Ticker

9/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Perrier Extraordinaire

 Event

Το Perrier αποκάλυψε τον extraordinaire εαυτό της Ντορέττας Παπαδημητρίου, του Δημήτρη Ουγγαρέζου, της Τόνιας Σωτηροπούλου και του Γιώργου Λέντζα

Το Perrier αποκάλυψε τους extraordinaire εαυτούς τεσσάρων προσωπικοτήτων, σε τέσσερα μοναδικά hot spots της πόλης! Κι επειδή το Perrier μπορεί να το απολαύσει κανείς από το πρωί μέχρι το βράδυ, τα τέσσερα ξεχωριστά events πραγματοποιήθηκαν σε διαφορετικές στιγμές της ημέρας. Η Ντορέττα Παπαδημητρίου, ο Δημήτρης Ουγγαρέζος, η Τόνια Σωτηροπούλου και ο Γιώργος Λέντζας ξεδίπλωσαν
την πιο ασυνήθιστη πλευρά τους μαζί με το πιο ασυνήθιστα φυσικό αναψυκτικό που μας προκαλεί να ζούμε κάθε στιγμή της ζωής μας μοναδικά.
Πρωταγωνίστρια του πρώτου event ήταν η Ντορέττα Παπαδημητρίου που δημιούργησε ένα ασυνήθιστο πρωινό στο The Trap, στο Σύνταγμα. Απολαμβάνοντας το Perrier μεταμορφώθηκε σε chef patissier! Φορώντας το σκούφο της και με τα απαραίτητα κουζινικά, ετοίμασε ένα μοναδικό frozen banoffee και λαχταριστά pancakes για τους καλεσμένους της.
Το δεύτερο event επιφύλασσε ένα μεσημεριανό extraordinaire μάθημα swing πλημμυρισμένο με φυσαλίδες, μουσική, χορό, αλλά κυρίως τις μοναδικές φιγούρες του δασκάλου… Δημήτρη Ουγγαρέζου, στη σχολή χορού Rhythm Hoppers στον Κεραμεικό. Με το άνοιγμα του Perrier, η μουσική δυνάμωσε και ο Δημήτρης έβγαλε το σακάκι του, φόρεσε τις πράσινες τιράντες, το παπιγιόν του και για λίγη ώρα έγινε ένας extraordinaire καθηγητής swing που μας παρέσυρε σ’ ένα ασυνήθιστα ρυθμικό μάθημα χορού!
Η μοναδική γεύση του Perrier, στο τρίτο κατά σειρά event, μεταμόρφωσε το απόγευμα της Τόνιας Σωτηροπούλου σ’ ένα απίθανο fashion show κι εκείνη σε εκκεντρικό high fashion μοντέλο στο Artisanal, στην Κηφισιά: Φορώντας το εντυπωσιακό head piece της, η όμορφη ηθοποιός περπάτησε στο extraordinaire catwalk του Perrier και όπως ήταν φυσικό έκλεψε τις εντυπώσεις του front row, που ξέσπασε σε δυνατά χειροκροτήματα. Μετά τη λαμπερή έναρξη της επίδειξης, μοντέλα με εντυπωσιακά πράσινα φορέματα ακολούθησαν μαγνητίζοντας τα βλέμματα των καλεσμένων.
Στο τελευταίο extraordinaire event, ο Γιώργος Λέντζας έβαλε μαύρες τιράντες, έστρωσε μαλλί, έγινε ένας γοητευτικός bartender και δημιούργησε μία αξέχαστη cocktail βραδιά, στο Beauty killed the beast, στο Μεταξουργείο. Το αποτέλεσμα ήταν φυσικά απογειωτικό με τις γεύσεις των cocktails να αναμειγνύονται υπέροχα με εκατομμύρια εκρηκτικές φυσαλίδες και τη βραδιά να είναι αφιερωμένη αυστηρά στους fine drinkers του Perrier.
Για το Perrier, κάθε λεπτό της ζωή μας είναι μία νέα εμπειρία που περιμένει να την ανακαλύψουμε. Και σε κάθε φυσαλίδα κρύβεται ένας νέος extraordinaire εαυτός που είναι ικανός να μετατρέψει την καθημερινότητα σε μια ολοκαίνουρια πρόκληση. Κι όλα αυτά συμβαίνουν απλά με το άνοιγμα ενός Perrier, του premium φυσικού αναψυκτικού, με 0% θερμίδες και 0% ζάχαρη, που μπορούμε ν’ απολαύσουμε χωρίς ενοχές από το πρωί μέχρι το βράδυ.
Οι extraordinaire εμπειρίες φυσικά δε σταματούν εδώ… Κάθε στιγμή είναι μία νέα ευκαιρία για κάτι διαφορετικό. Αρκεί απλώς να ανοίξουμε ένα μπουκάλι Perrier…
#Perrier #GoForTheExtraOrdinaire
Επισκεφτείτε τη σελίδα του Perrier στο Facebook για να μάθετε περισσότερα… https://www.facebook.com/PerrierGR/, ή την ιστοσελίδα του για να ανακαλύψετε μοναδικές συνταγές και άλλα extraordinaire μυστικά: www.perrier.com