Ticker

9/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

4 winter beauty tips...!



"O χειμώνας είναι μια περίοδος που μπορεί να αποδειχθεί πολύ κακή για την επιδερμίδα μας κάνοντάς μας να αναπολούμε το καλοκαίρι και τον ήλιο που κάνει το δέρμα μας να λάμπει.Μπορούμε να διατηρήσουμε τη λαμπερή μας επιδερμίδα και τον χειμώνα, με απλές συμβουλές  που θα πρέπει να ακολουθήσουμε κατά γράμμα."

1. Χρησιμοποιήστε κάποιο προϊόν απολέπισης

 Το κρύο στο περιβάλλον σε συνδυασμό με τη ζέστη στους εσωτερικούς χώρους είναι παράγοντες που ξηραίνουν το δέρμα μας. Γι΄αυτό, χρησιμοποιείτε κάποιο προϊόν απολέπισης τακτικά, ώστε να απαλλαχθείτε από το ξηρό δέρμα και τα νεκρά κύτταρα. Έτσι, το δέρμα σας θα διατηρηθεί απαλό ακόμη και στο πιο δυνατό κρύο. Στη συνέχεια, χρησιμοποιείστε την ενυδατική κρέμα της επιλογής σας ώστε να το διατηρήσετε ενυδατωμένο.
                                         

2. Προτιμήστε απαλούς τόνους make up

Αντί να χρησιμοποιείτε έντονα χρώματα ρούζ, προτιμήστε κάποιο σε παλ απόχρωση ώστε αν τα μάγουλά σας κοκκινίζουν έντονα, να απαλύνετε την εντύπωση αυτή. Μάλιστα,  για ακόμη καλύτερα αποτελέσματα, επιλέξτε κάποιο blush σε μορφή κρέμας που, ταυτόχρονα, θα ενυδατώσει το δέρμα σας ενώ δείχνει περισσότερο φυσικό στο δέρμα. Κάτι που δεν πετυχαίνει ένα προϊόν σε μορφή σκόνης. 

3. Διατηρήστε τα χείλη σας ενυδατωμένα 

Ένα από τα μεγαλύτερα beauty μειονεκτήματα του χειμώνα είναι είναι τα σκασμένα χείλη. Αποφύγετε να "ξεκολλάτε" (με τα χέρια ή τα δόντια σας) τα ξηρά κομμάτια από τα χείλη σας και χρησιμοποιείστε απλά κάποιο balm καλής ποιότητας που θα καταπολεμήσει την ξηρότητα, θα τα ενυδατώσει και θα τα προστατέψει. Μετά, για ένα ολοκληρωμένο αποτέλεσμα, χρησιμοποιείστε ένα πολύ ωραίο lipstick (θα σας πρότεινα να το προτιμήσετε από κάποιο αντίστοιχο lipgloss, για περισσότερο σοφιστικέ εμφάνιση). Τέλος, επιλέξτε ένα έντονο δαμασκηνί ή και κόκκινο χρώμα, αν επιλέγετε σκούρα ρούχα για την εμφάνισή σας, για μια ιδανική χρωματική αντίθεση.

4. BB cream vs foundation

Μια καλή ιδέα, επίσης, κατά τη διάρκεια του χειμώνα, είναι να χρησιμοποιήσετε μια BB cream αντί για το συνηθισμένο σας foundation. Και αυτό, επειδή μια BB cream προσφέρει απόλυτη ενυδάτωση και ομοιόμορφη εμφάνιση επιδερμίδας, προσφέροντάς σας την κάλυψη και τη λάμψη που χρειάζεστε.


beauty, skin, beauty tips