Ticker

9/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Orzene Hyalucare...!


Beauty, Hair care, από την Ε. Κάντζα, 05/04/2017
Για δυνατά μαλλιά γεμάτα λάμψη & δύναμη!

Ποια από εμάς δεν θέλει μαλλιά γερά, πυκνά, γεμάτα λάμψη; Χαρακτηριστικά που δεν είναι απλές επιθυμίες, αλλά κάτι πολύ περισσότερο: ανάγκη. 
Και ευτυχώς για εμάς,
ένα πολύ αγαπημένο brand, το ORZENE, με εξειδικευμένα προϊόντα για την περιποίηση των μαλλιών, απαντά αποτελεσματικά στην ανάγκη μας αυτή για ορατά πυκνότερα και ενυδατωμένα μαλλιά με λάμψη που διαρκεί.
Το Orzene κάνει την "ευχή μας πραγματικότητα", με μία νέα σειρά προϊόντων με πολλαπλά οφέλη για υγεία και ζωντάνια. 
Πρόκειται για 4 νέα προϊόντα ORZENE HYALUCARE που κρύβουν μέσα τους ένα μοναδικό μείγμα από σύμπλεγμα Υαλουρονικού Οξέος και Βιταμίνης Β, ενισχυμένο με το Shine Elixir, για μια ολιστική θεραπεία που προσφέρει βαθιά ενυδάτωση και πιο πυκνά μαλλιά, που ακτινοβολούν υγεία!
Orzene Hyalucare

 Το υαλουρονικό οξύ χρησιμοποιείται ευρέως στην αισθητική ιατρική και την καλλυντική φροντίδα του δέρματος και είναι γνωστό για την ιδιότητά του να  ανανεώνει τα κύτταρα. Στην κατηγορία της περιποίησης μαλλιών, πρωτοποριακές συνθέσεις με διαφορετικές τεχνολογίες λειτουργούν ως πηγές αναδόμησης και ανασύστασης της τρίχας, προσφέροντας έτσι υγιέστερη και νεανικότερη όψη και στα μαλλιά, αφού διεισδύουν στο βάθος της, ενδυναμώνοντάς την εσωτερικά.

Η νέα σειρά ORZENE HYALUCARE Πυκνότητας & Ενυδάτωσης αποτελεί την απόλυτη ολιστική θεραπεία για τα μαλλιά και το τριχωτό της κεφαλής, για την ανάκτηση της υγιής τους όψης και της φυσικής τους λάμψης.
  
Η νέα σειρά ORZENE HYALUCARE περιλαμβάνει τα ακόλουθα προϊόντα:

  • Orzene Hyalucare Thickening & Moisturizing Shampoo 400ml
  • Orzene Hyalucare Thickening & Moisturizing Conditioner 250ml
  • Orzene Hyalucare Thickening & Moisturizing Mask 250ml
  • Orzene Hyalucare Thickening & Moisturizing Leave-On Cream 100ml



CosmeticsDelux: Θα αγαπήσετε τόσο πολύ τα προϊόντα αυτά, που θα σας είναι πολύ δύσκολο να τα αποχωριστείτε...!