Ticker

9/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Coach Eau de Parfum


Ta αρώματα με σαγηνεύουν πάντα. Γι΄αυτό, όταν βρίσκω κάποια άρωμα που μου αρέσει πολύ, δεν διστάζω να το μοιραστώ μαζί σας. 

Σήμερα, σας προτείνω ένα άρωμα του Οίκου Coach, Eau de Parfum.

Το Eau de Parfum Coach είναι εμπνευσμένο από την αυθόρμητη ενέργεια και την ηλεκτρισμένη ατμόσφαιρα της Νέας Υόρκης, είναι ένα άρωμα πνευματώδες και σπινθηροβόλο και συγχρόνως αισθησιακό και θηλυκό. Η γυναίκα Coach ζει μια ζωή με απεριόριστες δυνατότητες, μέσα στην ηλεκτρισμένη και γεμάτη ενέργεια πόλη της Νέας Υόρκης.
Το άρωμα Coach είναι γεμάτο αντιθέσεις που ξεκινάει με λαμπερές, σπινθηροβόλες νότες κορυφής από Φραμπουάζ, Αχλάδι και Ρόζ Πιπέρι, τις οποίες διαδέχονται φιλήδονες νότες καρδιάς από Ροζ Τριαντάφυλλα Τουρκίας, Γαρδένια και Κυκλάμινο πριν καταλήξει στις αισθησιακές νότες βάσης από Σουέντ, Musk, Κασμίρ και Σανδαλόξυλο.
Φόρος Τιμής στην κληρονομιά του πρωτότυπου Αμερικάνικου Οίκου δερμάτινων ειδών, το θηλυκό οβάλ μπουκάλι έχει έντονες αναφορές στα εμβληματικά σύμβολα της μάρκας Coach. Το στόμιο με το spray έχει το σχήμα του χρυσού περιστρεφόμενου κουμπώματος και μιμείται τον τρόπο που ανοιγοκλείνουν οι περίφημες τσάντες Coach. Mία κρεμαστή δερμάτινη ταυτότητα στο χρώμα του έβενου, με τη χρυσή μεταλλική λεπτομέρεια χαρίζουν την τελική πινελιά κομψότητας. Το λογότυπο με την άμαξα και το άλογο , διαχρονικό σύμβολο της υψηλής δεξιοτεχνίας Coach, είναι χαραγμένο διακριτικά πάνω στο γυαλί.
Το άρωμα κυκλοφορεί σε τρία μεγέθη και θα πλαισιώνεται από δύο συμπληρωματικά προϊόντα σώματος :
Coach Woman Edp Spray 90 ml
Coach Woman Edp Spray 50 ml
Coach Woman Edp Spray 30ml
Coach Woman Edp Βοdy Lotion tube 150ml
Coach Woman Edp Gel Douche tube 150ml