Ticker

9/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

SPRINGFIELD, WINTER CAMPAIGN 2017

Μόδα/Fashion, από Ε. Κάντζα, 22/11/2017
Ο MIGUEL ÁNGEL SILVESTRE ΚΑΙ Η ANDREA MOLINA 
ΕΙΝΑΙ ΟΙ AMBASSADORS ΤΗΣ ΧΕΙΜΕΡΙΝΗΣ ΚΑΜΠΑΝΙΑΣ SPRINGFIELD
Ενδιαφέροντα νέα μας έρχονται από την SPRINGFIELD, σχετικά με τη νέα της καμπάνια για τον χειμώνα του 2017, αφού οι ηθοποιοί Miguel Ángel Silvestre και Andrea Molina είναι οι πρωταγωνιστές της καμπάνιας  του casualwear brand του ομίλου Cortefiel.
Οι Ισπανοί ηθοποιοί παρουσιάζουν
τα γυναικεία και ανδρικά trends αυτής της σεζόν μέσα από μια δυναμική fashion ταινία και εντυπωσιάζουν!
Το “A Common Life” είναι το μότο της καμπάνιας στην οποία η SPRINGFIELD παρουσιάζει την συλλογή της για αυτή τη σεζόν και με την οποία το brand θέλει να τονίσει την αυθεντικότητα κάθε ατόμου. Μέσω της fashion ταινίας που σχετίζεται με καθημερινές καταστάσεις, ανακαλύπτουμε, μαζί με τον Miguel Ángel και την Andrea, πως να κάνουμε μοναδική την κάθε στιγμή!
Η Rosario Treviño, η νέα Marketing Director της Springfield αναφέρει:  «Είμαστε στην ευχάριστη θέση να έχουμε μαζί μας σε αυτή την καμπάνια  τον Miguel Ángel και την Andrea. Και οι δύο ενσαρκώνουν τη φιλοσοφία του brand και προσωποποιούν την έννοια As you live που προσπαθούμε να μεταδώσουμε από τη SPRINGFIELD, ένα brand που λέει ιστορίες μέσω των οποίων ο καθένας μπορεί να ταυτιστεί”.
Έτσι, ο Miguel Ángel συνεισφέρει στην καμπάνια με τον διεθνή χαρακτήρα του, χάρη στα πολλαπλά παγκόσμια επαγγελματικά projects στα οποία συμμετέχει. Είναι μια από τις πιο αναγνωρισμένες
 
καλλιτεχνικές προσωπικότητες της Ισπανίας. Από την άλλη, η Andrea, ενσαρκώνει τη γυναίκα Springfield και προσφέρει φρεσκάδα και φυσικότητα στην καμπάνια.
Η καμπάνια, που έχει ξεκινήσει να λανσάρεται παγκοσμίως από τον Νοέμβρη, θα είναι διαθέσιμη στα κανάλια του brand μαζί με το making of και κάποιες από τις καλύτερες στιγμές των γυρισμάτων. Η fashion ταινία έχει σκηνοθετηθεί από την Antártica και η καμπάνια έχει φωτογραφηθεί από τον Bernardo Doral.
-+ Springfield│ As you live 
To brand Springfield δημιουργήθηκε στη Μαδρίτη το 1988 και δραστηριοποιείται στον τομέα της νεανικής, αντρικής ένδυσης και υπόδησης. Το 2006 επεκτείνεται στο γυναικείο καταναλωτικό κοινό παρουσιάζοντας συλλογές ενδυμάτων, υποδημάτων και αξεσουάρ που απευθύνονται στη σύγχρονη νεαρή γυναίκα. Αποτελεί μέλος του Cortefiel Group, του ηγετικού ομίλου στην βιομηχανία της μόδας. Σήμερα, το brand Springfield έχει κατακτήσει ηγετική θέση στον χώρο της γυναικείας και ανδρικής ένδυσης και υπόδησης διατηρώντας πάνω από 941 καταστήματα σε περισσότερες από 73 χώρες.
 
ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ ΤΗ ΣΥΛΛΟΓΗ ΤΗΣ SPRINGFIELD


Springfield Store: Πλάτωνος 2 και Αγίου Γεωργίου, Χαλάνδρι 

 THE VIDEO




 Facebook: www.facebook.com/SpringfieldGR
 Instagram: @springfieldmw
#AsYouLive #ACommonLife