Ticker

9/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

BE BRILLIANT...!

Fashion, Lifestyle. από την Ε. Κάντζα, 12/03/2017

SWAROVSKI και ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ «BE BRILLIANT» ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΟΙΞΗ/ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2017

Η εκστρατεία Be Brilliant της Swarovski, μια "εμπνευσμένη" πραγματικά εκστρατεία, που σχεδιάστηκε από το δημιουργικό γραφείο
Laird & Partners της Νέας Υόρκης, συνεχίζεται για τη σεζόν Άνοιξη/Καλοκαίρι 2017. Σε αυτήν, πρωταγωνιστεί και πάλι η πρέσβειρα του brand, KarlieKloss, η οποία φωτογραφήθηκε από τον Craig Mc Dean. Η εκστρατεία συνεχίζει να εξερευνά τον λαμπερό κόσμο της Swarovski και κάτω από το Be Brilliant υπάρχει το σλόγκαν που συνεχίζει την εκστρατεία -το GiveBrilliant: δηλαδή, η γιορτή τού να «προσφέρεις».
Αυτήν τη σεζόν, η εκστρατεία BeBrilliant αποτυπώνει ακόμα περισσότερο την προσωπικότητα της Karlie και εξυμνεί τον τρόπο με τον οποίο η συλλογή αντικατοπτρίζει τη λαμπερή πλευρά κάθε ατόμου. Χάρη στην αυθόρμητη, ανέμελη στάση της, ενσαρκώνει ιδανικά το τολμηρό και ακαταμάχητο πνεύμα της Swarovski.
Ο TreyLaird, ιδρυτής του γραφείου Laird & Partners, εξηγεί: «Η εκστρατεία εξερευνά τη λάμψη της Swarovski και το πώς μπορεί να φωτίσει την γυναίκα, όπως αυτή εκφράζεται μέσα από την Karlie. Απεικονίζεται στις σχέσεις της με τους φίλους της, τον αγαπημένο της και την οικογένειά της. Αυτή η εκστρατεία γιορτάζει την ομορφιά μιας αυθόρμητης, τολμηρής προσωπικότητας και υπογραμμίζει ότι η Swarovski μάς βοηθά να εκφράσουμε τον αληθινό εαυτό μας».
Η φωτογράφηση έγινε στο Λονδίνο, όπου η Karlie προσφέρει μια ματιά στις απροσδόκητες δυνατότητες που επιφυλάσσει η Swarovski. Για την άνοιξη και το καλοκαίρι, η Karlie και οι φίλες της, Martha Hunt και Shu Pei, ζουν απρόσμενες, λαμπερές περιπέτειες στο πάρκο με τα στολισμένα με κρύσταλλα Swarovski ποδήλατά τους.
Η φωτεινή και γεμάτη δυνατότητες ομορφιά της συλλογής αποτυπώνεται σε κάθε πτυχή της μέσα από αυτά τα στιγμιότυπα.
 Δημιουργικό Γραφείο: Laird & Partners
Styling: Edward Enniful
Χτένισμα: Shay Ashual
Μακιγιάζ: Diane Kendal
 #bebrilliant, #givebrilliant