Ticker

9/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Αδυνάτισμα - Αποσυμφόρηση Ποδιών

Περιγραφή


Πληροφορίες: Αδυνατίζει τα πόδια έως και 1,6 cm σε 2 εβδομάδες. Αποσυμφορεί από τα
περιττά υγρά. Λειαίνει την επιδερμίδα. Το Somatoline Cosmetic Αδυνάτισμα – Αποσυμφόρηση Ποδιών, ένα γρήγορα απορροφήσιμο gel που προσφέρει κρυστάλλινη αίσθηση (ice effect), είναι ειδικά μελετημένο να αδυνατίζει και να αναμορφώνει με συγκεκριμένο τρόπο τα πόδια που είναι πρησμένα λόγω συσσώρευσης λίπους και κατακράτησης υγρών. Περιέχει το Crio Dren-complex™, ένα καινοτόμο σύμπλεγμα που συνδυάζει την αδυνατιστική αποτελεσματικότητα της καφεΐνης με τα πιο ενεργά αποσυμφορητικά συστατικά, όπως η εσκίνη και το εκχύλισμα ruscus. Επιπλέον, εμπλουτίζεται με φυσικά συστατικά συμπεριλαμβανομένων του εκχυλίσματος μέντας και της μενθόλης για άμεση και μεγάλης διάρκειας κρυστάλλινη αίσθηση (ice effect). Πρόκειται για μια ειδική σύνθεση που επιφέρει άμεση μείωση στη θερμοκρασία της επιδερμίδας. Η συνδυαστική δράση των ενεργών καλλυντικών συστατικών παράλληλα με το μασάζ εφαρμογής κατά τη διάρκεια χρήσης του προϊόντος:
  • ευνοεί τη λιπόλυση και μειώνει τη συσσώρευση λίπους στα πόδια
  • ενεργοποιεί την λειτουργία της υποδόριας μικροκυκλοφορίας, συμβάλλοντας στην αποσυμφόρηση των περιττών υγρών
  • προκαλεί μια άμεση αίσθηση ευεξίας
  • αναμορφώνει τη σιλουέτα των ποδιών
Συνιστάται σε
  • Γυναίκες με συσσωρευμένο τοπικό πάχος σε συνδυασμό με κατακράτηση υγρών στα πόδια: μηρούς, γόνατα, γάμπες και αστραγάλους.
  • Γυναίκες που επιθυμούν μεταξένια και λεία επιδερμίδα στα πόδια για μια εμφάνιση πιο ομοιογενή.
Σύνθεση

Περιέχει το Crio Dren-complex™, ένα καινοτόμο σύμπλεγμα καφεΐνης με εσκίνη και εκχύλισμα ruscus. Επιπλέον, εμπλουτίζεται με φυσικά συστατικά συμπεριλαμβανομένων του εκχυλίσματος μέντας και της μενθόλης.

Χρήση