Ticker

9/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

SHISEIDO, η νέα εποχή στην περιποίηση της επιδερμίδας



Beauty

Πρώτα ήρθε η μελέτη της βιολογίας, η βάση όλων των γνώσεων για το δέρμα και έπειτα ακολούθησε η εξερεύνηση της κυτταρικής επιστήμης των ενζύμων, των γονιδίων και των βλαστικών κυττάρων.
Τώρα, η Shiseido, προωθεί ακόμη περισσότερο τα όρια της επιστήμης και
αναλαμβάνει μια νέα πρόκληση: την νευροεπιστήμη.
Στην καρδιά της περιποίησης Shiseido, η βαθιά μελέτη των νευροεπιστημών αποκτά μορφή μέσα από τις πλούσια αισθησιακές υφές, τα αρωματικά εκχυλίσματα που επιδρούν θετικά στην ψυχολογία και του μοναδικού σχεδιασμού συσκευασιών που γοητεύει τις αισθήσεις. 
Η νευροεπιστήμη δεν είναι μόνο μία πηγή έμπνευσης, αλλά αποτελεί πλέον την καρδιά της τεχνολογίας προϊόντων νέας γενιάς για την περιποίηση της επιδερμίδας, που θα αλλάξει όλα όσα γνωρίζατε για τα καλλυντικά μέχρι σήμερα.
Συνεργαζόμενη με το Γενικό Νοσοκομείο της Μασαχουσέτης και το Κέντρο Ερευνών Δερματολογικής Βιολογίας του Χάρβαρντ, η Shiseido έχει αποκρυπτογραφήσει τις αλληλεπιδράσεις μεταξύ του εγκεφάλου και του δέρματος, αποκαλύπτοντας μία εντελώς νέα διάσταση για την περιποίηση της επιδερμίδας.
Το πρώτο κεφάλαιο αυτής της αποκάλυψης είναι η Essential Energy, μία σειρά περιποίησης που ενυδατώνει και ενεργοποιεί την επιδερμίδα απεικονίζοντας τις απίστευτες δυνατότητες αυτού του νέου τομέα στα καλλυντικά.

Εντυπωσιακές υφές

                      
Η πιο εξαιρετική καινοτομία της ReNeura Technology, βρίσκεται στην καρδιά της υφής του προϊόντος, με την Active Response Powder.
Κατά την επαφή με την επιδερμίδα, χιλιάδες μικρομόρια, αόρατα στο γυμνό μάτι, απελευθερώνονται μέσα στην σύνθεση των προϊόντων. Αυτά κινούνται ελεύθερα, περιστρεφόμενα και εξισορροπούμενα, αλλάζοντας σχήμα ώστε να διεγείρουν τους αισθητήριους υποδοχείς του δέρματος.

Σαν μία άσκηση γυμναστικής που πραγματοποιείται καθημερινά, η εφαρμογή της κρέμας αυξάνει και διατηρεί την καλή δεκτικότητα του δέρματος, αποκαθιστώντας τις δυνατότητες ανίχνευσης και πληροφόρησής του



                                 

Ashitaba α, φυτική ενέργεια

Η ReNeura Technology, περιλαμβάνει επίσης ένα Ιαπωνικό φυτικό εκχύλισμα που ενθαρρύνει τη διατήρηση της παραγωγής ATP από των κυττάρων, απαραίτητη ενέργεια για τη μετάδοση των σημάτων μέσω των νευρικών ινών.
Χρησιμοποιούμενο τόσο στην Ασιατική φαρμακοβιομηχανία όσο και στον ιατρικό τομέα, το συγκεκριμένο φυτό είναι ιδιαίτερα δημοφιλές στη θεραπεία διαφόρων νευροπαθειών όπως η νόσος του Αλτσχάϊμερ και η κατάθλιψη, καθώς και για την προστατευτική επίδρασή του στις νευρικές ίνες.
Στο πλαίσιο της ReNeura Technology, προστατεύει τα μιτοχόνδρια και την ενεργειακή μονάδα των κυττάρων, από εξωτερικές επιθέσεις προκειμένου να διατηρήσουν τη ζωτικότητά τους. Έπειτα βελτιστοποιείται η μετάδοση των μηνυμάτων.
Πανέτοιμο και γεμάτο ενέργεια, το δέρμα αρχίζει να ανταποκρίνεται αποτελεσματικά και πάλι. Ως εκ τούτου, κινητοποιεί τις βιολογικές διαδικασίες που του επιτρέπουν να αμύνεται, να αναγεννάται και να φροντίζει τον εαυτό του. Παράλληλα γίνεται πιο δεκτικό στην εφαρμογή των προϊόντων περιποίησης και αφομοιώνει πλήρως τα σχετικά συστατικά και τα οφέλη τους. 

