Ticker

9/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Let's go stripes with Benetton...!



Fashion,  Από τη Στέλλα Δαπέργολα, 04/03/2017

Οι ρίγες για την περίοδο Άνοιξη - Καλοκαίρι 2017, όχι μόνο είναι μόδα, αλλά είναι κάτι σαν επιτακτική ανάγκη, όταν μάλιστα "υπογράφονται" από ένα τόσο αγαπημένο brand, όπως η Benetton.
 Ένα brand, γνωστό για την ποιότητα των υλικών του και την πρωτοτυπία των σχεδίων του που κάνει τις δημιουργίες του "διαχρονικές", μοναδικές, αναντικατάστατες.  (αλήθεια...ποιά από εσάς δεν έχει ακόμη κάπου, καλά φυλαγμένη, μια μπλούζα benetton, από τις πρώτες κιόλας αγορές της;).
Όπως ακριβώς είναι οι δημιουργίες της και για τη σαιζόν Άνοιξη-Καλοκαίρι 2017, από τις οποίες, σήμερα, επιλέγω να σας παρουσιάσω ενδεικτικά, κάποιες πανέμορφες μπλούζες, πουλόβερ και ζακέτες της που θα σας συνοδέψουν σε κάθε σας εμφάνιση, κάνοντάς σας να ξεχωρίζετε με άνεση και στυλ.
Ρίγες σε πολλούς συνδυασμούς, ρίγες λεπτές, ρίγες φαρδιές, εντυπωσιακές, πολύχρωμες, in fashion...



Μπλούζα ριχτή από ανάμεικτη βισκόζη με V λαιμόκοψη, μακρυμάνικη με μανσέτες με μικρό σκίσιμο. Λαιμόκοψη, τελείωμα και μανσέτες με ριπ ύφανση. Με ιδιαίτερη κατασκευή δύο όψεων front/back: εγγυάται διπλή εφαρμογή με V λαιμόκοψη είτε στην πλάτη, είτε στο μπροστινό μέρος. Τιμή: 29,95€






Μπλούζα ριχτή από ανάμεικτη βισκόζη με V λαιμόκοψη, μακρυμάνικη με μανσέτες με μικρό σκίσιμο. Λαιμόκοψη, τελείωμα και μανσέτες με ριπ ύφανση. Με ιδιαίτερη κατασκευή δύο όψεων front/back: εγγυάται διπλή εφαρμογή με V λαιμόκοψη είτε στην πλάτη, είτε στο μπροστινό μέρος.
                     



Ζακέτα μακριά με V λαιμόκοψη από ανάμεικτη βισκόζη, μακρυμάνικη με κεντρικό κλείσιμο με κουμπάκια. Τελείωμα, λαιμόκοψη και μανσέτες με ριπ ύφανση και δύο τσέπες στο τελείωμα. Τιμή: 39,95€
Μακρυμάνικη μπλούζα από 100% βαμβακερό, με λαιμόκοψη. Με διπλή επεξεργασία: πλεκτή επεξεργασία στο μπροστινό μέρος και στα μανίκια, ανάμεικτο σατέν στην πλάτη. Μανσέτες και τελείωμα με ριπ ύφανση, λαιμόκοψη με ριπ ύφανση και σούρα.Τιμή: 59,95€

Ρίγες συνδυασμένες εξαιρετικά, που είδαμε φέτος σε όλες τις πασαρέλες των διάσημων οίκων, ρίγες που "επιβάλλονται", επειδή ξεχωρίζουν, ρίγες που θα φορεθούν πάρα πολύ από τις γυναίκες εκείνες που θέλουν να είναι #alwaysinfashion και να ξεχωρίζουν. Ρίγες, ...αρκεί να είναι Benetton, οπότε...let's go stripes!

#letsgostripes, #benetton