Ticker

9/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Ο ΟΔΗΓΟΣ ΤΩΝ EDITORS: ΠΩΣ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΑΓΟΡΕΣ ΣΤΙΣ ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ


Είναι η περίοδος των εκπτώσεων και όλοι θέλουμε να τις εκμεταλλευτούμε! Είναι όμως πολύ εύκολο να καταλήξουμε με πράγματα που δεν χρειαζόμαστε και δε θα χρησιμοποιήσουμε. Τι πρέπει λοιπόν να προσέξετε;
ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΧΡΕΙΑΖΕΣΤΕ
Πριν αγοράσετε οτιδήποτε καινούριο, κάντε ένα ξεκαθάρισμα στο νεσεσέρ σας. Πετάξτε σπασμένα ή ληγμένα προϊόντα και οτιδήποτε δεν έχετε χρησιμοποιήσει πολύ καιρό. Έπειτα δείτε τι σας λείπει. Κάντε μια λίστα με αυτά που χρειάζεστε και επικεντρωθείτε στο να τα αποκτήσετε. Έτσι θα αποφύγετε τις αυθόρμητες αγορές.

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΘΕΙΤΕ 
Έχει πλάκα να πειραματίζεστε με νέες αποχρώσεις και προϊόντα, ιδιαίτερα όταν η χαμηλή τιμή ελαχιστοποιεί το ρίσκο. Πάντα όμως να ρωτάτε τον εαυτό σας: «Θα το χρησιμοποιήσω;». Εάν έχετε αμφιβολίες, μην το αγοράσετε. Δεν είναι ευκαιρία εάν δεν το χρησιμοποιήσετε.
ΡΩΤΗΣΤΕ ΕΝΑΝ ΕΙΔΙΚΟ 
Δεν μπορείτε να διαλέξετε μεταξύ δυο ή τριών προϊόντων; Ρωτήστε τον Σύμβουλο της Oriflame για την άποψή του. Είναι ο ρόλος του να γνωρίζει όλα τα διαθέσιμα προϊόντα και να κατανοεί τις προσωπικές σας προτιμήσεις και ανάγκες.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ
Ακόμα δεν είστε σίγουροι; Διαβάστε μια αξιολόγηση. Οι αξιολογήσεις είναι ειλικρινές και αμερόληπτες απόψεις άλλων πελατών. Είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να δείτε εάν ένα προϊόν σας ταιριάζει.
ΚΑΤΑΝΟΗΣΤΕ ΤΗΝ ΑΞΙΑ
Οι προσφορές σε ποσοστό πάντα τραβούν την προσοχή όμως μην ξεχνάτε τις ξεκάθαρες εκπτώσεις. Μερικές φορές σας προσφέρουν μεγαλύτερη αξία για τα χρήματά σας.
ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ 
Με το να λαμβάνετε email και να ακολουθείτε την Oriflame στα κοινωνικά δίκτυα θα είστε πάντα ενημερωμένοι για τις τελευταίες προσφορές.
ΟΡΙΣΤΕ ΕΝΑΝ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟ 
Αποφασίστε πόσα χρήματα θέλετε να διαθέσετε στις εκπτώσεις και μην παρεκκλίνετε. Δεν αξίζει να πάθετε σοκ στο τέλος του μήνα!
ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΠΟΤΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΤΕ ΟΧΙ 
Μερικά προϊόντα δεν βγαίνουν ποτέ σε προσφορά. Εάν θέλετε για παράδειγμα ένα νέο σετ περιποίησης επιδερμίδας, μην ξοδέψετε στις εκπτώσεις σε κάτι άλλο. Βάλτε τα χρήματα στην άκρη και κάντε οικονομία για να πάρετε αυτά που πραγματικά θέλετε.
Beauty

Πηγή: gr.oriflame.com 
ΚΕΙΜΕΝΟ: