Ticker

9/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

MAX FACTOR και 4 ΑΠΛΑ ΒΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΕΛΕΙΑ ΦΡΥΔΙΑ



MAX FACTOR BROW SHAPER KAI BROW CONTOURING KIT 

ΤΕΣΣΕΡΑ ΑΠΛΑ ΒΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΕΛΕΙΑ ΦΡΥΔΙΑ

Έντονα. Καλοσχηματισμένα. Περιποιημένα

Beauty, Make up
Η Max Factor σας δίνει τη δυνατότητα να αποκτήσετε φυσικό look στα φρύδια σας με
το νέο Βrow Shaper και το Βrow Contouring Kit. Τώρα, μπορείτε να δώσετε στα φρύδια σας το σχήμα που επιθυμείτε πιο εύκολα από ποτέ με το Brow Shaper μολύβι με τις δύο άκρες και το βουρτσάκι, ενώ παράλληλα μπορείτε να «γεμίσετε» και να τονίσετε τα φρύδια σας με το τεσσάρων αποχρώσεων Brow Contouring Kit. Μεταμορφώστε  κάθε σας look και αναδείξτε το σχήμα των φρυδιών σας με τη Max Factor.

Προσωπική πινελιά

Η Max Factor, με τη διαγνωστική και εξατομικευμένη προσέγγιση της, δημιουργεί εργαλεία που ενισχύουν τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της κάθε γυναίκας. Οι γυναίκες σε όλο τον κόσμο αναζητούν τον τρόπο να δημιουργήσουν ένα γεμάτο, φυσικό αποτέλεσμα στα φρύδια τους. Ανταποκρινόμενη σε αυτή την παγκόσμια ανάγκη των γυναικών, η Μax Factor δημιούργησε το Brow Shaper και το Brow Contouring Kit, με στόχο να χαρίσει ένα πιο ανοδικό  και έντονο βλέμμα, δίνοντας τη δυνατότητα σε κάθε γυναίκα να δημιουργήσει τέλεια φρύδια που θα ταιριάζουν στο σχήμα του προσώπου της, σε τέσσερα βασικά βήματα.


 


 Σημασία στις λεπτομέρειες

Το Brow Shaper είναι ένα διπλής όψης μολύβι που προσφέρει την τέλεια ισορροπία μεταξύ της έντασης του χρώματος που επιθυμείτε και της ακρίβειας της εφαρμογής. Η εξαιρετικά λεπτή άκρη του μολυβιού επιτρέπει την ακριβή εφαρμογή, οπότε ο σχεδιασμός των φρυδιών με υψηλή ευκρίνεια γίνεται απλός και εύκολος, ενώ το άλλο άκρο με το βουρτσάκι αναμιγνύει το χρώμα για ένα φυσικό αποτέλεσμα. Διατίθεται σε μια σειρά από τρεις, ματ αποχρώσεις που προσφέρουν ομαλό, ομοιόμορφο αποτέλεσμα. 

Το Brow Contouring Kit προσφέρει μια παλέτα τεσσάρων αποχρώσεων, που κυμαίνονται από πιο σκούρες έως πιο ανοιχτές, σχεδιασμένο για να δίνει σχήμα με εξαιρετική ακρίβεια και να προσθέτει βάθος στα φρύδια σε κάθε look. Με μια baked φόρμουλα που εξασφαλίζει ομαλό, ομοιόμορφο χρώμα και όμορφο ματ αποτέλεσμα, οι τρεις, πιο σκούρες αποχρώσεις του  Brow Contouring Kit μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να τονίσουν και να δώσουν σχήμα στα φρύδια, ενώ η μία ιριδίζουσα σκιά μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να δημιουργήσει λεπτομέρειες λάμψης και να φωτίσει την περιοχή κάτω από τα φρύδια και την εσωτερική γωνία των ματιών. Αναμιγνύοντας και ταιριάζοντας τις αποχρώσεις, επιτρέπει σε κάθε γυναίκα να δημιουργήσει άμεσα μια ανοδική εμφάνιση στα φρύδια της, σχεδιάζοντας μόνη της και με ακρίβεια τα φρύδια που ταιριάζουν καλύτερα στο πρόσωπό της.


Συμβουλές από τη MaxFactor για να διαμορφώσετε τα φρύδια σας βήμα-βήμα. 

Σχήμα, διαμόρφωση, γέμισμα και ανοδική τάση: 4 βασικά βήματα για να πετύχετε την τελειότητα στην εμφάνιση των φρυδιών σας. 

