Ticker

9/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

1 Παράσταση με λάμψη από Swarovski...!

"Μια μέρα ξύπνησα", με την Ευρυδίκη


«ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΞΥΠΝΗΣΑ»: Η ΝΕΑ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΕΥΡΥΔΙΚΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΓΕΝΙΚΗ ΧΟΡΗΓΙΑ ΚΑΙ ΛΑΜΨΗ ΤΗΣ SWAROVSKI

 «Μια μέρα ξύπνησα»,
μια παράσταση μέσα από τη σκηνοθετική ματιά του Δημήτρη Μαλισσόβα έρχεται στο PassPort Κεραμεικός από τις 20 Φεβρουάριου με την λαμπερή υποστήριξη της Swarovski Hellas.
Η Swarovski, που βρίσκεται πάντα δίπλα στη δυναμική πολυδιάστατη γυναίκα, συμμετέχει στην παράσταση ντύνοντας με λάμψη τις εμφανίσεις της πολυτάλαντης και πολυδιάστατης Ευρυδίκης. 
Τα μοναδικά κοσμήματα από τις τελευταίες συλλογές της Swarovski ενισχύουν το στυλ της λαμπερής Ευρυδίκης, υποστηρίζοντας στους ρόλους της ως «κορίτσι», «γυναίκα» και «μητέρα», σε συνδυασμό με τη μαγική κρυστάλλινη φωνή και το αφοπλιστικό ταλέντο της, πρόκειται να χαρίσουν στο κοινό ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα.
Η Swarovski δίνει λάμψη και διαμορφώνει με τις προτάσεις της τις γυναικείες εμφανίσεις της παράστασης. Μία ιστορία ξετυλίγεται μέσα από τραγούδια ζωής, τραγούδια από καρδιάς με αποστολέα την Ευρυδίκη και παραλήπτη κάθε άνθρωπο που έχει ζήσει δίπλα σε μία γυναίκα, την αληθινή γυναίκα. Λόγια στο στόμα που γράφτηκαν για τον έρωτα, λόγια του Τσέχωφ, της Βιρτζίνια Γουλφ, της Σάρα Κέιν, λόγια που μπλέκονται με τα δικά της και γίνονται λόγια της κάθε γυναίκας που πονάει και ζει.
Όλα περιστρέφονται γύρω από τη σύγχρονη γυναίκεια παρουσία, τον έρωτα, τη ζωή, το θάνατο, όλα μέσα από τα ματιά της γυναίκας,το κοριτσάκι που ονειρεύεται, τη γυναίκα που αγωνίζεται με πάθος για τα όνειρα της, τη μητέρα που δίνεται ολοκληρωτικά και άνευ όρων, την ερωμένη-σύντροφο-σύζυγο που στηρίζει με όλη τη δύναμη της ψυχής της τον αγαπημένο της, τη γυναίκα που μένει μόνη γιατί όλα και όλοι έρχονται και φεύγουν.Όλες αυτές οι γυναίκες αποτελούν πηγή έμπνευσης για τη Swarovskiκαι οι δημιουργίες της έχουν σαν στόχο να κάνουν τις στιγμές τους πιο λαμπερές.


Λίγα λόγια για την παράσταση:
«ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΞΥΠΝΗΣΑ»
ΕΥΡΥΔΙΚΗ
ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΤΣΑΒΑΛΟΥ
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΦΡΙΓΓΑΣ-ΜΑΤΣΟΥΚΑΣ
ΚΕΙΜΕΝΑ-ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΑΛΙΣΣΟΒΑΣ
Στο PASSPORT ΚΕΡΑΜΕΙΚΟΣ από Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου και κάθε Δευτέρα στις 21:00
Ενορχηστρώσεις: Λευτέρης Πουλιού
Παίζουν οι μουσικοί:
Ευαγγελία Μαυρίδου – πιάνο
& ALLEGRIA STRING QUARTET
 Επιμέλεια Κοστουμιών: Νάσος Λουίζος
Κοστούμια Ευρυδίκης & Κατερίνας Τσάβαλουby STELIOS KOUDOUΝARIS
Σκηνογραφία: ΈλεναΔάβαρη
Posters Design: Davaris Creative
Φωτογραφία αφίσας: BOB KATSIONIS
Επιμέλεια Παραγωγής: Αλέξανδρος Ζώης
Με την ευγενική χορηγία της SWAROVSKI

Προπώληση εισιτηρίων


PASSPORT ΚΕΡΑΜΕΙΚΟΣ Upstairs

Κεραμεικού 58 &Μαραθώνος, Αθήνα
τηλ. κρατήσεων 2105222203

Πολιτισμός, Event, Lifestyle