Ticker

9/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

ARTISTRY - ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ - ΔΩΡΑ ΟΜΟΡΦΙΑΣ

ARTISTRY™ Special Care Collection - μέχρι τις 21 Νοεμβρίου


Διαγωνισμός

Ο ΝΕΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΜΕ ΕΠΑΘΛΟ ΤΑ ΠΡΟΪΌΝΤΑ ΤΗΣ ΣΕΙΡΑΣ, 

ARTISTRY™ Special Care Collection 

Το CosmeticsDelux, σε συνεργασία με την ARTISTRY™, διοργανώνει διαγωνισμό με έπαθλο δύο σετ Artistry Special Care Collection, που ΠΑΡΑΤΕΙΝΕΤΑΙ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 21 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2017- ΔΗΛΩΣΤΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΩΡΑ
Συγκεκριμένα, η σειρά αποτελείται από τα εξής προϊόντα:

EYE & LIP MAKEUP REMOVER.

Το ARTISTRY™ EYE & LIP MAKEUP REMOVER, κατάλληλο για κάθε τύπο επιδερμίδας, αφαιρεί γρήγορα και αποτελεσματικά, ακόμα και το μακράς διάρκειας ή το αδιάβροχο μακιγιάζ από τα μάτια και τα χείλη, αφήνοντας μια αίσθηση φρεσκάδας και αναζωογόνησης. Πρόκειται για ένα ελαφρύ προϊόν με βασικό συστατικό την πανθενόλη που θα φέρει την επανάσταση στον καθαρισμό του προσώπου. Η βαθιά ενυδατική του φόρμουλα βοηθά στη διατήρηση της ενυδάτωσης της επιδερμίδας, απορροφώντας την υγρασία από τον αέρα.

ARTISTRY™ POLISHING EXFOLIANT
To ARTISTRY™ POLISHING EXFOLIANT είναι ένα απολαυστικό scrub με πλούσια συστατικά που θα φέρει την επιδερμίδα σε τέλεια ισορροπία και θα χαρίσει λάμψη και απαλότητα. Η δερματολογικά ελεγμένη σύνθεσή του από χάντρες  jojoba και λάδι καρύδας εγγυάται την απομάκρυνση των νεκρών κυττάρων και τη βελτίωση της ποιότητας της επιδερμίδας.
ARTISTRY™ DEEP CLEANSING MASK
Η ARTISTRY™ DEEP CLEANSING MASK είναι μια μάσκα για λιπαρές και μικτές επιδερμίδες που περιέχει λευκό άργιλο Αμαζονίου και άργιλο καολίνης, γνωστά για τις καθαριστικές τους ιδιότητες και την ικανότητα να διεισδύουν βαθιά στην επιδερμίδα. Οι ισχυρές απορροφητικές της ιδιότητες θα απομακρύνουν αποτελεσματικά τα νεκρά κύτταρα αλλά και τις γυαλάδες, προσφέροντας αίσθηση φρεσκάδας και απαλότητας που διαρκεί.

ARTISTRY HYDRA-V™ REFRESHING MOISTURE MASK

Η ARTISTRY HYDRA-V™ REFRESHING MOISTURE MASK είναι μια πλούσια μάσκα που παρέχει εντατική ενυδάτωση και εγγυάται την αναζωογόνηση του ξηρού, αφυδατωμένου δέρματος με μία μόνο κίνηση. Η σύνθεσή του από νερό των νορβηγικών φιόρδ, acai από τη Χαβάη και μεταλλικά στοιχεία από ροζ πετρώματα των Ιμαλαίων «κλειδώνει» τη φυσική υγρασία της επιδερμίδας, διατηρώντας την ενυδατωμένη και λεία.
  

Ειδικά σχεδιασμένη για τις ανάγκες κάθε τύπου επιδερμίδας και εφοδιασμένη με προσεκτικά επιλεγμένα συστατικά, η σειρά ARTISTRYSpecial Care Collection θα γίνει o σύμμαχος κάθε γυναίκας. 
Για να λάβετε μέρος στο διαγωνισμό:
1. Κάντε like στη σελίδα Amway Experience - Greece, στο facebook
2. Κάντε like στη σελίδα του CosmeticsDelux, στο facebook
3. Κάντε like στη σχετική ανάρτηση
4. Κοινοποιήστε δημόσια την ανάρτηση
5. Στείλτε ένα email με τα στοιχεία επικοινωνίας σας, στο  cosmeticsdeluxblogspot@gmail.com, προσθέτοντας  τον κωδικό: #artistry

Ο  ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΘΑ ΔΙΑΡΚΕΣΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ  21/11/2017 και ώρα 24.00'
Τα ονόματα των  νικητριών/των θα ανακοινωθoύν  στο www.cosmeticsdelux.blogspot.gr, μέσα στις  ακόλουθες 3 ημέρες από τη λήξη του, ενώ τα δώρα θα αποσταλούν σύμφωνα με τη σχετική διαθεσιμότητα της εταιρείας.
Για να συμμετάσχετε στην κλήρωση, πρέπει να τηρήσετε και τους 5 όρους, απαραίτητα.

(Σημείωση: Με τη συμμετοχή σας στον διαγωνισμό, συναινείτε στην αποστολή μηνυμάτων με ενημερωτικό περιεχόμενο εκ μέρους του  www.cosmeticsdelux.blogspot.gr)

Σχετικά με την ARTISTRY™

Η ARTISTRY βρίσκεται ανάμεσα στις 5 μεγαλύτερες σε πωλήσεις εταιρίες περιποίησης της επιδερμίδας. Τα προϊόντα περιποίησης και ομορφιάς της Amway είναι υψηλών προδιαγραφών και είναι έτσι σχεδιασμένα ώστε να ανταποκρίνονται στις ιδιαίτερες ανάγκες των πελατών της σε όλο τον κόσμο. Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επισκεφτείτε το: www.amway.gr

Σχετικά με την Amway™

Η Amway είναι μια εταιρεία Απευθείας Πωλήσεων με παγκόσμιες πωλήσεις ύψους 8.8 δισεκατομμυρίων δολαρίων Αμερικής το 2016 και έχει έδρα την Ada στο Μίσιγκαν των Ηνωμένων Πολιτειών. Οι κορυφαίες επωνυμίες προϊόντων της Amway είναι η NUTRILITE™ που περιλαμβάνει βιταμίνες, μέταλλα και συμπληρώματα διατροφής, η ARTISTRY™ με προϊόντα περιποίησης της επιδερμίδας και καλλυντικά και το σύστημα επεξεργασίας νερού eSpring™, που διανέμονται αποκλειστικά μέσω Ιδιοκτητών Επιχείρησης Amway. Οι παγκόσμιες πωλήσεις της εταιρίας το 2015 κατέστησαν την Amway ως τη Νο.1 εταιρεία Απευθείας Πωλήσεων στον κόσμο, σύμφωνα με το Direct Selling News 2016 Global 100. Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επισκεφτείτε το: www.amway.gr