                              

 Ενυδάτωση

Η Essential Energy συνδυάζει το Super Hyaluronic Acid:
- που μπορεί να απορροφήσει 6.000 φορές το βάρος του σε νερό
- με ένα εκχύλισμα Citrus Unshiu Peel (Φλούδας Πορτοκαλιού Unshiu), που αυξάνει την ικανότητα του δέρματος να ανανεώνεται.
Αμέσως μετά την εφαρμογή, η επιδερμίδα ξεχειλίζει από υγρασία και δείχνει πιο λεία, σφριγηλή και ελαστική.
Λάμψη
Αντιμετωπίζοντας την αλλοίωση των ζωτικών πρωτεϊνών του δέρματος από το διοξείδιο του άνθρακα, τις ακτίνες UV, τους ρύπους που προκαλούν θαμπή όψη στην επιδερμίδα, η Essential Energy ανταποκρίνεται με ένα συνδυασμό εξειδικευμένων συστατικών. 
Το τσάϊ Assam και το εκχύλισμα μαργαριταριού ενώνονται για να καταπολεμήσουν την έλλειψη φωτεινότητας στην επιδερμίδα, κάνοντας την πιο διαυγή, γεμάτη ζωτικότητα. 
Η ρίζα Scutellaria μειώνει την οξείδωση των λιπιδίων στο δέρμα, αναδεικνύοντας την τονικότητα της επιδερμίδας. 
Τέλος, ένα εκχύλισμα Lempuyang, μία Ινδονησιακή ρίζα τζίντζερ σε συνδυασμό με ένα συστατικό που προάγει την κυτταρική ανανέωση, εμποδίζουν την υπερπαραγωγή μελανίνης.
Η επιδερμίδα έρχεται στο φως με αισθητά βελτιωμένη υφή και πιο φωτεινό τόνο, το οποίο δείχνει να ανακαλύπτει εκ νέου την εγγενή ενέργειά του. 
Τσάϊ Assam
Εκχύλισμα μαργαριταριού
Πορτοκάλι Unshiu


Ενέργεια  

Η Reneura Technology, που εμπεριέχεται αποκλειστικά  στη συλλογή Essential Energy, ενισχύει τους μηχανισμούς προστασίας και ανανέωσης του δέρματος. 



                                       

Ένα προϊόν, 64 δυνατότητες

64 βάζα, με 64 τυχαίους συνδυασμούς που αποτελούνται από 8 διαφορετικά σχηματισμένα καπάκια και βάσεις προσθέτουν ένα στοιχείο έκπληξης σε κάθε αγορά προϊόντος Essential Energy.
Αυτό είναι ένα στοιχείο που αναπαριστά το ύφος της αγγειοπλαστικής Raku, σκεύος που χρησιμοποιείται στην Ιαπωνική τελετή τσαγιού και το οποίο είναι εκουσίως ατελές.
Κάθε δοχείο έχει την ίδια αίσθηση με αυτό ελαφρύ κεραμικό, λείο σε κάποια σημεία και πιο τραχύ σε άλλα σκεύος τσαγιού. Σχεδιασμένα να φωλιάζουν μέσα στην παλάμη του χεριού, είναι απίστευτα ελαφριά και κομψά, όπως μόνο τα αντικείμενα καθημερινής χρήσης μπορεί να είναι, και έχουν τόσο φυσική αίσθηση που γίνονται απολύτως απαραίτητα. 
Όπως ακριβώς η κεραμική του Kyoto, οι συσκευασίες της σειράς περιποίησης Essential Energy έχουν σχεδιαστεί για να προκαλούν τη μέγιστη συναισθηματική αποδοχή.

