Ticker

9/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

H ελληνική υποψηφιότητα που μπορεί να αλλάξει τη Μεσόγειο


Στήριξε την ελληνική υποψηφιότητα που μπορεί να αλλάξει τη Μεσόγειο
"Αγαπητή/έ φίλη/έ,

Με μεγάλη χαρά απευθύνομαι σε όλους τους φίλους του WWF Ελλάς ζητώντας να στηρίξουμε όλοι μαζί μια ελληνική υποψηφιότητα για ευρωπαϊκό βραβείο, που μας γεμίζει υπερηφάνεια και ελπίδα για το μέλλον.

Στο πλαίσιο της ευρωπαϊκής εβδομάδας για την ενέργεια (EUSEW ) που διεξάγεται κάθε χρόνο, 9 προγράμματα από όλη την Ευρώπη που προωθούν τις «πράσινες» πηγές ενέργειας διεκδικούν το βραβείο κοινού. Φέτος ανάμεσα στις υποψηφιότητες βρίσκεται και ένα έργο ελληνικής πρωτοβουλίας, το έργο TILOS, στο οποίο συμμετέχει και το WWF Ελλάς. Το έργο φιλοδοξεί να θέσει σε λειτουργία στο ακριτικό νησί της Τήλου, ένα πρωτοποριακό σύστημα παραγωγής ενέργειας χρησιμοποιώντας αποκλειστικά τον ήλιο και τον αέρα, που έχει άφθονα το νησί, όπως και κάθε ελληνικό νησί, ώστε στο μέλλον η Τήλος να καλύπτει τις ανάγκες της σε ενέργεια χωρίς να ρυπαίνει το περιβάλλον.

Για όλους εμάς στο WWF Ελλάς το έργο TILOS είναι όραμα ζωής, ικανό να λύσει ένα μεγάλο πρόβλημα των ελληνικών νησιών και να δώσει νέα πνοή στη Μεσόγειο. Φαντάσου σε λίγα χρόνια από τώρα να μην υπάρχουν διακοπές ηλεκτρικού ρεύματος στα νησιά μας και η ενέργεια που καταναλώνουμε στις διακοπές μας σε αυτά να μην προέρχεται από κάποιο εργοστάσιο πετρελαίου που επιβαρύνει το περιβάλλον, αλλά αποκλειστικά από ανανεώσιμες πηγές ενέργειας.

Πώς μπορείς λοιπόν να βοηθήσεις;

Ψήφισε και εσύ το έργο TILOS - #VoteforTILOS
και στήριξε με την ψήφο σου ένα πρωτοποριακό έργο που μπορεί να αλλάξει τη Μεσόγειο.
WWF HELLAS"