Ticker

9/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Nike Air VaporMax. Επανάσταση στο τρέξιμο ...ή το στυλ!

Nike Air Vapormax
Το Nike Air Vapormax φέρνει την επανάσταση στην καθημερινότητά σου!


CosmeticsDelux: Είτε το επιλέξεις για άσκηση και τρέξιμο, είτε το θέλεις για να κάνεις την αλλαγή στο στυλ σου, αλλά με "άλλον αέρα", θα έχεις κάνει την ιδανική επιλογή!


Επειδή, το Nike Air VaporMax, φέρνοντας μαζί του την κληρονομιά της Nike και της τεχνολογίας “Air”, φέρνει την επανάσταση στο τρέξιμο αλλά και στο στυλ κάνοντας πραγματικότητα το  πιο τολμηρό όνειρο: κάθε αθλητής να νιώσει ότι περπατά στον αέρα
Βασικό κριτήριο κατά τη δημιουργία του ήταν και οι δρομείς να απολαμβάνουν στο έπακρο τα πλεονεκτήματα της τεχνολογίας “Air”. 
Δεν είναι τυχαίο ότι χρειάστηκαν συνολικά επτά χρόνια για να αποκτήσει το συγκεκριμένο μοντέλο την τελική του μορφή, η οποία χαρακτηρίζεται τόσο για τις υψηλές επιδόσεις που προσφέρει όσο και για το σχεδιασμό του. Συγκεκριμένα, η μονάδα Air συνδυάζεται με την τεχνολογία Nike Flyknit στο επάνω μέρος και παρέχει στήριξη ακριβείας, απορροφώντας τους κραδασμούς ενώ μειώνει περαιτέρω το βάρος του παπουτσιού, προσφέροντας ελαστικότητα και ευχέρεια στην κίνηση. Επίσης, τοποθετώντας το επάνω μέρος απευθείας στη μονάδα VaporMax Air, δημιουργείται μια αίσθηση μαξιλαριού και μεγαλύτερης απόδοσης.
Η καινοτομία του NikeAirVaporMax, όμως, δεν έγκειται μόνο στο ότι διαθέτει κορυφαία τεχνολογία αλλά και στο ότι φέρει μια ιδιαίτερη ταυτότητα και στυλ, που το κάνει κατάλληλο όχι μόνο για τρέξιμο αλλά και τη βόλτα, αποτελώντας ένα ιδιαίτερο μέλος της οικογένειας των NikeAirMax.

Το 1987, όταν το Nike Air Max παρουσιάστηκε για πρώτη φορά, ήταν το πρώτο παπούτσι που διέθετε μια μεγάλη, εμφανή μονάδα αντικραδασμικής προστασίας τεχνολογίας Air. Το 1997, το Air Max 97 εξέλιξε την τεχνολογία τοποθετώντας ένα τμήμα Air σε όλη τη σόλα. Ακολούθησαν μερικά σταδιακά βήματα και τώρα το Air Max προχωράει ακόμη παραπέρα την σχεδόν 30-ετή κληρονομιά του κάνοντας ένα άλμα: το Nike Air VaporMax, το οποίο ανταποκρίνεται πλήρως σε ό,τι υπόσχεται η τεχνολογία Air — για να παρέχει, ελαφριά, σταθερή αντικραδασμική προστασία που διαρκεί.
Η νέα χρωματική παλέτατου Nike Vapormax  καταφθάνει στις 27 Απριλίου με το Nike Vapormax  Asphalt. Κάνε την εγγραφή σου στο παρακάτω linkγια να ειδοποιηθείς για την κυκλοφορία του: