Ticker

9/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

ΝΕΟ Clinique Lash Power Flutter-to-Full Mascara


Θέλετε να μάθετε πώς μπορείτε να επιλέξετε το lookπου ταιριάζει στο βλέμμα σας, αυτήν την Άνοιξη; 

Mε το ΝΕΟ Clinique Lash Power Flutter-to-Full Mascara

Τώρα μπορείτε να επιλέξτε την ένταση που θα δώσετε στο βλέμμα με το ΝΕΟ Clinique Lash Power Flutter-to-Full Mascara, για να δημιουργήσετε το look που
εσείς επιθυμείτε.

ΝΕΟ Lash Power Flutter-to-Full Mascara

Πρόκειται για την τέλεια λύση που σας επιτρέπει να επιλέξετε το look των βλεφαρίδων, όποια στιγμή της ημέρας και όποια ημέρα της εβδομάδας, θέλετε.
 Το ΝΕΟ Lash Power Flutter-to-Full Mascara, προσαρμόζεται στο lookπου θέλετε να δημιουργήσετε και προσφέρει μια ποικιλία αποτελεσμάτων, από βλεφαρίδες καμπυλωτές και φυσικές μέχρι βλεφαρίδες με πλήρη ένταση και όγκο που διατηρούνται για 24 ώρες χωρίς ενοχλητικές μουτζούρες ή αντιαισθητικούς κόμπους. 
Μια απλή περιστροφή της νέας, πρωτοποριακής συσκευασίας, σφίγγει ή χαλαρώνει το στόμιο του mascara και ελέγχει την ποσότητα που θα απελευθερωθεί στο βουρτσάκι. 
Για φυσικό βλέμμα με καμπύλη στις βλεφαρίδες, επιλέξτε το πιο σφιχτό κλείσιμο. Αν επιθυμείτε βλέμμα με ένταση και όγκο στις βλεφαρίδες απλά χαλαρώστε το κλείσιμο. Είναι κατάλληλο για κάθε τύπο βλεφαρίδων και σχήμα ματιών καθώς το βουρτσάκι χτενίζει τέλεια τις βλεφαρίδες και παρέχει μήκος και διαχωρισμό ενώ παραμένει μαλακό στην αφή.

*Οδηγία Εφαρμογής: Περιστρέψτε το καπάκι στην επιθυμητή ρύθμιση, στη συνέχεια τοποθετήστε το βουρτσάκιστη βάση των βλεφαρίδων και με απαλές κινήσεις μετακινήστε το αριστερά και δεξιά ώστε να επικαλύψει πλήρως και να ξεχωρίσει τις βλεφαρίδες.

Διαθέσιμο στα καταστήματα από το Μάιο με ΠΛΤ 31,50€.



Δοκιμασμένα να μην Προκαλούν Αλλεργία. 100% Χωρίς Άρωμα