Ticker

9/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Ο ΔΟΝΤΟΥΛΗΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΕΣ ΤΟΥ!


Μια υπέροχη διαδραστική θεατρική παράσταση από τη FREZYDERM στο River West με ελεύθερη είσοδο


H FREZYDERM σας προσκαλεί στη νέα της παιδική θεατρική παράσταση  «Ο Δοντούλης και οι Περιπέτειές του», που θα λάβει χώρα στο επίπεδο 1 του εμπορικού κέντρου RIVER WEST,  το Σάββατο  01 Ιουλίου στη 1:00μμ. Η παράσταση είναι ανοιχτή στο κοινό.
Η νεράιδα των δοντιών


στενοχωρημένη επειδή τα δόντια χαλάνε πριν την ώρα τους στέλνει τον βοηθό της να ταξιδέψει σε όλον τον κόσμο για να μάθει τι συμβαίνει. Μέσα από πολύ γέλιο, χορό και τραγούδι τα παιδιά συμμετέχουν και βοηθούν να βρεθεί η λύση. Σε αυτήν την πρωτότυπη και ξεχωριστή παράσταση τα παιδιά μαθαίνουν για την στοματική υγιεινή με έναν τρόπο που μόνο παραμύθι μπορεί να φαντάζει! Μουσική, χορός και τραγούδι δένουν αρμονικά την παράσταση. 
Η παράσταση δημιουργήθηκε στα πλαίσια του επιμορφωτικού προγράμματος της FREZYDERM για τη στοματική υγιεινή στα σχολεία. Πρόκειται για μία πρωτότυπη ιδέα, ένα ολοκληρωμένο παιδικό θεατρικό έργο, με επιμορφωτικό χαρακτήρα που σα στόχο έχει να ευαισθητοποιήσει και να μεταδώσει στα παιδιά με διασκεδαστικό τρόπο το πόσο σημαντικό είναι να προσέχουν την υγεία των δοντιών τους.
Τη θεατρική αυτή παράσταση υπογράφει το ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟΥ ΟΝΕΙΡΟΥ, το οποίο από το 2011 πιστά και με σεβασμό δημιουργεί και παρουσιάζει, παραστάσεις για τα παιδιά με σκοπό να τα ψυχαγωγήσει, να τα διασκεδάσει και να μεταφέρει σημαντικές αξίες και έννοιες της ζωής, όπως η οικογένεια, η αγάπη, η φιλία, η μοναδικότητα, η ομόνοια και ο σεβασμός, καθώς και ότι τα όνειρα μπορούν να πραγματοποιηθούν αν πιστέψουμε στον εαυτό μας και συνεργαστούμε μεταξύ μας. «Από την αρχή καταλάβαμε ότι το μυστικό της ζωής είναι να διατηρήσουμε μέσα μας το μικρό παιδί που όλοι κρύβουμε, να το αγκαλιάσουμε, να το αγαπήσουμε και να το αφήσουμε να μας ταξιδέψει στα όνειρα μας», δηλώνει ο Γιάννης Σπανόπουλος από την παραγωγή.
Είσοδος Ελεύθερη

Κείμενο – Σκηνοθεσία : Δημήτρης Πιέτρης 
Σκηνικά – Ζωγραφική : Σπανόπουλος Γιάννης
Κοστούμια : Τέτα Βασιλάτου
Παίζουν οι ηθοποιοί:  Ίντρα Κέιν , Αρμάν Εδουάρδος Μενετιάν


Σχετικά με τη FREZYDERM
Η FREZYDERM είναι μια ελληνική εταιρεία με πολυετή πείρα στο σχεδιασμό και την παραγωγή δερμοκαλλυντικών προϊόντων. Έχοντας μοναδικό γνώμονα την υγεία του δέρματος και την ομορφιά που πηγάζει μέσα από αυτή, το Τμήμα Έρευνας και Ανάπτυξης της FREZYDERM αξιοποιεί όλα τα δεδομένα της σύγχρονης Κοσμητολογίας και σχεδιάζει τα προϊόντα FREZYDERM χρησιμοποιώντας αποκλειστικά πρώτες ύλες φαρμακευτικής καθαρότητας! Με αποτελεσματικές συνθέσεις από δραστικά συστατικά, μοναδικές υφές και διακριτικά αρώματα η καθημερινή περιποίηση με τη FREZYDERM γίνεται μια πραγματική απόλαυση!
Η FREZYDERM διαθέτει μια μεγάλη γκάμα προϊόντων περιποίησης για το πρόσωπο και το σώμα, την καθημερινή περιποίηση και την επαναφορά της υγείας των μαλλιών, τη φροντίδα των ποδιών, την αντιμετώπιση των δερματικών κηλίδων, την περιποίηση της λιπαρής και ακνεϊκής επιδερμίδας καθώς και τις ανάγκες της βρεφικής και παιδικής επιδερμίδας.

Σχετικά με το RIVER WEST
Τo εμπορικό κέντρο RIVER WEST προσφέρει σε όλους τους επισκέπτες του μία μεγάλη ποικιλία καταστημάτων μόδας, ομορφιάς, αξεσουάρ, αθλητικών ειδών αλλά και ειδών για το σπίτι, καθώς και καταστημάτων ένδυσης, υπόδησης και παιχνιδιού για τους μικρούς του φίλους. Επιπλέον, οι επισκέπτες του RIVER WEST μπορούν να απολαύσουν με άνεση και τις υπηρεσίες που έχει να τους προσφέρει, όπως το φαρμακείο του εμπορικού, ανοιχτό όλες τις ώρες των καταστημάτων, το κομμωτήριο, αλλά και το δωρεάν Wi – Fi. Μερικά από τα επιβλητικά χαρακτηριστικά του RIVER WEST είναι το ανοιγόμενο στέγαστρο και η πρωτοποριακή εγκατάσταση σιντριβανιού “graphical waterfall” που διατρέχει και τα τρία του επίπεδα του εμπορικού κέντρου και εντυπωσιάζει κάθε επισκέπτη. Το RIVER WEST έχει φροντίσει ώστε η πρόσβαση στο εμπορικό κέντρο να είναι εύκολη και άνετη για τους καταναλωτές, με δωρεάν parking 2500 θέσεων καθώς και δωρεάν υπηρεσία mini bus, καθημερινά, από τον σταθμό του μετρό στο Αιγάλεω με συχνά δρομολόγια.


Σχετικά με το ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΟΝΕΙΡΟΥ

H παραγωγή Εργοστάσιο Ονείρου, μετά την επιτυχία  της παράστασης «Το βιβλίο των θρύλων» ετοίμασε με πολύ μεράκι και ευθύνη προς το παιδί, τη νέα παιδική θεατρική παράσταση  «Το δέντρο της γνώσης», το οποίο παρουσιάστηκε με επιτυχία φέτος στο Κάτια Δανδουλάκη συνεχίζει την επιτυχημένη πορεία του με την Καλοκαιρινή περιοδεία σε πολλά μέρη της Ελλάδας. Παράλληλα, αξίζει να σημειωθεί ότι Η μουσική  επένδυση της παράστασης είναι από το φολκλόρ μουσικό συγκρότημα Νοριάνα (κέλτικη μουσική) και από τον μουσικό Νίκο Σπηλιώτη. Στο έργο την αφήγηση επιμελείται η Βίκυ Τσιανίκα από το Τρίτο πρόγραμμα της Ελληνικής Ραδιοφωνίας. Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στο http://ergostasiooneirou.gr/