Οι δοκιμές έδειξαν ότι κατά την επαφή, οι χρήστες αισθάνονται μεγαλύτερη ευχαρίστηση και άνεση.


Η δύναμη της αρωματο-ψυχολογίας

Μία αύρα εσπεριδοειδών μεταφέρει αρωματικά μία δόση ενέργειας που διαπερνά το δέρμα.
Μια αγκαλιά από ροδοπέταλα και πέταλα γιασεμιού, προσθέτουν μία πινελιά απαλότητας, ενώ το αχλάδι και το Ιαπωνικό δαμάσκηνο Nanko-Ume, απελευθερώνουν φρουτώδεις, ελαφρά γλυκές νότες. 
Ένα κουκούλι από ξυλώδεις νότες μόσχου προσθέτουν το τελικό άγγιγμα, τυλίγοντας τις αισθήσεις σαν ένα χάδι του προϊόντος στην επιδερμίδα.
Στην καρδιά του αρώματος, σχεδιασμένο σύμφωνα με τις αρχές της αρωματο-ψυχολογίας που πρεσβεύει η Shiseido, βρίσκεται γλυκό πορτοκάλι που καταπραΰνει από την επίδραση του στρες.



ESSENTIAL ENERGY MOISTURIZING CREAM 

Η πρώτη κρέμα ημέρα που διεγείρει τους δερματικούς αισθητήρες για να βελτιώσει την αντίσταση του δέρματος στις εξωτερικές επιθέσεις.
Ένα πολυτελές προϊόν που απευθύνεται το κανονικό προς ξηρό τύπο επιδερμίδας, έχει ταυτόχρονα λεπτή υφή ενώ χαρίζει εκπληκτικά άνετη αίσθηση. Χρησιμοποιήστε τη πρωί και βράδυ ως το τελευταίο βήμα στην καθημερινή ρουτίνα περιποίησης.

Κατά την εφαρμογή, η επιδερμίδα δείχνει σφριγηλή, απαλή και λαμπερή, σαν να έχει πλημμυρίσει ενέργεια. 

Τι λένε οι γυναίκες:
94% την θεωρεί αποτελεσματική
94% θεωρεί την επιδερμίδα της πιο απαλή
95% θεωρεί την επιδερμίδα της ενυδατωμένη
92% θεωρεί ότι φωτίζει την επιδερμίδα, χαρίζοντας λάμψη στον τόνο της.


ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΕΠΙΣΗΣ






COSMETICS DELUX. Πάντοτε, όταν παρουσιάζουμε ένα νέο προϊόν ομορφιάς, προσπαθούμε να σας δώσουμε μόνο τα στοιχεία εκείνα που θεωρούμε σημαντικά για την όσο το δυνατόν ακριβέστερη περιγραφή του.
Στην περίπτωση όμως της Essential Energy Moisturizing Cream, θεωρήσαμε απαραίτητο να σας παραθέσουμε την πλήρη περιγραφή της έρευνας στην οποία βασίστηκε η παρασκευή της μαζί με την  επίσης πλήρη παράθεση των συστατικών και της αποτελεσματικότητάς της, καθώς θεωρήσαμε κάθε ένα στοιχείο σημαντικό και ουσιώδες.
Το δικό μας συμπέρασμα, αφού μάλιστα είχαμε πραγματικά την τύχη να τη δοκιμάσουμε;
Η Essential Energy Moisturizing Cream ανανεώνει αισθητά την επιδερμίδα και δεν πρέπει να λείπει από την καθημερινή ρουτίνα ομορφιάς μας.
Δοκιμάστε την και ευεργετηθείτε από αυτήν...!