Ticker

9/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Metallic Fashion Items...!


Τα metallics είναι πολύ της μόδας. Σε ρούχα, σε αξεσουάρ, σε make up items, σε nail polishes...παντού! 
Έτσι,
μέσα στο πιο σύγχρονο πνεύμα και εμείς, σας δείχνουμε κάποιες φωτογραφίες που επιλέξαμε σχετικά. Μπορείτε να υιοθετήσετε τις τάσεις, να φέρετε τις δικές σας επιλογές στα μέτρα σας, να τις υιοθετήσετε ή και να τις απορρίψετε. 

Η πρώτη φωτογραφία, στο επάνω μέρος της ανάρτησης δείχνει ένα μοντέλο του Christian Louboutin, και συγκεκριμένα high heel pumps. Τι λέτε; Εντυπωσιακές δεν είναι;


Raplh Lauren handbag, μια επιλογή που συνδυάζεται με απλά ρούχα, μονόχρωμα ή διακριτικά, αφού τραβάει αρκετά τα βλέμματα από μόνη της. Δεν συμφωνείτε;


Ένα ρολόϊ με υπογραφή Michael Kors. Περισσότερα στοιχεία που το αφορούν...Michael Kors Mid-Size Golden Stainless Steel Darci Three-Hand Glitz Watch $225



'Οχι ακριβώς χρυσό το φόρεμα της φωτογραφίας μας, αλλά με φίνες χρυσές λεπτομέρειες που το στολίζουν και το κάνουν ιδιαίτερο, Απλό και chic, αποτελεί ιδανική λύση για απαιτητικές εμφανίσεις. Διατίθεται από το Neiman Marcus.


Golden Vans, Metallic Leather Classic Slip-Onτελευταία λέξη της μόδας σε αθλητικά παπούτσια / sneakers, σε λαμπερή απόχρωση που σας επιτρέπει να τα συνδυάσετε με πολλές λιτές επιλογές.



Ένα φουλάρι με golden, metallic dots, που διατίθεται από το ηλεκτρονικό κατάστημα Francescas, μπορεί επίσης να ταιριάξει με πολλές ενδυματολογικές σας επιλογές και να στολίσει πραγματικά το ντύσιμό σας. Προσωπικά, το θεωρώ σαν επιλογή που μπορεί να αλλάξει κάποια εμφάνισή σας, ριζικά.


Μια φούστα "φάκελλο", που κατά τη γνώμη μου ταιριάζει περισσότερο σε νεανικές ηλικίες, και σε σώματα με μάλλον ιδανικές αναλογίες, ή τουλάχιστον, σε αρκετά λεπτές σιλουέτες. Μπορείτε να το φορέσετε από το πρωί μέχρι το βράδυ, ανάλογα με τα υπόλοιπα κομμάτια που θα επιλέξετε για να το συνδυάσετε και επίσης σας δίνει τη δυνατότητα για πολλές, πολλές εμφανίσεις.


Και κλείνουμε το αφιέρωμα αυτό, με μια άλλη εκδοχή φούστας, περισσότερο αέρινη και κατάλληλη μάλλον για βραδυνές εμφανίσεις, ενώ σε επόμενό μας αφιέρωμα, πολύ-πολύ σύντομα θα σας δείξουμε μεταλλικές αποχρώσεις για το μακιγιάζ σας.

Fashion. Metallics