Ticker

9/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Jurlique Activating Water Essence

To απαραίτητο βήμα στη ρουτίνα φροντίδας της επιδερμίδας σας


                     
Το συμπύκνωμα υψηλής συγκέντρωσης Activating Water Essence αποτελεί ένα απαραίτητο βήμα στη ρουτίνα φροντίδας κάθε τύπου δέρματος.

Ενυδατώνει την επιδερμίδα  και βελτιώνει την απόδοση του ορού και της ενυδατικής κρέμας, ανανεώνοντας την όψη του προσώπου.
Η πραγματική του καινοτομία βρίσκεται στο ότι αιχμαλωτίζει τη ζωτική ενέργεια των φυτών και παρέχει διαρκή ενυδάτωση, χαρίζοντας απαλή και αναζωογονημένη επιδερμίδα.
Το κύριο δραστικό συστατικό του Activating Water Essence είναι το βιοδυναμικό εκχύλισμα ρίζας Μολόχας  που ενυδατώνει σε βάθος το δέρμα

Τα αποτελέσματα είναι θεαματικά καθώς 88% των γυναικών που χρησιμοποίησαν το Activating Water Essence καθημερινά επί 14 ημέρες, δήλωσαν ότι ένοιωσαν την επιδερμίδα τους διαρκώς ενυδατωμένη. 

Η δύναμη της ρίζας Μολόχας

Η ρίζα μολόχας περιέχει ένα υψηλό ποσοστό μίας κολλώδους ουσίας που μοιάζει με παχύρευστο σιρόπι  και διαθέτει την ιδιότητα να ενυδατώνει εντατικά, να απαλύνει και να εξισορροπεί.  

Το νέο μας Activating Water Essence αιχμαλωτίζει την καθαρότητα και τη δραστικότητα της ρίζας μολόχας βιοδυναμικής †  καλλιέργειας ώστε να ενυδατώνει* συνεχώς , να απαλύνει και να αναζωογονεί το δέρμα σας. 

Με αυτόν τον τρόπο πραγματοποιείται το όραμα των ιδρυτών της Jurlique: να αιχμαλωτίσει τη θεραπευτική δύναμη της φύσης εμπνέοντας υγεία και ευεξία.


Το Activating Water Essence αποτελεί  το στάδιο ενεργοποίησης της ενυδάτωσης σε κάθε ρουτίνα  φροντίδας του δέρματος. Όταν εφαρμόζεται μετά την τονωτική λοσιόν και πριν από τον ορό, ενεργοποιεί το δέρμα με τρεις τρόπους:

1. Ενυδατώνει 2. Περιποιείται 3. Αναζωογονεί

Επίσης  προετοιμάζει το δέρμα για να απορροφήσει πλήρως τα οφέλη των υπόλοιπων προϊόντων φροντίδας που θα ακολουθήσουν.
  


150ml / 55€