:
Dior Capture Youth Glow Booster Age-Delay Illuminating Serum
Dior Capture Youth Age-Delay Advanced Creme
Diorskin Forever Undercover #020 Light Beige
Diorskin Forever Undercover Concealer #020 Light Beige
Diorblush Sculpt #003 Beige Contour
Diorskin Nude Air Luminizer: Glow Addict Edition #001 Holo Pink

Μάτια:
Dior 5 Couleurs: Glow Addict Edition #887 Thrill
Diorshow Art Pen #095 Catwalk Black
Diorshow Pump’n’volume #090 Black Pump

Χείλη:
Dior Addict Lacquer Plump #516 Dio(R)Eve

Υποχρεωτικές αναφορές:
Picture By Getty Images For Christian Dior