Ticker

9/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

ΜAX FACTOR CHRISTMAS COLLECTION



Beauty 


H Max Factor, μία από τις πιο πρωτοποριακές εταιρίες καλλυντικών στον κόσμο, ιδρύθηκε στις αρχές του 20ου αιώνα από τον Max Factor, κοσμετολόγο από την Πολωνία. Ο Max Factor υπήρξε ο
εφευρέτης του όρου της Χρωματικής Αρμονίας και της Διαγνωστικής στον τύπο δέρματος, εξατομικεύοντας το make-up ανάλογα με τον τόνο της επιδερμίδας της κάθε γυναίκας, τα χαρακτηριστικά του προσώπου και το χρώμα των μαλλιών της.
Παρά το γεγονός ότι τα προϊόντα και οι τεχνικές μακιγιάζ του Max Factor, κέρδισαν τα βραβεία Academy και προσέγγισαν πελάτες από το Hollywood, η φιλοσοφία του ιδρυτή της Max Factor ήταν ότι κάθε γυναίκα μπορεί να είναι λαμπερή εάν έχει στη διάθεσή της τα σωστά εργαλεία και τις κατάλληλες τεχνικές του μακιγιάζ.

Συνεχίζοντας την κληρονομιά του Max Factor, έχει δημιουργηθεί μια κοινότητα Μake-Up Artists με επικεφαλής την Pat McGrath, τη σπουδαιότερη Make-Up Artist στον κόσμο και Global Creative Design Director της Max Factor.
Σήμερα, η Max Factor, αποτελεί τo make-up των make-up artists με όραμα να προσφέρει τη δύναμη σε κάθε γυναίκα να νιώθει λαμπερή.
Για τη λαμπερή περίοδο των εορτών, επιλέξτε κάποιο από το gift set που ακολουθούν...