ΣΧΗΜΑ

ΒΗΜΑ 1: Αρχικά επιλέξτε την απόχρωση του Brow Shaper που σας ταιριάζει περισσότερο. Επιλέξτε την Blonde απόχρωση εάν έχετε ανοιχτόχρωμη επιδερμίδα και μαλλιά. Εάν έχετε σκουρόχρωμη επιδερμίδα και καστανά μαλλιά, μπορείτε να επιλέξτε μεταξύ της Brown και της Deep Brown απόχρωσης, ενώ για πιο σκούρα επιδερμίδα και μαλλιά συνιστάται η Deep Brown απόχρωση. 

ΒΗΜΑ 2: Εφόσον έχετε επιλέξει την κατάλληλη απόχρωση, βουρτσίστε τα φρύδια σας προς τα πάνω προκειμένου να διαμορφώσετε το σχήμα τους. Επιλέγετε το σχήμα των φρυδιών σας, ανάλογα με αυτό που ταιριάζει στο σχήμα του προσώπου σας. Για παράδειγμα, ένα στρογγυλεμένο όμορφο σχήμα φρυδιών χωρίς τόξο και λεπτό τελείωμα, ταιριάζει στα περισσότερα πρόσωπα αλλά πιο πολύ σε εκείνα σε σχήμα καρδιάς και διαμαντιού. Εναλλακτικά, ένα πιο γεμάτο φρύδι με «μαλακό τόξο» και επίσης γεμάτο τελείωμα ταιριάζει καλύτερα σε οβάλ και τετράγωνα πρόσωπα.


ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ

ΒΗΜΑ 3: Κρατήστε κατακόρυφα το Brow Shaper στην πλευρά της μύτης, με την κορυφή της μιας άκρης απέναντι από το μέτωπο. Σε αυτό το σημείο πρέπει να ξεκινά το φρύδι σας. Βάλτε στο σημείο μια μικρή κουκίδα και γυρίστε το προϊόν ώστε να περνάει από το κέντρο του ματιού. Βάλτε ακόμα ένα σημάδι στο σημείο που τέμνει το φρύδι, όπου βρίσκεται το ανώτατο σημείο της καμπύλης του φρυδιού. Έπειτα κρατήστε το προϊόν διαγώνια μέχρι να συναντήσει την άκρη του βλεφάρου. Βάλτε ένα τελικό σημάδι για να εντοπίσετε το σημείο που τελειώνει το φρύδι.

ΒΗΜΑ 4: Χρησιμοποιώντας την εξαιρετικά λεπτή άκρη με το βουρτσάκι, σχηματίστε απαλές τρίχες πάνω από το φρύδι με σύντομες διαγώνιες κινήσεις, βουρτσίζοντας προς την κατεύθυνση των τριχών για να δημιουργήσετε μια ομοιόμορφη, φυσική εμφάνιση. 

ΓΕΜΙΣΜΑ

ΒΗΜΑ 5: Επιλέξτε μία από τις τρεις αποχρώσεις από το Brow Contouring Kit και απλά εφαρμόστε στο φρύδι σας με ένα πινελάκι. Μπορείτε να αναμείξετε τις αποχρώσεις ώστε να ταιριάζουν στην απόχρωση των φρυδιών σας για ένα τέλειο εξατομικευμένο αποτέλεσμα ή για να δώσετε βάθος, χρησιμοποιώντας μία από τις ανοιχτές αποχρώσεις στην κορυφή του φρυδιού και μια πιο σκούρα απόχρωση από τη μέση του φρυδιού μέχρι το σημείο που τελειώνει, για να δημιουργήσετε ένα αποτέλεσμα ακρίβειας.

ΑΝΟΔΙΚΗ ΤΑΣΗ

ΒΗΜΑ 6: Δώστε ανοδική τάση και φωτίστε το βλέμμα σας τοποθετώντας την ιριδίζουσα σκιά από το Brow Contouring Kit, κάτω από τα φρύδια στο σημείο που το φως πέφτει φυσικά για να τονίσετε το οστό των φρυδιών και στην εσωτερική γωνία των ματιών για να δημιουργηθεί η αίσθηση ενός ανοδικού βλέμματος. Μεταμορφώστε το πρόσωπό σας με αυτοπεποίθηση.


Προϊόντα

Brow Shaper Blonde 10 Brow Shaper Brown 20 Brow Shaper Deep Brown 30 Brow Contouring Kit