Ticker

9/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

W Cosmetics Night Cream Anti-Aging Intensive Firming Night Cream With Hyaluronic Acid And Vitamin E


Τόσο γι΄αυτή την κρέμα νύχτας, όσο και για όλη τη σειρά WCOSMETICS, σας έχω μιλήσει αρκετές φορές και ο λόγος είναι ένας. Έχω δοκιμάσει όλα τα προϊόντα της και όχι μόνο έμεινα απόλυτα ευχαριστημένη, αλλά και πολύ σύντομα είδα ολοφάνερα αποτελέσματα.
Και θα σας εξηγήσω τι εννοώ με αυτό, αν και ποτέ δεν είχα κάποια έντονης φύσης ή μεγάλης έκτασης προβλήματα με την επιδερμίδα μου. Δύο πράγματα με "ταλαιπωρούν" πάντα με αυτήν, αλλά ευτυχώς είναι της κατηγορίας εκείνης που αντιμετωπίζονται με την κατάλληλη περιποίηση και φροντίδα.
Είναι μερικώς ξηρή (άρα, σε διάφορες κλιματολογικές συνθήκες, την αισθάνομαι να "τραβάει") και της "πάνε" καλύτερα τα υπο-αλλεργικά προϊόντα. Έτσι, προσπαθώ να την ενυδατώνω όσο πιο συχνά μπορώ και επιλέγω, στη μεγάλη τους πλειοψηφία, τουλάχιστον, προϊόντα υπο-αλλεργικά.
Πίσω στα προϊόντα της σειράς WCOSMETICS και στα αποτελέσματα που ολοφάνερα και γρήγορα είδα από τη χρήση τους.
Μια και είναι βράδυ, ξεκινώ από την κρέμα νύχτας της σειράς. 
H W COSMETICS NIGHT CREAM ANTI-AGING INTENSIVE FIRMING CREAM WITH HYALURONIC ACID AND VITAMIN E είναι μια κρέμα ιδιαίτερα πλούσια σε αντιοξειδωτικά που ενυδατώνει την επιδερμίδα, την τονώνουν, την ενυδατώνουν, καταπολεμούν τις ρυτίδες και μαζί με τα εκχυλίσματα που περιέχονται στη σύσταση της κρέμας αυτής τη συσφίγγουν και την αναδομούν.  
Γενικά, φροντίζει την επιδερμίδα,  προλαμβάνει τις πρόωρες ρυτίδες και αντιστρέφει τις επιπτώσεις του χρόνου ενώ είναι πολύ ευχάριστη στη χρήση της. Απλώνεται εύκολα, απορροφάται άμεσα, έχει επίσης άμεση αποτελεσματικότητα και ένα απόλυτα διακριτικό άρωμα.
Η WCOSMETICS NIGHT CREAM ANTI-AGING INTENSIVE FIRMING CREAM WITH HYALURONIC ACID AND VITAMIN E είναι η προσωπική μου επιλογή και σας τη συστήνω ανεπιφύλακτα. Μπορείτε να την προμηθευτείτε από εδώ

Beauty