Ticker

9/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Online coaching με ένα κλικ...!



Δυσκολεύεστε να διαχειριστείτε μια καινούρια επαγγελματική πρόκληση ή έναν φόβο σας; Aισθάνεστε πως έχετε χάσει ένα κομμάτι του εαυτού σας; Αντιμετωπίζετε κάποιο πρόβλημα στη σχέση σας με τον σύντροφο ή την οικογένειά σας; Διαπιστώνετε ότι το στρες ή η αδυναμία ιεράρχησης των αναγκών και των στόχων σας σαμποτάρουν την καθημερινότητα και-συνεπώς την ευτυχία σας;

Οποιοδήποτε κι αν είναι το πρόβλημά σας, τώρα μπορείτε να το μοιραστείτε και μάλιστα να εφοδιαστείτε με τα κατάλληλα εργαλεία που θα κάνουν το αδιέξοδο, στο οποίο βρίσκεστε, να μην μοιάζει πλέον απροσπέλαστο. Και όλα αυτά δωρεάν, από την άνεση του σπιτιού σας, με λίγα κλικ στον υπολογιστή ή το smartphone σας. 
Η Ελένη Αϋφαντή, σύμβουλος προσωπικής ανάπτυξης (Life Coach), εκπαιδευμένη στη θεραπεία ανθρώπινων συστημάτων και τη διαχείριση αρνητικών καταστάσεων, αναλογιζόμενη τις ιδιαίτερες συνθήκες που προκύπτουν από την γενικευμένη κρίση αλλά και η ανάγκη ενημέρωσης και ενίσχυσης των πολιτών, δημιούργησε ένα online forum. Σ’ αυτό μπορείτε να διατυπώσετε το πρόβλημά σας και η κυρία Αϋφαντή θα σας απαντήσει άμεσα.
forum
Πώς να συμμετάσχω στο forum
Η διαδικασία είναι πολύ απλή: Μπαίνετε στην επίσημη σελίδα της Ελένης Αϋφαντήwww.eleniaifanti.gr και πατάτε πάνω στην κατηγορία «Πες Μου το Θέμα Σου». Έπειτα ακολουθώντας μια πολύ απλή διαδικασία (απαιτείται μονάχα το όνομα σας και το mail σας) εγγράφεστε στο forum. Και αυτό ήταν! Πλέον, μπορείτε να γράψετε το θέμα που σας απασχολεί, επιλέγοντας τον τίτλο που επιθυμείτε και ο οποίος ανταποκρίνεται στο πρόβλημά σας. Εκτός από την τοποθέτηση της ειδικού, θα έχετε την ευκαιρία να το συζητήσετε και με άλλους χρήστες, οι οποίοι ενδέχεται να αντιμετωπίζουν παρόμοιες δυσκολίες μ’ εσάς.
Και να θυμάστε: Ο coach είναι αυτός που μπορεί να σας καθοδηγήσει, να σας βοηθήσει να αναπτύξετε και να αξιοποιήσετε το δυναμικό σας. Να βάλετε στόχους επιτεύξιμους και να τους κατακτήσετε, να διαχειριστείτε αρνητικές καταστάσεις (θυμός, απώλεια, θυματοποίηση, ενοχές, φόβοι), να βελτιώσετε τις σχέσεις σας αλλά και κάθε τομέα της ζωής σας. Να ενεργοποιήσετε τη δύναμη σας. Την δύναμη που ΗΔΗ έχετε μέσα σας, αλλά που τις περισσότερες φορές «κοιμάται».
                              
Βιογραφικό: 
Η Ελένη Αϋφαντή είναι σύμβουλος Προσωπικής Ανάπτυξης (LifeCoach), εκπαιδευμένη στη θεραπεία ανθρωπίνων συστημάτων και τη Διαχείριση Αρνητικών Καταστάσεων στο πλαίσιο του εκπαιδευτικού προγράμματος που παρέχεται στην Ιατρική Σχολή του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Είναι ειδικευμένη στο Νευρογλωσσικό Προγραμματισμό (NLP), ως εκπαιδεύτρια (NLP CoachingTrainer).
Πτυχιούχος Διοίκησης Επιχειρήσεων από το Université de La Rochelle της Γαλλίας, η Ελένη εργάστηκε για 28 πολύ δημιουργικά χρόνια στον κόσμο της βιομηχανίας ως στέλεχος Παραγωγής, Αγορών, καθώς και στη Διοίκηση Ανθρώπινου Δυναμικού

Έχοντας ολοκληρώσει αυτό τον κύκλο της επαγγελματικής της ζωής, αποφάσισε, το 2010, να αποδεχθεί τη φυσική της κλίση να υποστηρίζει και να καθοδηγεί ανθρώπους στην πραγματοποίηση των επιθυμιών που έχουν για τη ζωή τους. Έτσι, μελέτησε συστηματικά και αφοσιώθηκε με πάθος σε μια δουλειά για την οποία, στην πραγματικότητα, εκπαιδευόταν ήδη επί σειρά ετών, από μεγάλο προσωπικό ενδιαφέρον. Από το 2011 πραγματοποιεί βιωματικά σεμινάρια και ομαδικές ή ατομικές συνεδρίες συμβουλευτικής με μια ευρεία θεματολογία, όπως αυτογνωσία, σχέσεις, πραγματοποίηση στόχων, διαχείριση αρνητικών καταστάσεων, και άλλα. 
Περισσότερες πληροφορίες για την ίδια μπορείτε να βρείτε εδώις σας αλλά και κάθε τομέα της ζωής σας. Να ενεργοποιήσετε τη δύναμη σας. Την δύναμη που ΗΔΗ έχετε μέσα σας, αλλά που τις περισσότερες φορές «κοιμάται».
Lifestyle